Златка Димитрова заведе нероденото си бебе на плаж

Златка бременнаЗлатка Димитрова не издържа на жегите в София и въпреки че е в средно напреднала бременност, плеймейтката традиционно се запъти към плажа, за да я повее морския бриз и да покаже наедрялото си коремче.

Тя не пропусна да си направи снимка и да я копне в социалната мрежа, защото като много други свои посестрими държи да не оставя нито една своя крачка неувековечена за феновете и за поколенията.

Все пак Димитрова не се излага много на слънце, а предпочита малките морски кръчмички, където пие фреш и се наслаждава на приятната сянка.

Приятели на бургазлийката в социалната мрежа коментираха веднага че изглежда много добре, че бременноста я разкрасява, а мъжката част  й не пропусна да отбележи, че „гърдите й са станали още по-големи“ и е „пищно надарена“, забравяйки, че без силикона тя беше плоска като дъска.

През есента Златка ще роди на любимия си Миро син. Бебето ще носи името на баща си, въпреки че Миро изобщо не се е развел със законната си съпруга и май няма такова намерение. Златка обаче работела по въпроса и непрекъснато говорела на любимия си, че трябва веднъж завинаги да оправи отношенията с жена си и да узакони връзката им и сина си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nKTy9UiVugk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *