ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НА ЧУДОВИЩНИЯ ГЕНОЦИД В ГАЗА ДНЕС ЦИНИЧНО ХЛЕНЧАТ ЗА НАВАЛНИ

Говорейки за извършителите на геноцида в Газа, имам предвид не само Цахал и политическата върхушка на Израел начело с Нетаняху, но също САЩ и плазмодиите от ЕС ( европейски сатанисти ), които позволяват и насърчават това епохално архипрестъпление.

В Газа са убити почти 40 хиляди невинни палестинци, от които 12 хиляди деца – според официалната статистика – а всъщност над 20 хиляди непълнолетни – новородени, малки дечица и юноши. Децата загиват още в утробите на бременните жени и часове след раждането си – под бомбите, при разрушаването на болниците и по липса на най-елементарни човешки условия, дом, вода, храна, електричество и лекарства. Загиналите под руините не са част от статистиката – никой не знае колко са те. Не се смятат замръзналите в ледените зимни нощи. Не се броят и тези деца, които мъченически изтляват след операции, извършени без упойка и след ампутации на крайниците. Ампутираните палестинчета са хиляди. Хиляди са ослепелите и напълно обезобразените след изгаряния с фосфорни бомби – те как ще живеят, как ще растат? Хиляди са децата и възрастните, изгубили разсъдъка си в ужаса на продължаващото почти половин година клане.

И същите тия извращенци, които пред очите на цял свят изтребиха народа на Палестина, днес водевилно се гърчат, кривят се като маймуни и се обливат в крокодилски сълзи – за героя Алексей Навални! Навални, когото те сами ликвидираха, за да демонизират – за кой ли път – образа на Русия и нейния президент. Да неутрализират експлозията от добронамереност към Путин, разтърсила света след интервюто на Тъкър Карлсън. И да отклонят вниманието от геноцида в Газа, разбира се! Кончината на евромилионера Навални, превърнал своята агентурна дейност в доходен бизнес, се оказа най-голямата трагедия на всички времена. То не бяха сополиви оплаквачки, то не бяха нощни бдения, то не бяха свещи, то не бяха скандирания пред руските посолства, то не бяха кървави заплахи и светкавични санкции срещу Русия. Глобалната секта впрегна всички свои бездарни сценаристи, за да разгърне отново вехтошарската си комедия дел’арте, втръснала на всички нормални хора. Няма ли кой да съобщи на тези манипулатори, които сами елиминираха своя Льоша и отмъкнаха трупа му, за да не може руското правителство да получи достоверна информация за причините за смъртта, че след  „взривяването на кулите-близнаци“, „химическите оръжия на Саддам“, „клането в Буча“ и прочее, и прочее – дори квадратните западноевропейски еснафи вече не вярват в долнопробните им козни? Защо не променят поне отчасти арсенала си от идиотски лъжи за още по-големи идиоти?

Скалъпената клевета сочи Путин като „убиец“ и „терорист“? А какъв е Нетаняху? Демократ? Хуманист? Мъдрец? Светец?

Защо никой от тия глобалистки плужеци не изкрещя истината в очите му? Защо няма санкции срещу Израел? Защо клането в Газа продължава, въпреки вопъла на погнуса, изтръгнал се от цялото човечество?

Знаете ли какво очаквам тия дни? Очаквам Нетаняху лично да обвини Путин в убийство. А защо не? Всички негови подопечни палячовци – включително склеротикът Байдън, включително имбецилите от нашата сглобка-разглобка – вече го направиха!

В каква воняща яма глобалните ящери превърнаха хубавата ни планета Земя! Как страшно вони неправдата! Как смърди кривдата! Как всичко е обърнато наопаки в царството на беснеещото Зло!

И колко скоро нещата ще си дойдат на мястото! Защото сатаната не е всемогъщ и непобедим. Горко обаче на робите му! Skandalno.net

Автор: Милена Върбанова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

23 коментара

  1. Беснеят бесовете и сеят разруха и смърт!
    Рогатия се самозабрави-отровен въздух, отровени храни, отровени води, войни, унищожение и разруха!
    За избитите невинни души нямам право да споменавам.
    Защо?
    Защото почти всички ние мълчим и търпим.
    Господи, направи нещо.
    Този път няма да те моля за прошка.
    Моля те само да спреш това.

  2. В България са направени над 6 000 000 демократични аборта. Вече се раждали под 50 000 български граждани на година от които най-много 10-15 000 да са българчета……. но ние плачем на невални гробове!

    • Цивилизованият запад имаше същата реакция, когато турците заличаваха българския народ, дори се включиха активно да помагат на добрите турски власти, кой с каквото може.
      Ордите на Европейски Съюз са, клали демократично българи и от тях аз лично нищо друго не очаквам.
      • Мехмед Али паша е Карл Дитрих, командир на войските по българските земи;
      • Хобарт паша e англичанин, командвал турската черноморска флота.
      • Сюлейман паша Соломон Леви Явиш e евреин от Франция;
      • Фейсал паша е немец;
      • Ибрахим паша е грък;
      • Леман паша е австриец;
      • Искендер паша e Алесандрос грък, инструктор за специални акции;
      • Бекир паша е полковник Кемпбел Куксънл;
      • Рашид паша е генерал Шрекер, белгиец, военен инженер;
      • Нихид паша е Белински, поляк, главният квартирмейстер;
      • Мехмед паша е Блум, французин, началник на инженерните войски на султана;
      • Осман паша e евреин, действащ B Централна Северна България;
      • Рашид бей e Шатинер, французин началникът на интенданството;
      • Генерал Грюнвалд, норвежец е началник на артилерията при главното командване;
      • Талат бей е евреин;
      • Офицерите Емануел Красоа и Жозеф Лафайе, французи;
      • Полски легион, участвувал на страната на Османската империя
      • Флотилия със 170 английски офицери и 390 английски моряци блокират руснаците

  3. И на фона на всичките исторически факти у нас цялата ни политическа ПАСМИНА, начело с президента се идентифицира с евроатлантическия бяс, просна се в необяснима любов към Ингилизите, вековни колонизатори, с необяснима любов и усърдие следва и своите стратегически бандяги. Всички действия на нашите политици и министерски плужеци са в абсолютно противодействие с всяка логика, а все още няма реакция. Изчезваме в страх, тъпота и безхаберие.

    • Няма политици, а еничари, които се бранят от башибозука (така наречената полиция и бритоноварварската армия), както между впрочем и цялата колониална администрация, чиято задача е подмяна на православното население.

      • „До 2030 година няма да има нито държава България,нито останали българи…“
        Едмънд дио Ротшилд

  4. Какво пише за Канада в Уикито-конституционна монархия с крал Карл 3, английския крал.Какво пише за Австралия -пак конституционна монархия с крал Карл 3, език английски. И така от бившите 50 останаха само 14 колонии. А колко колонии има агресора Путин, който решил да завладява Украина населена с руснаци.

    • Иванов, нещо си се объркал, Русия не е имала колонии в историята си изобщо, дори руските републики, създадени от комунистите, са създадени върху територията на царска Русия и руските болярства.
      Просто исторически, преобладаващото население в Европа, винаги е било славянско, до Наполеоновите войни, почти цяла Европа е била населена със славяни, само малка част в най-крайните западни части на Европа, не са били славяни. Тези славяни, са стигали и до Азия, това е било естественото географско и демографско състояние на Европа. Такива са историческите факти. Други държави са провеждали експанзия и колониализъм, включително експанзия над бялото славянско население в миналото. Такива са фактите. Това е било естествено състояние на славяните , разположени са били в почти цяла Европа и са стигали до Азия, а не е заграбвано или завоювано от тях, а са естествените им територии!

      • Мисля, че не си го разбрала. Според мен поне пише, че Русия няма колонии и дори освобождава руски територии заселени с руснаци, което си е самата истина.

  5. В Саудитска арабия водата за гражданите била безплатна, те си строяли и река през пустинята. У нас кубика в някои градове достигна до 6 лева. Обещават ни, че вече ще ни делят на бедни и богати, та за бедните щели да правят друга тарифа, или компенсации, както и с тока. Лудостта на нашите политици просто е безкрайна, е докога и колко още можем да търпим??
    Saudi Arabia Is Building The World’s Largest Artificial River In The Desert

    • Това не е лудост, а план, който стриктно се изпълнява.
      Търпението е майка на знанието и аз затова си водя бележки, как се поумнява чрез глад, война и робство :)
      Иванов, ти не си ли забелязал, че Я някой българин викне на по-висок глас в защита на народа си и тутакси изкачат милиони други българи с нож в рака, готови да му го забият в гърба, защото иска да ги избави от робството?
      Предполагам, че вече и Милена Върбанова може да го потвърди.

  6. Имам изключително уважение към авторката – г-жа Върбанова, която според мен е едно недооценено в този момент явление в българската журналистика. Поради тези мои чувства и разбирания си позволявам да спомена още два съществени факта по темата. Първият е свързан с това, че от началото на тази година са се водили на дипломатическо ниво контакти между Русия и Америка за предаване на Навални в замяна на руски разузнавач. Този факт сега се отрича. Вторият факт няма как да бъде отречен. Той е свързан със съдбата на Асандж. Колко години този човек се скита по света, колко години той живя като затворник в чужди държави, колко години Америка правеше всичко възможно за да го върне и хвърли в свой затвор? Обвиняваха го във всички смъртни грехове – предавал секретна информация като я публикувал в пресата ?! Всяко публикувано нещо което не е изгодно на оръжейното лоби, вече представлява секретна информация. И тук в България се водят такива дела за разпространяване на лични данни засекретени от прислужниците на Тагаренко и ПосолствоТО! Ние сме вече верни последователи на Америка и за това не се интересуваме, какви бизнес дела има Байдън младши в Украйна, къде са разработвани новите вируси и прочие и прочие. Не всички в България са баламурници господа глобалисти! не се хабете излишно – ние не ви вярваме!

  7. пази боже този народ чието правителство няма страх от отговорност . докато ни управляват тези идиоти спечелили избори с 10% реално за тях гласували и не носят наказателна отговорност така ще бъде , докато разни клоуни обещават и дават нещо което е на народа така ще бъде , докато сме овци така ще бъде за съжаление

  8. аз мисля,че за да ПОБЕДИ ДОБРОТО трябва ПОВЕЧЕ ГЛАСНОСТ!!!!ЗАЩО М.ВЪРБАНОВА спря да пише в „свободно слово“!!!НИЕ ,ТЕЗИ които искаме ИСТИНАТА ДА ПОБЕДИ лъжата ТРЯБВА ДА СИ НАПРАВИМ РАДИОСТАНЦИЯ,КОЯТО ДА ИЗЛЪЧВА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!ЗАЩОТО „националното’ НИ РАДИО Е КУПЕНО и ОКУПИРАНО ОТ ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ уж „журналисти“!!!!ПОСОЧЕТЕ ЕДНО ИМЕ ОТ ТЕЗ ДЕТО ВСЕКИ ден ВОДят предаванията по „ХОРИЗОНТ“ ,коЕто да е ВПЕЧАТЛИЛо С НЕЩО ИСТИНСКО!!НЯМА!!!ГОВОРЯТ СЕ ИЗМИШЛьОТИНИ,КАНЯТ СЕ по „интервютата“ ВСЕ ЕДНАкВИ ,“правилниТЕ“ ,уж „експерти“ и ДОРИ ПО НЯКОГА СЕ ИЗПУСКАТ,че РАЗГОВОРИТЕ СА ВОДЕНИ „предварително“!!ТОЕСТ ,КОМЕНТИРАТ САМО ПРАВИЛНО „спуснати“ ВЪПРОСИ!!!А САМО бнр има МАКСИМАЛНО ПОКРИТИЕ ВЪРХУ ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА!!!НИЕ,ДЕТО ЧЕТЕМ ВСЕКИ ДЕН ТОВА тук НАПИСАНОТО СМЕ МНОГО МАЛКО!!!МАСОВО СЕ ЛЪЖЕ И СЕ МАНИПУЛИРА огромната ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО!!!ТРЯБВА ГЛАСНОСТ!!!ЗА ИСТИНАТА против ЛЪЖАТА!!!ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ОТКРИЕМ РАДИО „СВОБОДНА ИСТИНА“,ЗА ДА ЗАГЛУШИМ ЛЪЖИТЕ НА тЕхното радио „свободна УЖ европа“!!!!

  9. Благодаря за всичко, което пишете, не пропускам нищо написано от вас.
    Уважение и респект, за мен сте слънцето в мрака на милата ни Родина!

  10. Аз вече изразих недоволството си от много дългата пауза, защото не я виждам нито в Свободното слово, нито тука. Тя и Гешева са най-острите и нужни пера на всички, които се задушават от лиготиите на останалите сайтове. Покварата и гнусотата в повечето е отвратителна. Цитирам Фрогнюз, СЕГА, ФАКТИ. Във Факти има такъв искуствен форум, където няколко трола се състезават да пишат простотии, а сайта после си прави изводи до кава степен русофобската зараза е завладяла главите на четящите, гнусно и гадно.

  11. Готов съм.
    Тези управляващи подлоги да горят.
    Но сам как да стане.
    Чувствам се безсилен.

  12. Скъпи приятели, веднага ще ви отговоря: в „Свободно слово“ съм блокирана не само като автор, но и в коментари. Не мога да изкажа мнението си по никакъв въпрос. Не ми бе дадено даже право на отговор, когато в конкретен случай моя публикувана по-рано статия, бе атакувана. Така че не се учудвайте и не се обиждайте – вината не е моя. Ще се срещаме вече в Скандално.нет – това е единственият сайт без политическа цензура и редакторски простащини, който ни остана. Сърдечно поздравлявам всички вас и ви благодаря за прекрасните думи, отправени към мен.

    • Аз неведнъж съм писал преди време, че в свободното слово няма нищо свободно и от години избягвам да влизам там. Дори се чудих защо публикувате там текстове. Но съм много радостен, че ще има къде да ви четем. Благодарности и към редакцията, че давате дума на борци с покварата и гнусните антибългари.

  13. И мен ме бяха блокирали в Свободното слово. Директивите, да не кажа заповедите, които текат от Козяк не могат да бъдат пренебрегвани. Двете най- добри журналистки бяха с лекота блокирани.Това е фашистка цензура в действие. Дотук е ясно как действат нашите стратегически съюзници, разбираме само огромното “ уважение“, което хранят към колониалното ни население. Освен тях тихо и кротко работи скоро изпратеният турски дипломат. Вече ни накиснаха с едни 16 изтребитела по 200 милиона единия, сега ще ни изцедят и с други пари за ядрени блокове, трябва да бъдат унищожени всякакви връзки с Русия, та като рекат турците като Азербайджан, да си ВЪРНАТ най-малко голяма част от територията ни, никой да не може да гъкне.

  14. Отново ме блокираха в свободното слово. Повече от ясно кому служат нашите медии. Всеки опит за несъгласие със зададената директива за борба с руската дезинформация се наказва безапелационно.

  15. Към госпожа Върбанова
    Уважаема госпожо Върбанова, когото съм проклел в живота си, повече добро не е видял. Сега го правя без срам и с удоволствие. Божи огън да изгори тези в „Свободно слово“ които са вдигнали ръка върху Вашите материали. Бял ден да не видят. Мир да няма за тях на този и на онзи свят!
    Бъдете спокойно уважаема госпожо Върбанова. Много, много хора в България не само Ви уважават но и искренно Ви обичат. Бъдете здрава!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *