Инжекции за тен превърнаха Светлана Василева в петниста пантера

Светлана ВасилеваИнжекции за тен едва не вкарали в болница Светлана Василева.

За да има естествено изглеждащ загар през цялата година, плеймейтката си купила  по интернет препарата „Меланотан 2”. Тя чула от приятелки, че го употребяват и били много доволни. Има доста спорове относно ползите и вредите от новото чудо за красота, но Василева не знаела това и си купила няколко ампули.

„Бяха ми казали, че този препарат е забранен в някои страни, за България не знаех  как стои въпросът, но  в крайна сметка реших да опитам, пък каквото ще да става.

Ходех да ми бият инжекциите по 3 пъти на седмица. Слагаха ми ги подкожно  в корема. Наистина имаше резултат и той  беше видим след няколко дни. Получих равномерен и хубав тен.

Преди това ходех постоянно на солариум, губех много време, затова  се зарадвах, че съм намерила начин, за да спра да се облъчвам с опасните ултравиолетовите лъчи. Биеха ми инжекциите няколко месеца”, разказа Светлана.

След като свършила с процедурите, тенът от инжекциите започнал да избледнява, но внезапно кожата на суетната плеймейтка,  станала на петна. В началото тя помислила, че е хванала тежко кожно заболяване и отишла на лекар.  Дерматолозите в частна клиника, която избрала, е били категорични, че петната по тялото й се дължат на инжекциите за тен.

Обяснили й, че нищо не може да се направи и че ще трябва да мине  време, докато петната изчезнат и тенът й се изравни.

„Минаха над два месеца оттогава, но още съм на петна, жали плеймейтката. Повече никога няма да повторя тези инжекции. Как ще ида на плаж сега? Как ще се покажа пред хората? – пита отчаяно суетната дама.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *