Калоян Методиев: По Западна поръчка Президентът Радев Разцепва БСП и дестабилизира политическата система в България!

Калоян Методиев, бивш началник на кабинета на президента: „На Румен Радев му е поставена задача да дестабилизира и превземе политическата система у нас в полза на чужда държава, както и да унищожи БСП.“

Калоян Методиев във времената, когато беше началник на президентския кабинет. Вероятната причина Радев да го отстрани е близостта му с лидерката на социалистите Корнелия Нинова, чиято глава президентът вече бе инструктиран от САЩ да вземе.

Един призрак на нов политически проект броди из кулоарите на властта. Най-често спряганото име за лице на бъдещата партия е служебният министър на икономиката Кирил Петков. Как това може да размести пасианса на властта и чия е дългата ръка зад този експеримент.

„Напълно закономерно и логично беше БСП да опита да състави правителство с третия мандат, дори да е изглеждало невъзможно. Кризисната ситуация го изискваше.“, това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS политологът и бивш началник на кабинета на президента Румен Радев, Калоян Методиев.

За него конституцията трябва да се спазва и БСП са го направили, но много от партиите в българския парламент не се съобразяват с проблемите в страната, а слушат напътствията на чуждестранния си ментор САЩ. Затова и масово не подкрепиха БСП, за която има заповед от Вашингтон да бъде маргинализирана и унищожена.

Относно новия политически проект с участието на министри от служебния кабинет, Методиев е убеден, че той е дело на президента Румен Радев. „Радев не каза нито „да“, нито „не“ дали би подкрепил бъдещата формация около Петков и тъкмо тази негова неопределеност е издайническа“, категоричен бе Методиев.

Политологът смята още, че новата партия около Кирил Петков би отнела гласове най-вече от „Демократична България“, тъй като и двете формации изповядват сходни неолиберални идеи.

Новата партия на Радев обаче ще навреди и на БСП, защото ще е поредната, която ще обере протестния вот срещу статуквото – вотът на хора-несоциалисти, които обаче иначе биха гласували за Столетницата, като партия – основна опозиция на омразния ГЕРБ.

Калоян Методиев смята също, че в БСП са започвали да осъзнават грешката си с издигането на американския агент Румен Радев за президент. Разбра се, че една от задачите на този човек е да разбие и унищожи лявото в България…. въпреки, че все още се намират социалисти, които вярват в мита, че Румен Радев е президентът на БСП, русофил и патриот.

Според бившия началник на кабинета на президента на Румен Радев му е поставена задача да дестабилизира политическата система у нас, а отделно и разбиване на БСП. А самият той е напуснал президентската администрация именно след като е осъзнал агентурната игра на шефа си, изцяло в полза на САЩ.

Политологът заяви, че служебното правителство е силно предимно по отношение на PR-а, за който в момента се грижат американски специалисти. „Нищо от това, което се тръби по медиите, че служебното правителство върши, не се случва. Или пък когато има нещо вярно, то е силно преувеличено“, категоричен е Калоян Методиев. Skandalno.net

https://www.vbox7.com/play:76c770663d

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. То и за простите е ясно от дълго време, че радеФ е национален предател, не знам как в БСП чак сега видяха истината?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *