Защо Ивана потъна в Депресия след Стрелбата по Митьо Очите! Виж Тук:

Ивана МитьоШокираща драма изживява фолкаджийката Ивана, след като научи за жестоката стрелба срещу Митьо Очите.

Тя отмени всичките си участия и непрекъснато се моли той да остане жив. През час звъняла в болницата и питала за състоянието му и изпадала в ужас, че той може да си отиде без да са се видели за последен път.

Двамата са бивши любовници и крили връзката си с години. Те ту стоплят отношенията си, ту временно ги замразяват, но всеки знае, че може винаги да разчита на другия. Митьо осигурявал всяко лято добре платени участия на певицата, а понякога тя пеела на негови лични празници с приятели.

Даже самият той я уредил в „Пайнер“, а първият й клип бил сниман с негови пари.

Тайната, която ги сближава, е едно неродено бебе!!!

В далечните години, когато Очите бил току що прохождащ в бизнеса с наркотици на Сънито, а Ивана – на върха на славата, двамата изживели страстен роман. Криели се много успешно, тъй като и двамата били женени. Кола с тъмни стъкла отнасяла певицата в някое далечно хотелче, където двамата спокойно се отдавали на любовта си.

Всичко продължило идилично до момента, в който чалгаджийката забременяла. Двамата се стреснали! Ивана била готова да зареже мъжа си, но  Димитър Желязков бил женен отскоро, имал малко дете и не можел да си представи как ще изгони съпругата си Тянка и бебето.

Като всеки мъж, той се изплашил и предложил на любимата си да направи аборт. Така плодът на тяхната любов бил изстърган от утробата й, а Ивана дълго време му била сърдита.

Тянка загинала по време на поредния атентат срещу Митьо Очите, когато взривиха колата му, но не вървяло опечаленият съпруг да започне веднага да се утешава в обятията на фолкпевица.

Малко по-късно той влезе в затвора и пътищата на нарко-мафиота и фолкпевицата се разделиха.

Въпреки това те и до днес са приятели и Ивана много тежко преживява стрелбата срещу бившия си любим и това, че животът му виси на косъм. Тя даже искала да му отиде на свиждане, сигурна, че като чуе гласа й, той ще се събуди от комата.

Лекарите обаче не я пуснали.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/or5RmohZHRc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *