ИВАНЧЕВА Е НЕВИННА! Доказа го и Детекторът на лъжата! (С ВИДЕО)


Детектор на лъжата категорично установи, че Десислава Иванчева е невинна. Кметицата на столичния район „Младост“ лежа в затвора по обвинение, че е изнудвала строителен бизнесмен за пари. На иницииран от самата нея тест с детектора, излъчен в ютуб канала „Цанов напред и нагоре“ обаче стана ясно, че Иванчева е лежала в затвора напълно невинна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/cz7g958k5dI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. На онова ваклото агънце от километри му личи колко е охлепано. Иванчева не беше системен играч, а срещу такива системата е жестока. Всички трябва да разберат, че нищо в България не се е променило в 1989г. Просто беше извършена трансформация на политическата и идеологическа власт, в икономическа. Червеното знаме стана многоцветно, но това не промени глобалистката му същност. Ако тръгнеш да разплиташ кълбото и все в нечий комунистически, велможски дом ще се окажеш. Иванчева, като спонтанен избор, запъна машината и машината я смачка, както прави почти 3/4 век.

    • Да, общото между глобализма и комунизма е че и двете идеологии стъпват на Карл Маркс. Но глобалистите четат Маркс както дявола чете евангелието. Затова да сравняваш неолибералите с комунистите е крайно некоректно. Неолиберализма изобщо не говори за социално равенство и в него няма нищо социално. Глобализма се родее по-скоро с феодализма. Той ни готви средновековие. Долу лапите от великия комунизъм. Да живеят справедливостта, братството и равенството.

      • Не Ви карам да се отказвате от спомените си, а да осъзнаете настоящето.

      • Погледът ми всъщност е вперен в бъдещето, когато ресурсите ще намалеят до такава степен, че ще трябва да се разпределят равномерно между всички. Тогава ще настъпи световния комунизъм. Този момент не е толкова далеч напред. Виж, ако вярвате в алтернативните възобновяеми източници на енергия и перпетуум мобиле… кажете го овреме, че да прекратя разговора с вас.

  2. ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОЩЕ КАТО ГЛЕДАХМЕ АРЕСТУВАНЕТО И РАЗБРАХМЕ ЧЕ ИВАНЧЕВА Е НЕВИННА А СЕГА ГЕШЕВ НАКЪДЕ ОТ МИГЪ НА ТОЗИ АРЕСТ ГЕШЕВ СПЕЧЕЛИ ЦЯЛАТА НАРОДНА ОМРАЗА ВСЕКИ ОТ НАС Е ИВАНЧЕВА ОТ 32 ГОДИНИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *