Илчовски разкри коя е Мата Хари! Ето я:

Агро-бизнесменът Светослав Илчовски, чиито разкрития пред парламентарната комисия по ревизията предизвикаха огромен скандал и гербаджийски истерии и ексцесии, накрая реши да дозакопае Хунтата като обяви и името на плеймейтката, която е снимала пачките и кюлчетата злато в спалнята на премиера Бойко Борисов.

Пред специализираното издание Агри.БГ Илчовски съобщи, че жената, която Борисов нарече „Мата Хари“ е „Мис Плеймейт“ 2017 г. – Маги Бадер.

Крупният земевладелец разкри още, че собственикът на фирмата за пилета „Градус“ Иван Ангелов платил на госпожицата, която заработвала като ВИП-компаньонка 5000 лева, за да обслужи интимно премиера Борисов. Знам го, тъй като бях там“, заявява Илчовски пред онлайн медията.

Съвсем естествено плеймейтката реагира на твърдението на Илчовски, като го отрече изцяло.

„Официално заявявам, че НЕ познавам нито г-н Борисов, нито г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора! Моля всяка медия, посочила името ми, да си проверява информацията! С останалите ще се видим в съда! Благодаря!“, написа тя във фейсбук профила си. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Явно в понашенско се прави напорист опит, труженичките на най-древната професия да не се казва/както е обшоизвестно/ -ку**ви, а -плеймейки!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *