БСП: Призоваваме Румен Радев да каже подкрепя ли партията на Кирил Петков, защото нейни емисари вече обикалят нашите структури!

„БСП продължава да настоява да научи мнението на президента Радев за новия политически проект, свързван със служебния му министър Кирил Петков. БСП не ревнува и не се сърди, но е възмутена от агресията с която емисари на тази партия ухажват и изкушават структурите й. Преди 5 години именно социалистите обикаляха страната, за да представят и наложат кандидата за президент на Румен Радев и ще е тъжно ако тъкмо той е в дъното на политическия проект на Кирил Петков. Това заяви днес Георги Свиленски от БСП пред БНТ.

Свиленски заяви още, че партията на Кирил Петков и Асен Василев не е хипотеза, с какъвто аргумент по-рано днес Радев се измъкна от отговор на въпроса има ли отношение към новата партия и отказа коментар.

„Наши структури докладват, че представители на проекта са се свързали с тях и са им предлагали силно изкушаващи оферти ако напуснат БСП и се присъединят към формацията на Петков и Василев. Затова настояваме президентът да коментира сега, защото, когато хипотезата стане факт, ще е късно да изчисти имиджа си“, заяви Свиленски.

ГЕОРГИ СВИЛЕНСКИ

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET:

Радев извърши криминално нарушение. Той наруши конституцията като назначи чужд гражданин за министър без да има това право. Назначеният министър Кирил Петков е получил достъп до топ секретни данни на държавата. Очевидно е, че Радев е действал ПО-УКАЗАНИЕ на чужда държава. Част от министрите му вече съзнават в какъв капан ги е вкарал и се разграничават. Радев трябва ДАБЪДЕ СЪДЕН И ОСЪДЕН. Вместо това той най-хладнокръвно и подло крои свой политически проект. Но ако за нас от Skandalno.net горенаписаните факти са очевидни, защо нито една парламентарно представена партия, освен БСП, не ги вижда? И то въпреки че Радев действа и срещу тях, като привлича електората им в новата си партия, тънко ги дискредитира и грубо нарушава парламентаризма и конституцията? Отговора е: Този, който управлява Радев, управлява и парламентарните партии – необибералния Козяк! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Аз лично нямам нищо против Кирил Петков. Поне ми изглежда умен и честен и няма да краде като Бойко.

  2. ИСКАМ ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ ИЗМЕННИЦИ НА РОДИНАТА ДА СЕ МАХАТ ИСКАМ БРАТСКА РУСИЯ ЗА ДА Е ЖИВА БЪЛГАРИЯ

    • Никой няма да се махне, докато така нареченият народ не се събуди и грабне тоягите! Ако продължава да спи след броени месеци няма да има нито България нито българи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *