Избиването на моряците ни от „Царевна“ – Мръсен пропаганден ход, който е целял да настрои българския народ срещу Русия!

Руснаците от ДНР спасиха българските моряци от „Царевна“ в Мариупол с думите: „А досега какво чакахте, защо не казахте, че искате евакуация?“ Моряците не са чакали. Евроатлантическата продажна власт у нас чакаше корабът да служи за жив щит на укронацистите и да бъде ударен, за да бъде обвинена Русия.

Мръсен пропаганден ход на българското прозападно лакейско правителство, който целеше да настрои българите срещу Русия. Трийсетгодишната западна стратегия за насаждане на русофобия у нас не дава очакваните резултати. Избиването на българските моряци от „Царевна“, приписано на Путин, щеше да стане световен хит в пропагандата. Втора Буча. Втори Краматорск… Разбира се, една гола смърт нямаше да впечатли особено. Затова щяха да гарнират тази екзекуция с изнасилвания, мъчения, осакатявания, перверзии… Така западняшката пропаганда рисува образа на съвременния руснак – животно, садист, орка…

И изведнъж, ха, ужас за Байдън и слугите му – добри руски хора от Донецката народна република, при това военни, евакуират български моряци воглаве с техен колега украинец… Няма мъчения, няма гаври, няма убийства… Представете си кошмара в главите на Кирчовци, Пасита, Инджевци и сие… Държането за жив щит на българските моряци в освободения Мариупол се оказа пълен пропаганден провал. Лена Бориславова видимо беше огорчена от новината, че руснаци са спасили български моряци.

Боли… Величието на Русия боли… Представете си колко повече ще боли, когато руснаците извлекат от подземията на „Азовстал“ в Мариупол натовските офицери и натовските наемници, чието наличие там доказва, че не Русия води война в Украйна, а че Западът воюва с Русия в Украйна!
И губи войната…

Автор: Милен Милушев

Войниците на ДНР към българските моряци от „Царевна“: „А досега какво чакахте, защо не казахте, че искате евакуация?“ ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/aLybErEOabw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. БЪЗИ БЛАГОСЛОВЕНА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ЦЕЛИЯ СВЯТ ТЕ НОСИ В СЪРЦАТА СИ С НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ ИМАШ ОБИЧТА НА СВЕТА НАЙ СИЛНОТО ОРЪЖИЕ

  2. Kараколювите ловки диагностицирани калинки каза:

    Сандов Организира Хакерската Атака Срещу АФЕРА

    Все наследници на немарливата работа на първия НАРОДЕН съд.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *