Златка Димитрова размаза финалиста Кирил

Златка атака КироЗлатка Димитрова, която се появи като коментатор на финала на Биг Брадър буквално попиля варненеца Кирил.

Плеймейтката, която в момента се връща от русото към нормалния цвят на косата си и сега е вапцана в нещо неопределено, в прав текст каза на Кирил – за какъв се мислиш и откъде вадиш това самочувствие? Правиш се на мъжкар, а даже не си мъж. Е га ти мрънкалото, дето си, непрекъснат тичаш да искаш това и онова, непрекъснато се молиш за една кутия цигари, непрекъснато ревеш за месо, та кой мъж се държи така?

Обиждаш жените непрекъснато, караш ги да ти сервират, да ти мият чиниите,  егото ти  е толкова голямо, че не уважаваш хората около себе си. Научи се първо да си мъж, кавалер и човек, пък тогава се натискай  да печелиш Биг Брадър.

Киро подскочи като обидена мечка и без да иска  доказа думите й, като иронично я подкачи: О, Златке! Ти ли си? Знам те. Столицата на Англия е Англия. Ха-ха!

Объркал си шоуто, приклещи го веднага Димитрова. Това тук не е състезание за интелигентност, а риалити, в което се доказват  силни характери. А точно ти може да си много умен, може да ме затрупаш с дипломите си от главата до петите, но  си безхарактерен, язвителен и  заядлив. Сигурно не знаеш, но най-добрата защита е атаката, а аз го знам отдавна, отвърна й ядосано Кирил.

Румен Луканов обаче се намеси и го постави на мястото му, игнорирайки обръщението „О, Румба“.

Като бях малък  ме учеха да се отнасям към всяка жена така, като към майка си. Запомнил съм този урок уважавам жените и те мен също. Ти правиш друго – мачкаш жените, мачкаш по-слабите, мислиш ли, че сега като те гледат,  родителите ти се гордеят с теб?

Сигурен съм, че ченето на баща ми в момента  е вдигнато и се гордее с мен, изцепи се Кирил и публиката моментално го освирка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *