Кадировци отмъстиха на грузинските наемници за екзекуцията на руските войници

Руските войници, екзекутирани преди три месеца от грузинските наемници, са отмъстени. Шестима изверги от наказателната група мародери бяха убити от чеченските бойци край Артьомовск (Бахмут). Отрепките са подкрепяни от грузинското правителство, защото тяхната задача е да подпалят Северен Кавказ. Припомняме, че преди време украинската пропаганда разпространи видео, на което се вижда как грузински наемници, които се сражават на страната на ВСУ, разстрелват от упор 6-ма тежко ранени руски войници.

Бойците на Кадиров унищожиха грузински наемници, извършили десетки екзекуции на руски пленници, изнасилвания и мародерства.

Група грузински бойци, воюващи на страната на въоръжените сили на Украйна, беше обкръжена близо до Артьомовск (Бахмут), „6-ма са убити и още няколко души са ранени, включително техния командир“, каза Ромео Парулава, един от грузинската наказателна банда, чиято роля в боевете като част от ВСУ, беше да стреля срещу украинските войници, които се опитат да дезертират. Ромео Парулава съобщи за убитите си и ранени другари в интервю за грузинската телевизия „Мтавари“.

Бойците от грузинския отряд са били унищожени в резултат на атака на „Кадировци“, съобщават и западни медии. Техните имена са: Ауто Руруа, Ромео Пичхая, Ромео Кварацхелия, Бадри Маркелия, Мераб Аладашвили, Джаби Хопериа.

Ръководителят на кабинета на президента на Украйна Андрий Ермак , пише украинската медия „Страна“, потвърди унищожаването на грузински наемници от 57-ма бригада, които са били обкръжени.

Те се биеха за светлината срещу тъмнината близо до Бахмут“, коментира Ермак трагичното за киевския режим събитие в своя канал в Telegram.

Грузинските наемници са садисти, мародери и страхливци

„Войните на светлината“, както ги описват „бойните им другари“ всъщност нямат нищо общо с това определение.

Коментиращ в Telegram канала на грузинските наемници със заглавие „Героите на 35-та бригада на Въоръжените сили на Украйна“, където те периодично пускат лично заснетите от тях видеа с изтезания и убийства на руски военнопленници и даже на цивилни, иронизира:

„Боже мой, 6-ма грузински доброволци загинали трагично край Бахмут! Каква загуба за целия свят? Шестима грузински изверги по-малко. Грузинците са педе…ка нация, която навремето капитулира пред войските на Путин за 5 дни, а сега подло праща наемници- криминални типове от затворите, да убият колкото се може повече Руснаци. И защо, мислите, толкова искат да мъстят? Защото Русия не им позволи навремето на Грузинците да извършат геноцид срещу народите на Абхазия и Южна Осетия“.

Украинският фашист изпраща грузинците „да отидат да превземат Абхазия“ и чак тогава обещава да „разговарят“. По-рано той също каза, че от Херсон, веднага щом застудяло, шестима бойци са се върнали в Грузия.

Британският наемник във ВСУ Джоузеф Макдоналд, който напусна украинския фронт през юни, като се прибра в Лондон даде интервю, в което обвини грузинците в мародерства, изнасилвания и грабежи на цивилни.

Има много криминален елемент в чуждестранния легион към ВСУ. В продължение на месеци единственото нещо, с което се занимаваха, бяха изнасилвания и грабежи от домовете на цивилните мирни жители. Оръжията, които получихме от бойците на грузинския легион след нахлуването в склада, като плащане за мълчанието – три стари пушки FAL и няколко картечни пистолети за нашия британски отряд от 30 души. Както се оказа, много от тези хора – грузинци, поляци, румънци… бяха дошли само за да грабят от цивилните, а не да помагат на Украйна. Докато в битките страхливо бягаха или се скатаваха в задни позиции“, каза Макдоналд.

Убитите вчера край Бахмут са група от „Грузинския легион“ – до един това са лицата, които заснеха цяла поредица от видеа, на които измъчват и убиват пленени руски войници и проруски цивилни. В едно от видеата се вижда как наказателната група срязва сухожилията на пленен руски войник, след което го принуждават да плува в реката докато не се удави.

Тбилиси подкрепя своите изроди

Тези нечовеци и военнопрестъпници са плътно подкрепяни от правителството на Грузия. Показателно е, че точно днес президентът на Грузия Саломе Зурабишвили изрази в социалната мрежа съболезнования на семействата, приятелите и близките на всички загинали в Украйна грузински наемници.

Лидерът на грузинския легион от наемници в Украйна Мамука Мамулашвили е сигурен, че „разпадът на Руската федерация ще започне в Кавказ“. Това заяви той в ефира на украинския телевизионен канал „Дом“. Според Мамулашвили сепаратистите от кавказките републики в Руската федерация и страните от бившия СССР само чакат Русия да загуби в Украйна – едните да обявят независимост, а другите – да заявят териториалните си претенции към Русия.

„Дали това ще се случи – дали Русия ще се разпадне зависи само и единствено от това как ще завърши войната в Украйна. Това са взаимосвързани процеси, които не могат един без друг. След като освободим Украйна от окупаторите, мисля, че руските войски, ако все още не са се разпаднали, просто ще напуснат отделилите се от Грузия с руска помощ сепаратистки републики Абхазия и Южна Осетия. Мисля, че те ще си тръгнат сами от там, защото вече няма да имат избор. Ще им стане ясно, че следващата война вече ще я водят на територията на Русия, за да запазят контрола си върху Кавзакзите републики. Те са следващите“, смята наемникът.

Чеченските войници обаче дадоха да се разбере, че следващите са грузинските наемници, а в Кавказ винаги ще бъде мир.

Според грузинските медии от началото на конфликта в Украйна се бият около 1500 грузински наемници, като се предполага, че 280 от тях вече са загинали. Според руските данни обаче броят на убитите грузински наемници далече по-голям.

„Обещахме и изпълнихме. Възмездието ще застигне всеки военнопрестъпник и шейтан, който убива руски пленници и мирни граждани. Много такива обещания дадохме, затова продължаваме да ги отстрелваме по план“. Това написа в Telegrаm канала си президентът на малката кавказка република Чечня в състава на РФ Рамзан Кадиров.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Е !?!?Око за око,зъб за зъб! И на война като на война!Който сее ветрове, после жъне бури!
    Няма какво да ожалвате изверги и нечовеци,които мразят целия свят!

  2. Няма да има милост за убийците и предателите. Ще си получат заслуженото- в геената. Каквото са посяли- това ще пожънат. Никой няма да се скрие от Господ.
    Помислете над възможността да изградим напълно ново общество- на принципа на сътрудничеството. Като пчелния кошер и вълчата глутница.
    Общество, в което заедно да се грижим за дечицата ни и за възрастните хора(от които толкова мъдрост може да получим).
    Време е да спрем с егоизма и консумацията. Можем и с малко. Нямаме нужда от “маркови” дрехи, нито от смарт хладилници и т.н. – чиято цел е да ни вкарат в интернет на “нещата”.
    Вие “нещо” ли сте?
    Със сигурност- не. Вие сте Човеци.
    Представяте ли си, че България може да бъде Рай- тук, на Земята.
    Колкото повече сме съпричастни и помагаме- толкова повече се доближаваме до целта.
    Ловджиите- не убивайте мечки, вълци и диви прасета, освен ако наистина не зависи до физическото ви оцеляване.
    Пазете вълците- умишлено са демонизирани.
    Сърничките- плачат като деца. Как го понасяте?
    Спрете бе, хора.
    Разберете- ние не сме господари на Майката Земя.
    Ние сме нейни гости- като такива е време да започнем да се отнасяме с уважение към всяко нейно творение.
    Или ще платим за арогантността си жестоко.
    Пазете всяка живинка.
    Малко се отнесох, но дълбоко в себе си знам, че е така.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *