Златка Димитрова заприлича на кит, крие тлъстини с фотошоп

Златка коремБременната Златка Димитрова бодро излъга, че е напълняла само три килограма, откакто е заченала. Тя непрекъснато пуска снимки, в които се вижда, че пълнее само на коремче, а ръцете и краката й са като клечки.

Летовници, които вече имат плейметката за атракцията на „Каваците“ се кълнат, че между снимките, пуснати във Фейсбук и действителността има голяма разлика. Всъщност Златка е качила над 10 кила, клати се като пате, дупето й е станало двойно и на него човек може да играе белот, тлъстини висят навсякъде, а по краката й видимо е избил целулит.

На снимките обаче тя става като киноактриса със симпатично заоблено коремче и нежно майчинско излъчване, доколкото изобщо понятията Златка и нежност са съвместими.

Тук играе яко фотошопът, категорични са хора, които виждат на живо и на снимка плеймейтката. Явно е тръгнала по пътя на Андреа, която даже забрани да я снимат без нейно разрешение, а всяка снимка минава през внимателна обработка.

Иначе Златка прилича на кит, но да е жива и здрава и тя и детето, след раждането ще потренира във фитнеса и ще се оправи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *