Изнудват Гонзовица с Кални Компромати, искат й 10 бона!

Светлана Василева11Светлана Василева е изнудвана от непознат за нея мъж във Фейсбук.

Това разказа самата тя пред медиите. Както си стоях в профила, някакъв мъж започна личен чат с мен. Той много загрижено ми съобщи, че е от медия, но не иска да каже коя. Довери ми, че срещу мен щяла да започне очерняща кампания с една камара измислени компромати. А някой вече бил платил цели 10 000 лева, за да ме смачка и да ми накърни имиджа.

Внимателно го питах кой е платил и защо и какво съм му направила, но потребителят отказваше да спомене медията и поръчителя. Намекна ми обаче, че ако аз му дам тези пари, той ще спре кампанията срещу мен.

Първо се замислих, но после се сетих, че това си е същинско изнудване. Откъде да го зная кой е? Откъде да съм сигурна, че наистина има кампания? Нито ще ми даде касова бележка, нито фактура, ядосва се моделката.

Тя признава, че това не е първия път, в който я изнудват и че наистина са поръчвали кампании срещу нея. Много пъти бях очерняна незаслужено, появяваха се грозни слухове за мен, които не са верни, но не знаех кой стои зад това и каква полза има.

Така и не разбрах кои са поръчителите.

Няма да се учудя, ако моето име отново бъде замесено в някакви кални истории по медиите! Но отсега казвам – всичко ще е платено и измислено!, побърза да се застрахова Гонзовица.

Тя призна, че се страхува от поредната кампания и не знае какви щети ще й нанесе, но няма начин да я предотврати.

В България е така: Плащаш си и започват да очернят някого. А аз на никого нищо лошо не съм направила, изплака Светлето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *