ИЗХВЪРЛЯТ УРОЦИТЕ ЗА ТУРСКОТО РОБСТВО от Учебника по История! Заменят ги с 50 ЗЛОВЕЩИ страници Против КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ! Промиването на Мозъци е в ход!

robstvoСлед като скандално МО реши периодът на Средновековието у нас да отпадне от учебниците по история, за да не се набляга на турското робство /съжителство/ неуморимият борец срещу комунизма  Методи Андреев събра набързо подписка отпадналите глави за османското иго да бъдат заменени с уроци за Тоталитарния режим преди 89-та година. „Да се изучава по-подробно „мрачния тоталитарен период“ от българската история е от фундаментално значение“, ревна като лъв в пленарна зала псевдо-демократа и лъже-антикомунист Андреев.

Депутатът от ГЕРБ, който телом и духом се подвизава в залата на Реформаторите в парламента, е успял да събере цели 102 депутатски подписа за начинанието си. Подкрепили са го от РБ, ГЕРБ и ДПС, последните от които се чувстват репресирани заради смяната на имената им в този период.

пионери

Набързо са организирани в подписка и 4 500 „възмутени граждани“, от онези в списъците на НПО-тата, които дежурно се възмущават по всички въпроси, за които им се плати. Взет е подписът и на Росен Плевнелиев, който удари дъното с яростния си антикомунизъм, забравяйки какво е работил баща му и какво самият той преди 10 ноември.

Сега предстои една безпардонна промяна и подмяна на историята, на която ще бъдем свидетели. В цели 50 чисто нови, написани нейде из дебрите на „Козяк“ страници децата ни ще бъдат лъгани и шокирани какви отвратителни зверства са вършили комунистите в България.

бригадиУмни глави ще нищят приликите между тоталитаризъм, фашизъм и комунизъм, според подписката.

След тази нова редакция на учебника по история бъдещото поколение няма да има и грам познание, че предците му са живели под турско робство. А за периода след 44-та година би било добре да научат колко заводи бяха построени, колко селскостопанска продукция изнасяхме, лека и тежка промишленост, научни достижения, медицина, образование…. неща, които с лека ръка бяха унищожени от псевдодемократите и проамерикански платени подлоги след 89-та година… Хубаво би било, но едва ли в учебния материал ще включат точно тези данни. Защото са в тежко противоречие със соросоидната линия за изграждане на новия глобален роб – пардон „човек“.

Отсега си представяме картината, която ще бъде описана заради паталогичната омраза на шепа добре платени от американските фондации на влияние у нас политици и общественици.

Ще излезе, че клетите дечица на България са нямали никакви права по време на соц-а. Те не са можели спокойно да шмъркат дрога, да пият до зори, да припадат и изпадат в кома, да стрелят по съучениците си, а вместо това „гадовете – комунисти“ са ги карали да ходят на училище!  Представяте ли си? Огромно престъпление е да ходиш на училище! И най-ужасното е, че съвременните деца ще го приемат като такова.

бригади1Ще се отбележи, че са били пионерчета, че са ходели на лагери, а после на бригади. Ужасно! Вместо да си правят голи селфита във Фейсбук и да проституират, те – на бригада!?!?

Никой няма да разкаже на днешните подрастващи за романтиката на лагерните огньове, за песните, за игрите, за свободното и волно детство, в което никой не отиваше на училище с бодигард, никой не заключваше вратата си и никой не осъмваше ограбен и изнасилен.

Ще бъде отбелязано и че родителите насила са карани да ходят на работа, (те и сега искат да работят, но няма къде-б.р.), че е нямало шоколадови яйца, тоблерони, марково уиски /о, ужас!/ и дънките също не са били маркови, а от магазин „Пионер“.

deca

Че е било забранено да се ходи на ваканции по Карибите и Дубай, но чии деца в момента ходят там? На олигарсите и мутрите. Голяма част от останалите даже не са виждали морето. Преди поне на лагер ходеха там, но сега няма кой да ги заведе.

Историята ще се изкриви и дано има повече оцелели от здравната реформа баби и дядовци, които да разказват спомени, тъй като внуците им ще бъдат с нарочно промити мозъци.

И няма кой да им обясни, че не е било  така.

А машината за промивки, щедро спонсорирана от „Америка за България“ ще продължи да работи с пълна сила. За да създаде новия неолиберален човек – объркано същество, което не познава миналото си, без усещане за родова принадлежност – дърво без корен, което съхне! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Приятели,

    Да подкрепим Народния представител Велизар Енчев в борбата му с проповядващите идеологията на Европейския и Ислямския фашизъм… и отричащите и оскверняващите победителите им… и борещите се и днес с тези уродливи явления…!

    На 9 март 2016 г. Народния представител Велизар Енчев внесе в Народното събрание предложение за промени в Наказателния кодекс.
    Целта на проектозакона е да бъдат съдени днешните апологети на фашизма, и унизяващите вербално и физически Победителките на фашизма през втората световна война, отричащите съществуването на фашизъм в България и оскверняването на гробове на войни, паметници, знамена и символи на Държавите победителки и техните съюзници, сред които и 2 450 убити българи антифашисти членуващи въвъ всички антифашистки български партии и убитите от протурските ислямистки терористи цивилни български жени и деца…

    Той предлага това:
    “ §1. Чл. 108 ал. 1. „Който оспорва антифашистката съпротива и проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.“

    М О Т И В И
    – В последните 27 години в Република България се наблюдава кампания за омаловажаване на антифашистката съпротива в Царство България през миналия век и в окупирана Европа по време на Втората световна война.
    – По този начин се хвърля незаслужена сянка върху борбата на Антихитлеристката коалиция през Втората световна война /1939-1945 г./, в която влизаха СССР, САЩ, Великобритания, Франция, Китай, Австралия, Нова Зеландия и окупираните от Третия райх държави в Европа.
    – Приемането на предлаганото изменение в Наказателния кодекс ще прекрати порочната практика на системно и обидно омаловажаване на антифашистката съпротива в Царство България и поругаването на паметта на убитите партизани, ятаци, ремсисти, политически затворници и концлагеристи (в периода 22 юни 1941 – 9 септември 1944 г.).
    – Особено важно е, че с тази промяна в НК страната ни ще последва примера на много страни в Западна, Централна и Югоизточна Европа, в които величаенето на фашизма и ислямския тероризъм, както и омаловажаването на антифашистката съпротива са наказуеми деяния.”

    9 март 2016 г.
    .

  2. И ЗАЩО Е ТАЯ ОМРАЗА КЪМ САЩ? АЗ СЕ РАДВАМДА СЕ ПИШЕ ЗА ЗВЕРСТВАТА НА КОМУНИЗМА МАЙНАТА МУ НА ВАШЕТО ДЕТСТВО ДЕТО СТЕ ПОДИЛИ НА ЛАГЕРИ НА КОИТО ИМА ВЪШКИЕ? И СЕГА МОГАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ЕКСКУРЗИИ ПРИ ДОБРО ЖЕЛАНИЕ? ЗАЩО МИСЛИТЕ РОДИТЕЛИ СЕ НАТИСКА ДА ЗАПИСВАТ ДЕЦАТА СИ В Т НАР ЕЛИТНИ УЧИЛИЩА? ЕДНО ОТ ПРЕИМУЩЕСТВАТА ИМ ТАМ УЧАТ СЕРИОЗНО УЧАТ ЕЗИЦИ И ИМАТ ЕКСКУРЗИИ СЪС СПОРТ

    • Начо, ти си идиот! Казвал ли ти го е някой? Ако не е – ето намери се един! Д ти е..а май..та! Ясно ли ти е? Изрод!!! Дано целият ти род да отиде на „Запад“ и да чисти тоалетни, докато го има!!!

  3. ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ ДА СИ ГЛЕДА Работата. А бе Защо сте за Комунизма Какво Ви харесва а ? Опашките за Хрляб мляко и Бензин ли ?? Да ходехте на Работа ама кел файда 2 Какво направихте кои има нужда от него? Защо сега Вашите деца и внуци искат на Запад при все че там не е без проблеми ? А не в Русия ?

    • какви опашки те ебат тебе бе помияр соросоиден?и храната беше по евтина и най важното–ИСТИНСКА.а не като днешната –САМО БОКЛУЦИ.бензина беше евтиния,млякото също и ИСТИНСКО а не като днешното от сухо мляко с неизвестен произход.заплатите си бяха нормални.с една заплата от 250–300 лева–/които се равняват днес на над 1000 лева/ сди изкарваше идеално една отпуска от 14 дни на морето и ти оставаха пари/а също и за другите курорти–лечебни или планински/.а ти начо папазов си едно лайно което е слушало от своите родители ЛАЙНА като оня МИНДИЛ с мазната и идиотска зурла който не оприлича на човек доностник-досието от гроб м.а.комунизма си беше идеален.имаше ред и дисциплина.сегашните лайна щеше да са по затворите а не по курортите на света.е затова не обичат комунизма някой ИДИОТИ като ТЕБЕ.МИНДИЛ НЕДОКЛАТЕН

    • Глупостта и простотията нямат почивен ден. Както се казва някой да си прибере вересиите. Хора като Начо са тотално заблудени и с промити мозъци. Жалко, но факт!

  4. Начо, не си живял тогава. Нямаше въшки, те дойдоха с демокрацията. Нямаше опашки точно за хляб и никога не е имало. Детството ни беше щастливо. Спокойно. Нормално. Нямаше деца, отвлечени за органи, нямаше изнасилени баби за пет лева, нямаше мутри. Нямаше и ГМО храни. Растяхме здрави.

  5. „децата ни ще бъдат лъгани и шокирани какви отвратителни зверства са вършили комунистите в България.“

    Понеже те комунистите никакви зверства не са вършили. Ти за лагера в Белене чувал ли си?
    И въобще кой ви плаща да пишете такива повърхностни дебилщини? И въобще сигурни ли сте какво изобщо изхвълят от учебниците или просто бързате да пуснете поредната скандална новина в скандалния ви сайт?

  6. Ако в лагера Белене са ходели престъпниците, нямам нищо против сега да направят десетина такива лагера! Сега престъпниците не са в лагер, а ни управляват! Това е страшното!

  7. Не знам какво се канят да пишат в учебниците някои, но фактът си е факт. По някакъв повод отидох до училището на дъщеря си /тя е в единадесети клас/ и не знам защо споменах президента Плевналиев. Веднага над 25 ученика започнаха да го псуват и не бих искал да използват същите епитети, които използваха за него – за мен. Явно учениците възприемат преди всичко от родителите си, а не от учебниците…..

  8. докога ще се пренаписва историята от хора с нечистоплътни мисли и недостойни за България.Децата ни трябва да я знаят такава каквато е защото тази История е писана с кръвта на Дедите ни.Нека да бъде продължена.за да знаят и това как тези които искат да я пренаписват и променят сега окрадиха и опоскаха България

  9. На тези, на които им липсва прекрасния комунизъм предлагам да емигрират в Северна Корея! Там той цъфти с пълна сила!

    • Има разлика между истинския комунизъм /такъв какъвто го е замислил Ленин/ и това извращение в КНДР, Йоско. Но изглежда, че ти си тъп селски каруцар / Софиянец/. Пожелавам ти да станеш импотентен, за да не се пръкнат изроди като теб, сука.

  10. Не е редно да се изхвърлят исторически периоди! Това осакатява историческата фактология. Редно е, ако има нови факти да се добавят! Както и да се добави периода през НРБ с факти – без класификации „добро и зло“! Нека всеки опознае фактите и доброто и злото и разбере какво е било! А защо не се прави, а се манипулират хората? Турски интереси искат българското съзнание да забрави зверствата на башибозуци, циганско албански банди, еничарски погроми, факта, че нашественник ни напада, окупира, ограбва и убива? Но това няма да стане! Учебник може да промените, но космическата памет не можете! И един ден ще дойде Съда и Турция няма да съществува. Дори и като възмездие защото е създадена връз кръвта на много невинни убити, ограбени, съсипани животи. Тогава ще разберат имперските интересции, че нито има безсмъртие, нито ще се оставят да манипулират хората безнаказано. Но тогава, писъците няма да бъдат чувани защото имперските мечти на управляващите трошат невинни животи на обикновенни хора. А манията на Соросоидите и техните шефове лорд Мърдюк и останалите кукловоди зад сянка, няма да се сбъднат – други същества ще дойдат и ще накажат и Рептили и Ануннаки и други. Същества, с мощ способна да унищожи галактики, камо ли няколко флотилии с кораби. Тогава няма да е смешно на сегашните политици, които закопават с наредбите си живота на много поколения невинни мъченици. И живи в огъня ще горят. Така, че който се радва на лъжата няма да се радва дълго. За всяка лъжа се плаща с кървави сълзи един ден, защото от всяка лъжа произтичат сълзи и смърт на много невинни твари и хора и други. Тогава ще е адски рев, но дали ще има милост? Онези същества не признават прошка. Те тръгнат ли да наказват, наказват до край. И досега нищо не ги е спирало и няма да ги спре ни армии ни джамии ни лазери – нищо. Те са дрени и създадени за да рушат. И тогава човеци разрушители, няма да разберат как ще треперят с всичките си кораби оръжия и арогантна надменност. Тогава ще разберат какво е СТРАХ. Но няма кой да им помогне тогаа – кръвта на невинните погубени, зове за възмездие. А всеки жиот е безценен. Това е един от двата възможни варианта. Вторият е – да се спрат, с тая манипулация, панимперските си мечти и джихадисти и османнци и Соросоиди и останалите! Тогава няма да се случи първият вариант. Ние с делата си определяме и последиците. Но нека не забравяме, че за всяко зло си има възмездие един ден! И дори да не го видиш и разбираш, то идва по някакъв начин.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *