Илон Мъск: Формирането на „единно Световно Правителство“ може да доведе до Края на Цивилизацията (С ВИДЕО)

Илон Мъск заяви, че създаването на „единно световно правителство“ може да доведе до край на цивилизацията. Милиардерът направи заявлението си на Световната правителствена среща на върха в Дубай, съобщи телевизия Fox.

Шефът на SpaceX, Tesla и Twitter предупреди присъстващите да избягват прекомерното сътрудничество и сливане на капитали, защото то най-вероятно ще създаде заплаха за съществуването на човечеството.

„Знам, че това събитие носи рекламния слоган „Среща на световното правителство“, но мисля, че трябва да се отнасяме с особено внимание към това да не се превърнем наистина в световно правителство“, каза Мъск.

„Ще дам пример с историята. Някои цивилизации са рухвали. Цивилизационният колапс на Рим или на Европа в миналото не е попречил на други цивилизации да разцъфтят. Но ако целият свят стане една цивилизация, то краха й би бил крах на цялото човечество“, обясни Мъск.

„Докато Рим се разпадаше и деградираше, Ислямският халифат, арабските държави се издигаха. По време на ранното средновековие Халифатът се справяше добре и се развиваше, докато Рим се сгромолясваше в системната си криза. И точно Халифатът запази знанията и научните постижения на човечеството към онзи момент. Мисля, че трябва да сме наясно, че колкото по-глобална е една цивилизация, толкова повече тя е податлива на рухване“, допълни милиардерът в Дубай.

Мъск казва още, че не предлага връщане към войната и конфликтите между държавите, но предпочита сътрудничеството им да не минава определено ниво, което да доведе до формирането на планетарна федерация или свръхдържава, към каквото се стремят в момента западните глобалистки кръгове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/uQ1gA4cKmzQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

20 коментара

  1. Коренно промених мнението си за г-н Мъск след неговото изказване за изскуственият интелект и публикуваното тук. Съвсем не е случайно, че е преуспял и в бизнеса и в космическите технологии. Намирам огромна разлика във възгледите му с тези на Бил Гейтс.

  2. Мечтата за управление на планетата съвсем не е нова. Съветския съюз си беше поставил задачата в целия в свят да стане комунизъм и покрай това Русия да да управлява света.Под управление се разбира част от финансовия ресурс да влиза в Русия.Финансовите потоци през социализма бяха насочени към Русия ,а другарите раздаваха пари на африкански и южноамерикански страни да създават и правят социализъм. Явно ония ни взеха за наивни и глупави,защото нямаше и няма сега никакъв стремеж масово към социализъм.Единствената полза от гушене с пари на африканците е че социализма се срина като идеология,а ние като ходим на запад разбираме ,че хората поне материално масово са живели много по добре от нас.

    • И сега джендърхалифата като взема милиарди от България и ги дарява на негрите чрез НПО-тата, за да се плодят и режат глави на бели е в милиони пъти по-добре. Нали?

    • Ходил бил на запад, където живеели по-добре. Къде на запад си ходил в скопие ли? Социализмът го виж сега в джендърхалифа за който всяко слугинажно добиче се натиска и плюе Русия, докато обяснява за лошият комунизъм. Виж да ми обясняват, че България е източвала Русия през социализма ще се съглася, но обратното минава само сред функционално неграмотни интелектуални пигмеи.
      Сега те източват, крадат, мачкат, убиват, а съвсем скоро негрите ще шибат и децата ти в хола, за да гледаш порно на живо. Ае по-леко с пропагандата, бегай в жабоняка или друг сорсоиден сайт, където вярват, че през комунизма беше забранен секса и закусвахме с пеленачета……….

      • FuckEU,имаше малко източване на ссср от България. Вашият любимец Живков имаше лична разузнавачка в Москва.Всеки мъж след секс с жена поумеква та и Леонид Брежнев реши да ни продаде петрол на ниски цени.До колкото си спомням около две години.

      • Ти да не си бил личният минетчия на Живков или Брежнев, та си наясно със сексуалната и мекота?
        И не ми говори за любимци, щото аз като съм бил заключван в народната милиция, твоите родители предполагам са гълтали с радост бялата соц-течност и са викали да живее БКП.
        Кафа от плиткоумни сорсоидни тролове, които веднага щом не псуваш който те искат, ти лепват етикет или ти преписват любимци, в краен случай ти връчват чек с рубли. Ще ти дам един безплатен съвет. Никога не сравнявай своите слабости със силните страни на другите.

    • Виж какво дедовото,не та знам на колко години си ,ама съм сигурен, че си дете сополиво?!?
      Яз едно знам и съм разбрал в тоя си живот ,че само на думи не са верва! Като на тоя на снимката дето се беше нащерчил и той да глътне цялата земя,ама сега нещо взе да дава заден като видя руския дебелия!
      Така че още, още ще омекнат и ще вземат да гледат по-право тези алчни лапачи зинали да ни погълнат заедно с парцалите ни!
      Гледай и слушай повече и ще разбереш!

      • Не си прав дедо, няма да омекнат. Докато съществува тази сатанинска секта мир по света може да има в много кратки периоди. Тяхното омекване е стратегическо, само докато се оглеждат и подготвят за новите жертви.
        Единственото спасение от тях е руските ракети да ги пратят при господаря им в пъкъла.

    • Дженди,
      тука не е дир.бг или факти.бг ! Сороската пропаганда няма видиотени почитатели …! Махай се !

  3. ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ НИКОГА НЕ ПАДА НА КОЛЕНЕ

  4. Всички источници говорят за трета световна война. Русия се бори за своето оцеляване, Щатите и васалите им в Европа за запазване на доминацията на света.СССР освободи със ВСВ десетки страни от колониалния гнет на Англия и на европейските колонизатори, Франция,Испания, Португалия , Италия.Сегашната се води отново с Русия, с кръвта на руския народ от двете страни на границата.Щатите се разпадат, Англия и останалите в Европа са в дълбока икономическа криза. Ние трябва да се опазим от изчезване. Нашите ценности нямат нищо общо с тези на Англия и Щатите. Тяхното богатство има познати источници, нашата бедност също.

    • А сега вземе го обясни това на всеки БГ дебил, да видиш колко дълго ще те сърби кафявото око :)

  5. 18.02.2023 08:38sandе
    На малкото останали свестни хора тук във форума ще кажа: защо си губите времето и изобщо отразявате путюфилите, евразийците, безродниците, майкопродавниците, блядовете,войнолюбците и руските изроди?

    Не им отговаряйте и ги игнорирайте!
    Убийте ги с мълчание!
    Те се хранят от нашето внимание, време и усилия!

    Ако не избълват лъжа злъч и омраза към Украйна и Зеленски, не могат да живеят!

    Оставете ги!

    Те са нещастни същества, страдащи от липса на внимание и любов.

    Безработни са и затова висят денонощно тук!

    Самодостатъчни са си, а някои имат и психични отклонения със сигурност!!

    Времето ще им покаже и накаже!
    Керванът си върви, кучките си лаят!

    Колелото на историята се върти и ще се върти до пълната победа на Украйна.

    4 1

    • Сганта на Джордж Сорос да си е.е майката ! Русия ще победи нацизма отново ! Защото правото е на нейна страна. Жълто-паветния планктон изича в канала…

    • Може да връткаш всякакви демонстрации, но човек сам търси и намира какво да чете според нивото си на пробуденост и потребност. Ти си продължавай да помагаш на враговете на България за 30 сребърника.
      Проблемът на „хора“ като теб е, че живеете в полу-осъзнато робско положение и предпочитате да се самозалъгвате и да си съчинявате някакъв измислен свят на демократичното благоденствие, който е под закрила на загрижени политици и справедливи закони, и всеки, дръзнал да руши устоите на тази наивна измишльотина, обявявате за свой непримирим враг, който трябва да смачкате.
      Иначе той ще подкопае основите на безметежното ви съществуване и ще ви върне в нелицеприятния свят на една мрачна антиутопия, в която трябва да се борите за всяка самостоятелна глътка въздух. Може и да не ми отговаряш. Слушал съм ви наизустените жидови мантри до припадък.

  6. Републиканците подготвят поредица от разследвания за участието на Джо Байдън в мръсните сделки на сина му
    Украинският главен прокурор е получил $7 млн., за да не разследва

    Постепенно американските избиратели се отвръщат от президента Джо Байдън. Много от гласувалите за него сега съжаляват, и това сочат социологическите проучвания. Някои казват, че ако са знаели за делата на Хънтър Байдън, никога не биха поверили на баща му президентството.

    По време на кампанията за президентските избори Републиканската партия подаде жалба до Федералната избирателна комисия във връзка с факта, че социалните мрежи Twitter и Facebook са цензурирали хиляди акаунти, които предаваха данни от New York Post за компютъра на Хънтър Байдън. Тези данни бяха класифицирани, но файловете в Twitter, разкрити от Илон Мъск, съдържат подробни доказателства, че ФБР и някои разузнавателни служби (вероятно ЦРУ) са се намесили в Twitter и Facebook, за да цензурират тази информация.

    Новото републиканско мнозинство в Камарата на представителите възнамерява да проведе редица разследвания, по-специално по темата за участието на Джо Байдън в мръсните сделки на сина му. Ако тези разследвания са успешни, те могат да поставят под въпрос независимостта на президента на САЩ и следователно да доведат до неговия импийчмънт.

    Припомняме, че когато Джо Байдън беше вицепрезидент на Барак Обама, украинският главен прокурор получи подкупи в размер на $7 млн., за да не се намеси в делата на украинския холдинг Burisma. Впоследствие този много ненаситен прокурор беше отстранен от Върховната Рада (парламента) под натиска на САЩ, ЕС, МВФ и Световната банка, които искаха да спасят собственика на Burisma и бившия премиер Юлия Тимошенко с по-малка цена.

    В една толкова пуританска страна като САЩ общественото мнение първо се фокусира върху честите посещения на Хънтър Байдън при проститутки и употребата му на наркотици, преди да стане ясно, че финансовите му дела са много по-важни.
    Сега случаят с Хънтър Байдън, който беше покрит от много високопоставени служители от разузнаването, представя тази история за „руска дезинформация“, но това вероятно ще промени ситуацията драматично. Отричането на факти вече не е приемливо и се стигна дотам, че Харвардският университет току-що обяви закриването на своя проект за технологията и социална промяна, структура, която последователно и упорито наричаше съществуването на лаптопа на Хънтър Байдън за фалшива новина.

    Досега онези, които придаваха значение на този случай, бяха обявени за теоретици на конспирацията, ултрадесни привърженици на президента Тръмп и читатели на жълтата преса. И почти цялата управляваща класа смяташе това за клюки и фалшификати. Първите пред своите читатели, които разкриха тази измама бяха New York Post, а New York Times продължи да отрича това пред своите читатели.

    Сред многобройните финансови афери на президентския син се открояват две. Първата се отнася до китайския шпионин. Може да се квалифицира като търговия с влияние в полза на чуждестранна сила. Втората се отнася до дейността му в Украйна, по-специално до назначаването на него и на неговия приятел Дейвид Арчър (бивш съсед на Кристофър Хайнц, зет на Джон Кери по време на университетските им години) в борда на директорите на петролната и газова компания Burisma. Това е същата група, която президентът Владимир Путин нарече „шайка от наркомани и неонацисти“, когато призова войските си да прекратят гражданската война в Украйна в съответствие с Резолюция 2202 на Съвета за сигурност на ООН

    • Много свързано с логиката.
      Ще си позволя да спомена внимателно , че ЦРУ не е централизирана организация, както всички си само внушават. В организацията има нива които водят собствена политика на финансова облага преценявайки ,че риска от работата им не отговаря на парите които вземат.
      Тези нива се свързват с кой да е от КГБ и става времена организация за добра печалба.Без да работят срещу САЩ и Русия тези временни организации нанасят огромни щети на трети страни,без шефовете им да знаят .
      Така щеше да е изтъргувано българското черноморие в замяна на връщането на Македония в наши граници.А с тях кой може да се оправи?
      Следователно губим.Руснаците искат цялото черноморие на Украйна,Румъния ,България,Турция и другите от ОНД за да станат единствени производители на водород от Черно море и от тях да зависи Европа.

      • Би било логично, макар и несправедливо, да се обвиняват руснаците в пристрастност, когато те виждат в процесите, протичащи в Съединените щати, ясни признаци на деградация на Щатите и задаващата се перспектива за техния колапс. Тези процеси в Америка обаче са толкова очевидни, че стават обект на анализ от експерти от други страни и те стигат до същите изводи.

        Иранците се взират в корена

        Иранският вестник Kayhan / Кайхан/ пише за ясните перспективи за разпадането на Съединените щати. И без да иска да бъде обвинен в пристрастност, той изобилно цитира бившия държавен секретар Хенри Кисинджър. Без да измъчва читателя с дълги сметки и изчисления, вестникът, позовавайки се на този майстор на международната политика, веднага заявява, че Съединените щати скоро ще престанат да бъдат лидер на съвременния свят и ще се превърнат в най-добрия случай просто в голяма държава, и то, ако тогава не се разпадне отвътре.

        Кайхан посочва загрижеността на Кисинджър относно „текущото социално разделение“ в САЩ и че „САЩ не са в състояние да ръководят света поради вътрешно разединение“. Сегашната слабост на Америка ще се превърне в трагедия: в най-добрия случай тя ще престане да бъде суперсила, а в най-лошия – ще се разпадне“, цитира Кайхан думите на бившия държавен секретар на САЩ.

        Поредицата от събития, случили се от началото на 21 век в Америка, тоест през последните 23 години, показва сериозно разцепление в американското общество. От увеличаването на насилието сред обикновените хора до … омразата на расовите групи една към друга – всичко това говори за вътрешен социален разпад в Америка. В допълнение към текущите събития в американското общество, различията и разделенията в САЩ могат да се видят дори сред високопоставени политически фигури. – пише Кайхан.

    • 12 анализът е точен,но много закъснял.За разпадът на САЩ ,като отговор на разпадът на ссср естествено е да се погрижат руснаците.
      След контролираната атака на организация Q от доналд тръмп на парламентът им се разбра, че има организация за раздробяване на америка.ФБР както винаги се задейства много сериозно и 17 конгресмени и трима милионери бяха ликвидирани.Лумпените от Q бяха поканени в затворите на САЩ.
      Сега не виждам условия за разпад на САЩ.

  7. На Мъски му е светнала лампичката или е набрал смелост да каже истината, която всеки здравомислещ знае.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *