Здравко към Кичка: Извинявай, че те нарекох кукумицин!

ритон КСлед две седмично пазене на приличие, Здравко от „Ритон“ съвсем си изпусна нервите и Катя го извика на спявка в усамотената им спалня.

Оказа се, че певицата може да обуздава гневните изблици на мъжа си и то с разумни доводи. Стига бе, Здравец, спри да ни излагаш, заговори му тя. Само за два месеца тук ще изгубим всичко, което сме градили с години. Кичка ни е приятелка, колко пъти сме пяли на една сцена, колко пъти сме се подкрепяли. Кой те кара непрекъснато да се дърлиш с нея?

Дразни ме бе, Кате, дразни ме. Непрекъснато дудне, надува ми главата. Хубаво да, ама се сдържай малко. Как можа да я наречеш кукумицин? И това с Георги Христов, кой те биеше по главата да си отмъщаваш на Кичка чрез него? Никой не знаеше, че ме е напсувал по телефона, никой не знаеше, че сме скарани. Защо трябваше да обясняваш колко пие и какво прави като се напие?

Ами знаеш ли бе, Здравец, сега като излезем, ако и двамата ни заведат по едно дело за обида, какво ще правим тогава? Как ще им плащаме? И защо е нужно да казваме и майчиното си мляко тук?  Давай да го караме по-кротко, опита да озапти нервния си съпруг Катя.

Здравко се размисли и се опита да оправи поне отношенията си с Кичка. Той сведе глава и й се извини, че я е нарекъл кукумицин. Бургазлийката прие извинението му с половин уста и зачервени от плач очи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *