Кали крие, че е глуха

Кали рожден денЕдна по една лъсват тайните на звездите, които се бяха заклели, че ще бъдат себе си, а всъщност извадиха лицемерните си лица.

Съквартирантите във ВИП Брадър номинираха за втори път Кали да си ходи, защото ги навиквала и командвала в къщата. Не можем да търпим висок тон, а те непрекъснато надува децибелите, аргументираха се те.

Съвсем случайно обаче стана ясно защо певицата не говори тихо. В разговор с Йорданка Христова Кали се оплака, че след толкова години на сцената е получила увреждане на слуха. Разбираш ли, аз имам участия през вечер. Музиката гърми, клубът се тресе и като си тръгна, нищо не чувам, сякаш ушите ми са заглъхнали. Даже ходих на лекар и той отчете известна загуба на възпрятията ми за звуци и ми препоръча да нося слухов апарат. Аз обаче не мога да изляза на сцената с такъв апарат, нито да тръгна по улиците. Представяш ли си да ми излезе прякор „глухата певица“ или нещо от този род, изплака фолкаджийката, която изкарва хляба си с гласа си и със слуха си.

Данчето Христова майчински я успокои, че също има подобен проблем, но в по-слаба форма. Всечки певци и музиканти рано или късно това ги застига. Особено пък барабанистите, обясни тя.

Кали обаче е сериозно обезпокоена да не оглушее съвсем. Имам три деца, как ще ги възпитавам, ако не ги чувам какво си говорят, попита тя.

В същото време съквартирантите, които не знаят проблема й, непрекъснато й пряват забележки, че говори високо и даже се подиграват зад гърба й.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/U8Qy4v4xaNw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *