Истината лъсна в Съда: Къщата в Барселона е на Бойко Борисов!

Софийски градски съд прекрати гражданското дело за клевета, заведено от Иван Саздов срещу журналистката и евродепутат Елена Йончева, съобщиха от съда.

Причината е, че Саздов като ищец е отказал да внесе държавната такса от 40 000 лв., която сума е 4 % от стойността на исканите от него 1 млн. лева обезщетение от Йончева, която уж го била наклеветила. След изтичане на законовия срок за обжалване, определението за прекратяване на делото е влязло в сила, информират от СГС.

Скандално.нет припомня, че мултимилионерът и собственик на тенис клуб „Банкя“ Иван Саздов заведе дело за клевета и набеждаване срещу Йончева в края на май т.г.

Причина за това стана твърдението на Елена Йончева, че Саздов пере мръсните пари на Премиера. В подкрепа на това свое твърдение Йончева приведе примера с къщата в Барселона, която Саздов купил за Бойко Борисов, а парите за тузарския имот – 1.7 млн. евро Премиерът му превел в офшорка с фиктивен собственик – безработен грък.

Още преди старта на делото смелата журналистка обнародва купища документи, които хващат Борисов и Саздов здраво за топките. А при други обстоятелства и в нормална държава, биха ги вкарали директно в затвора.

Но нека поразсъдим: Иван Саздов е много богат човек и не му е проблем по всяко време да извади едни 40 хил. лв., за съдебна такса… за да спечели после 1 млн. лв. от „клеветницата“ Елена Йончева. И щом се е отказал да плати таксата, за да стартира делото, значи че къщата в Барселона действително е на Борисов, той, Саздов пере парите на Премиера, Йончева казва истината… А делото Саздов е завел по поръчка на Борисов, заради малкото останали ГЕРБерски гласоподаватели, които няма да проследят развитието му, понеже медиите няма да го отразят. Важно беше преди евроизборите народът да си помисли, че щом Саздов е завел дело, значи Йончева наистина е излъгала за къщата. Но евроизборите минаха, а спряното дело за клевета бе отразено от 2-3 маргинални медии. И от никой друг.

За хората, които мислят със собствените си глави обаче вече е 100 % ясно, че Йончева казва истината и къщата в Барселона е платена от Премиерът- Мутра. Което за сетен път доказва, че България се управлява от една долнопробвна шайка крадци, лъжци и перачи на пари. Или казано с други думи – ОПГ ГЕРБ. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. До анонимен. Абе идиот, ти защо сам не го гръмнеш? Това което ти предлагаш се нарича подстрекаване и се карае от закона.

    • Иванов, Анонимния не подстрекава, а най-невинно пита, за да се информира. Закона прави разлика между призив и въпрос. Не съм чул някой да е осъден за задаване на въпроси. Презумпцията е, че всеки човек има право на информация. А ти с тая критика малко ми мязаш на гербаджия. Дано греша.

  2. Руските медии подиграха Борисов след дефилето му на Каспийския икономически форум. Руска телевизия отдели цели 10 секунден репортаж за участието на министър председателя на България, който бе придружен от плочка с текст: „И такива, които нямат общо с Касписйко море, дойдоха на срещата“.

  3. ДО Руси Русофила. Руси, много ме ядосват страхливците, наподобие този анонимен, които предпочитат да вадят кестените от огъня с чужди ръце и се надяват че някой друг ще свърши работата.

    • Пошегувах се. И на теб, и на Анонимния симпатизирам. Хората с критично мислене и критична настройка към властта на Мутрьо трябва да се подкрепяме. Врага е прекалено голям и силен, за да се цепим, разделяме и караме помежду си.Така мисля.

  4. Ми а вземете се онодете че белки се размножите да станете много и да вземете властта.

    • Бойко, ний и така сме огромно мнозинство, педерастино гербав недоклатен. А като вземем властта, ще направим така, че такива изроди като теб да не се размножават. Че с адашът ти сбъркахме, подценихме факта че е генетичен дебил и… глей кво направи с дължавата.

  5. Тиквата го осмиват навсякъде, където се появи, но той и малкото поддръжници, които се явяват строени до него за селфи, не зацепват. Няма как един простак да не е осмиван, независимо дали е надупен или целува нечии господарски задници. Знаем, че прословутата къща е негова, Елена винаги показва истината, проверена и с доказателства. Наскоро посети града ни и служителите ни изкараха задължително да го посрещнем. Мазен, потен, миризлив, с навити ръкави, направи си селфи с едни смешни застарели кукумявки от отдела, така бяха инструктирани. Срам!

  6. ДОКАТО НЕ СЕ СПАСИМ ОТ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И ШАЙКАТА МУ МАФИЯ ГЕРБ НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН Е МАСОВО ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП

  7. БОЙКО ПРОСТАКО ШЕСТ МИЛИОНА НЕ СМЕ МАЛОУМНИЦИ ГОСПОД ДА ТЕ УБИЕ БЪЛГАРОУБИЕЦО ЗАЕДНО СЪС КУРВИТЕ ТИ КОПЕЛЕТАТА ТИ И МАФИОТСКАТА ТИ ШАЙКА ГЕРБ ГРОЗНАТА ТИ КАКА СЪЩО ТИ УБИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА ТЕ ГРЪМНЕ Н Я К О Й

  8. ДЪРТИ КОМУНИСТИ ,ДО КОГА ЩЕ СМЪРДИТЕ? ДРИПАВИ РУСОФИЛИ.

  9. В този форум има нахални герберасти. Те най-обичат да си мислят как Боко ги оножда през гащите.Разтворете повече бузите, изроди и не пестете вазелина!

  10. Кого наричаш „дърти комунисти“ кукувиче мозъче?Младите хора по площадите и улиците,протестиращи срещу мафията комунисти ли са тулуп скапан?Бокова подлога си ти,герберче тъпо!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *