Златка Димитрова: Боби е истински сървайвър

1

Златка БобиЗлатка Димитрова изригна отново, след като общественото мнение буквално я срина в земята заради благотворителната й мисия. Вместо поне сега да си замълчи и да остави нещата да се поуталожат, вярна на първосигналния си нрав, тя отново започна да рови. Този път срещу сестрата на загиналия при катастрофата Кирил – Гергана.

Плеймейтката не се усеща колко е сгафила и продължава да прави гаф след гаф, които със сигурност са придружени свой  и тръшкане пред любимия Миро, който е длъжен явно да я търпи.

Този път тя изключително дребнаво се захвана с СМС-ите, които е получила сестрата на Кирил да помогне на Боби. Майката на Боби не е пращала никакви СМС-и до семейството, написа Златка, без да се сети, че подобен зов за помощ се праща от самите оператори.

Тя реши, че ще е по-трогателно да разкаже историята му сега пък от първо лице, макар че на хората  вече им дойде до гуша да я слушат. Карах с около 60 километра в час. Изобщо не помня катастрофата и не зная какво стана. Бях в кома около месец. Сега не мога да стана, не мога да ям сам, не мога да отида до тоалетната и всеки ден си мисля за Кирчо. Аз съм затворник в собственото си тяло.

Няма ли право на лечение това момче, развихри се Златка. Чета много злобни коментари, чета за него какво ли не и за себе си. И  плача.

Тя нападна и майката на Кирчо, която пожелала в болницата на майката на Боби дано той поне да се оправи, а сега се правела, че е възмутена от кампанията за спасяването му.   Даже двете майки контактували след нещастния случай, твърди  плейметката. Това сестрата сигурно не го знае или пък нарочно е дала това интервю, защото е видяла, че за Боби вече има надежда и аз събрах паричките,  удря се в гърдите Златка, с което естествено отново си навлече куп негативни коментари, от които уж била възмутена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Ако го беше направила тихо, сега нямаше да има спор защо точно той. Ама тази е Патка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *