Лора Крумова пита Бахаров за „размятане на п.шки на сцената“

Лора и ГаляВ дружески  разговор за новите роли на актьора Захари Бахаров  Лора Крумова и Галя Щърбева, водещи на новото предаване „Комбина“  се хвърлиха  в разсъждения за голите актьорски роли, в които има юнашко събличане и размятане на „п.ишки” на сцената.

Крумова се поколеба как да попита, но след като формулира смело въпроса си побърза да попита „Дали пък не трябваше да се извиня и да не употребявам тези думи?”

Отговор изобщо не последва и приказките  с Бахаров продължиха в същата стилистика. Постепенно стана ясно, че известният актьор изобщо не се срамува да се съблича на сцената, а пък първият му стриптийз е бил още докато е следвал в театралната академия. И изобщо не му пукнало, защото това било все пак роля.

В поредния коментар за една от ролите, които ще изиграе в най-скоро време, повлечен  от директния изказ на двете дами, Захари  определи пиесата като живо „е..не”. Това също мина без никакво извинение, без заглушаване или червена точка, въпреки предаването се излъчва  посред бял ден и в национален ефир. Бахаров едва се въздържа да не се съблече гол и да покаже на любопитните водещи как го прави на сцената и как ще изиграе поредната пиеса, където става дума за „е..не“.

В коментарите на Нова плей веднага се появиха въпроси „Спи ли Гого Лозанов?“, отговорът беше – събота е почивният му ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *