ЗАЩО ЗАПАДЪТ ПОТЪВА

През последните няколко години Западът направи цяла поредица от грешни изчисления и прогнози. Големи геополитически проекти бяха прецизно планирани и прокарвани стъпка по стъпка в продължение на години, но накрая задължително се провалиха. Всички инициирани от Запада войни, всички санкции, всички вътрешни и икономически „инициативи“ и всички ответни действия в отговора на действията на противниците вече се провалиха или са на път да се провалят. Всъщност през последното десетилетие провалът на всяко западно приключение стана гарантиран. Това кара много хора на Запад да се чешат по главите – те просто не могат да разберат защо вече нито една от западните стратегии не сработва.

В същото време истинските цели на западната политическа класа остават неясни. Всичко, което правят те води до влошаване на западните общества на всички нива, включително икономическо, социално, здравно и т.н. Защо?

Сякаш некомпетентността и злобата от Вашингтон до Брюксел елитите са влезли в заговор да създадат на своите страни и народи най-лошата ситуация, която можете да си представите.

Наскоро написах статия, в която предположих, че от поне 20 години западната управляваща класа се назначава за такава след като премине през процес на филтриране. Този процес гарантира, че до властови позиции ще достигнат само „правилни хора, които са се съгласили да прилагат политики, които деградират западните общества“. Освен това предположих, че този процес на филтриране води до появата на група от властови елити, които са или с психопрофил на нарциси, или са принудени да се държат като такива, за да запазят високата си управленска позиция.

Правила за погрешно схващане

Основните фактори, които причиняват нарцисизъм, са ниското самосъзнание и високият принос на емоциите към психологията на човека. Това води до системно неправилни преценки за себе си, а след това и за другите хора. Нарцисистът погрешно надценява себе си и подценява другите, дори натиска другите надолу, за да подсили грешното си самочувствие. Това се превръща в емоционално задвижван процес, в който нарцисистът става като наркоман – пристрастен към потискане или манипулиране на другите, за да повиши самочувствието им.

Това очевидно ще повлияе на начина, по който нарцисистите, а следователно и на западните политически елити, възприемат света като цяло, както и как и какво планират. Основната последица от техния нарцисизъм е, че техният „ модел на света срещу себе си “ се отдалечава от реалния свят. Вместо да отразява събития от реалния свят и реални хора, техният модел адаптира реалността към техните измамни самовъзприятия и емоционални нужди. Резултатът е алтернативна версия на реалността с различни свойства и мотивация – и други правила, включително морални. Тъй като нарцисистите като цяло са склонни да имат подобни модели за себе си и за света, това също означава, че всички нарцисисти в западната управляваща класа, която е мнозинството, съществуват в една и съща заблуда за алтернативна вселена. Това паралелно измерение съдържа една единствена визия за бъдещето на човешката раса – и ги кара всички да правят едни и същи грешки в перфектна хармония.

Всяка вселена има свои собствени правила. Това се отнася за самата Реалност, за добре написаните научнофантастични и фентъзи романи и, разбира се, за паралелното измерение, в което живеят нарцисистите. Физиците и мистиците се стремят да отгатнат законите на нашата Вселена; литературни учени и ентусиасти спекулират за правилата на Средната земя; И е напълно естествено някой да се опита да начертае правилата на Нарцистичното кралство.

В основата на екзотичната физика на царството на нарцисите има много правила и би било невъзможно да се изброят всички. Ще бъдат обсъдени само най-подходящите, с примери от скорошни събития, предоставени, където е уместно, и въздействието върху възприятията, вземането на решения, планирането и целите.

Нарцистичната личност ще се отнася към другите хора по определени начини и по определени причини. Нарцистичният елит ще третира цялото общество по един и същ начин и по същите причини. Полезно е да можете да забележите това поведение и да го разберете.

Правило №1 – Всичко е индивидуално

Механизъм:

Вътрешният модел на „превъзходство“ на нарцисиста се основава на възприемано интелектуално или морално превъзходство – дори и двете. Този модел включва различни системи от вярвания, които засилват това. Нарцисистът вярва, че разбира нещата по-добре от другите (като изменението на климата или войната в Украйна) и/или по-добре от другите (защото прави благотворителна дейност или нещо подобно). Този модел по същество представлява него и има тежки емоционални реакции, свързани с него. Потвърждаването на модел се чувства много добре , докато неуспехът на модел се чувства много лошо и може да причини тревожност и/или депресия.

Всяко предизвикателство към модела е заплаха за себе си и автоматично предизвиква емоционална реакция. Тази реакция ще бъде разочарование, гняв и, ако продължава или е силна, омраза. Тази омраза може да бъде насочена към всеки, който предизвиква нарцисиста. Може да е човек, компания, държава или група хора. Омразата може да се разрасне, ако предизвикателството продължи – например от Владимир Путин като индивид към всички руснаци. Омразата може да продължи безкрайно дълго.

Накратко, всяко предизвикателство към вътрешния модел/системата от вярвания/паралелното измерение се възприема като насочено лично към нарцисиста. Всяко сериозно предизвикателство към него е лично и води до омраза към този, който го предизвиква.

Влияние върху възприятието и вземането на решения:

Автоматичен гняв: Всяко предизвикателство, като остър въпрос от журналист, може да предизвика емоционална реакция и да извади елита/нарцисиста от равновесие. Това може да накара въпросния елит да започне да се тресе или да каже нещо, което не е трябвало да казва. Последните примери включват Джъстин Трюдо, който видимо трепери, когато някой го предизвиква на пресконференции в наши дни, или Борис Джонсън, който бръщолеви несвързано след интервю с Путин. Това е много често срещано сред западните лидери в наши дни, които изглежда имат сривове наляво и надясно.

Импулсивност: Решенията често се вземат по време на епизоди на гняв/омраза, дори когато няма проблеми. Дори мисълта за проблем е достатъчна, за да предизвика гняв и следователно импулсивност. Добър пример за това е, когато Annalena Bärbock обяви война на Русия от името на Германия – внезапно. Тази импулсивност е много често срещана, защото нарцисистите постоянно са обсебени от проблеми с техния модел .

Без задна предавка: Нарцисистите рядко отстъпват, след като са взели решение и/или са приложили план в действие, дори ако той вече се е провалил. Това обаче важи само ако планът се основава на техния вътрешен модел. Отклонението от такъв план означава провал, а провалът причинява емоционална болка, защото техният модел (и следователно план) ги определя. Отстъплението буквално боли . На всичкото отгоре, ако планът е насочен към претендент (когото те мразят), тяхната мания за претендента ще захранва плана за неопределено време.

Правило №2 – Аз/ние сме над всички останали

Механизъм:

Ключов аспект на нарцистичната заблуда е чувството за интелектуално и/или морално превъзходство. Това се случва по две причини: А) Ниско вродено самосъзнание, което означава, че имат проблеми с развитието на собствената си представа за себе си и трябва да я предадат на другите (другите трябва да им кажат кои са) и Б) получават твърде много хвалят или промиват мозъци, за да мислят, че са по-добри от другите – като деца, тийнейджъри или млади възрастни.

Тъй като нарцисистите също са водени от емоции, този модел на превъзходство се превръща в център на тяхното аз и техните емоции. Доказването, че не са по-умни или по-добри от другите, причинява емоционална болка. Основният двигател на нарцистичното/елитарно поведение е засилване на чувството за превъзходство и избягване на доказателства за противното на всяка цена.

Влияние върху възприятието и вземането на решения:

Прекомерна увереност: Постоянна черта на нарцисистите е прекомерната увереност. Те не се колебаят да поемат работа, с която не могат да се справят, и правят нереалистични планове, които след това изпълняват. Те трябва да могат да правят тези неща, защото са по-умни от другите и разбират нещата по-добре. Това е една от най-очевидните характеристики на западната управляваща класа. Почти всички са некомпетентни – освен това и заблудени. Перфектен пример е Камала Харис, която наскоро даде всичко от себе си, за да заяви, че е готова да стане президент на Съединените щати, въпреки факта, че е идиот, който може да бъде признат.

Неспособност да оценят собствената си работа: Основната причина нарцисистите да са некомпетентни (и да имат високо самочувствие) е, че са лоши интроспективни мислители – резултат от ниското им самосъзнание. Това води до невъзможност за критичен анализ на собственото представяне или планове. Те вярват, че калпавата работа е страхотна работа, глупавият филмов сценарий, който току-що са написали, е страхотен филмов сценарий, а глупавият план за военна кампания е страхотен план. Може да се каже, че те не са напълно съзнателни , когато ситуацията изисква да се вгледат в себе си и да извършат реалистична вътрешна симулация. Това обяснява защо западните елити постоянно създават и одобряват нереалистични планове – планове, които всеки, способен да проведе вътрешна симулация, ще види, че никога няма да проработят.

Винаги отхвърляйте съвети, приемайте само подкрепа: съветите , които противоречат на мисленето или плановете на нарцисиста, обикновено се възприемат като (болезнено) предизвикателство. Следователно такъв съвет се отхвърля. За да предотвратят подобни съвети, нарцисистите/елитите приемат съвети само от хора, които са съгласни с тях и ги „подкрепят“. За да направят това възможно, нарцисистите премахват хората, които им дават лоши съвети, и вместо това се обграждат с „подкрепящи“ хора. Това обяснява груповото мислене на западните елити в ехо камерата. Този процес допълнително ги изолира от реалния свят, тласкайки ги още повече в нарцистичното паралелно измерение.

Липса на планиране при извънредни ситуации: Плановете, било то завладяване на Русия или алтернативни енергийни решения, по дефиниция са идеални и не могат да се провалят. Те са съвършени, защото са създадени от човек или хора, които превъзхождат другите, и защото не са били правилно изследвани вътрешно поради ниско самосъзнание. С други думи, плановете рядко се осъществяват, защото нарцисистите не могат да обмислят нещата. Това в почти всички случаи води до липса на планиране при извънредни ситуации. Планът е перфектен, така че няма да се провали и няма нужда от план Б. Това е много очевидно във всички планове до момента. САЩ атакува хусите – не успява и никой не знае какво да прави. Украйна провежда „контранастъпление“ – проваля се и никой не знае какво да прави. Западът блокира Русия от SWIFT – тя се проваля и никой не знае какво да прави. Западът налага санкции срещу Русия – те се провалят и никой не знае какво да прави. Всеки западен план е такъв. Западните елити доскоро дори не обмисляха увеличаване на производството на боеприпаси и оръжия на Запад като част от техния украински проект – защото те и техният план бяха толкова превъзходни, а те и Западът бяха толкова силни и следователно нямаше нужда от всякаква подготовка.

Чувство за право: Ниското самосъзнание и чувството за превъзходство се комбинират, за да създадат голямо чувство за собствено достойнство. Нарцисистът/елитът ще приеме работа, дадена му като част от програма без заслуги, и наистина ще вярва, че я заслужава. Той ще приеме безсмислена награда (като Нобеловата награда за мир), сякаш е от голямо значение (всъщност нарцисистите обичат да си дават награди и медали). Като цяло той ще вярва, че заслужава да управлява над другите. Това чувство за право и суетата, която поражда, улеснява нарцисистите/елитите да ги влияят и манипулират чрез ласкателство. Липсата им на самосъзнание им пречи да забелязват празни похвали.

Правило #3 – Другите са по-лоши

Механизъм:

Това правило е подобно на правило №2. Високото мнение на нарцисистите за себе си рядко е оправдано. Всъщност нарцисистите са много по-склонни от другите да бъдат некомпетентни поради простата причина, че компетентността често изисква самосъзнание, което им липсва. Те решават този проблем, като разглеждат своето превъзходство в сравнение с другите. С други думи, те поддържат самочувствието си, като систематично гледат на другите като на по-низши. Ако другите са по-лоши, това автоматично ги прави по-добри. Те всъщност не се нуждаят от никакви постижения, интелигентност или умения. Достатъчно е, че другите са по-ниски от тях.

Нарцисистите са майстори на рационализацията, която използват, наред с други неща, за да оправдаят негативното си мнение за другите. Те не само мразят онези, които ги предизвикват, но и презират цялата „външна група“, тоест всеки, който не е като тях. Те презират хълмовете, скотовъдците, обикновените хора, славяните, африканците, азиатците и т.н., и т.н. Това не се основава непременно на расизъм, защото те гледат отвисоко на членовете на собствената си раса точно толкова, колкото гледат отвисоко на други раси и повече. Това е просто стратегия за поддържане на вашия модел на превъзходство. Това презрение лесно се превръща в омраза, ако някой, когото вече презират (като руснаците), ги предизвика – както е описано в правило #1.

Влияние върху възприятието и вземането на решения:

Подценяване на другите: Нарцисистите постоянно ще подценяват своите „по-низши“ – просто защото, ако ги приемат на сериозно, ще им е трудно да ги видят като по-низши. Най-сериозният резултат от този подход е систематичното лошо планиране срещу „низшите“ противници. Нарцисистите винаги ще приписват некомпетентност, глупост и цялостна слабост на опонентите си и ще планират плановете си съответно. Добър пример е тяхното виждане за руската икономика (Русия е бензиностанция, маскирана като държава) и предполагаемата неспособност на Китай да произвежда компютърни чипове. Същото важи и за мнението, че руската армия е небоеспособна. Нарцисистите до голяма степен са принудени да поддържат тези възгледи, защото са принудени да го направят от презрение. Това подкопава всякакви планове срещу опонентите им, защото те винаги предполагат некомпетентност – и обикновено дори не очакват да им отмъстят. Това води до много провалени планове.

Дехуманизиране на другите: Когато бъдат предизвикани, презрението и презрението се развиват в омраза. Симптом за това е дехуманизацията на заявителя. Руснаците са глупави животни, а Китай е просто мравуняк, пълен с крадливи мравки, които крадат западната интелектуална собственост. Тази дехуманизация е малко по-различна от начина, по който нацистите дехуманизират хората. Нацистката дехуманизация обикновено е насочена към целенасочена „външна“ група, докато нарцисистът може да дехуманизира всеки, който го предизвиква, дори членове на собственото му семейство. Западният елит дори би започнал да смята шведите и норвежците за нечовеци, ако се противопоставят на нарцистичния култ. Сигурно в момента нямат много високо мнение за унгарския и сръбския народ. Лесно е да станеш нечовек, дори в сърцето на Европа.

Не слушайте, не спазвайте споразуменията: Неизбежна част от презрението и дехуманизацията е, че опонентите не могат да бъдат взети на сериозно. Не можете да приемате на сериозно хора по-ниски от вас – това би означавало, че все пак не са по-низши, което ще доведе до когнитивен дисонанс. Поради тази причина западните елити никога не се вслушваха в думите на руснаците и не спазваха споразуменията, които те сключваха с Русия. Те всъщност не правят това нарочно или като тактика. Те просто не са в състояние да слушат Русия и да спазват споразуменията, защото това би попречило на тяхното презрение и омраза към руснаците и възгледа им за тях като за нечовеци. Това също означава, че на никаква сделка със Запада като цяло не може да се вярва.

Небрежност: Когато си имате работа с някой по-нисък, не е нужно да се тревожите за него. Те по дефиниция са по-малко компетентни във всяко едно отношение от вас и „вашите хора“. Това насърчава небрежността и слепотата, когато става въпрос за планиране и развитие на дома. Нарцистичният елит може да погледне град в своята страна, който е на ръба да стане необитаем за човешко обитаване, и да си помисли, че е просто красив. Това също обяснява защо западните елити позволиха на Запада да стагнира във военен план през последните три десетилетия. Те са толкова силни, а противниците им толкова слаби, че не е необходимо истинско развитие.

Правило #4 – „Другите“ трябва да бъдат поробвани, потискани и унижавани

Механизъм:

Докато нарцисистите гледат на „другите“ като на по-низши и са склонни да развият омраза към тях, ако бъдат предизвикани, това отношение всъщност не е основен аспект на нарцисизма. Основният аспект е натрапчивото желание активно да тласкаш другите надолу, за да се издигнеш. Това може да се изрази или в директно потискане на другите, или в манипулация. И двете служат като инструменти за създаване на диференциация между себе си и „другите“, като по този начин подсилват или надуват вече напомпаното им самочувствие. Успешното потискане или манипулация ще доведе до емоционална корекция, която след това ще засили (и понякога ескалира) потискащото поведение. Манипулацията, истинската цел на всеки нарцисист, е форма на унижение. Като цяло унижението е мощно лекарство за нарцисиста.

Този аспект на психиката на нарцистика/елита има дълбоко влияние върху политиките, дългосрочните планове и политическите цели на нарцистичната политическа класа. Всяка крайна цел ще съдържа форма на потисничество до индивидуално ниво, както и манипулация и унижение. Нарцистичният елит просто не може да създава цели, които не съдържат тези елементи . Тяхната политика неизбежно ще се превърне в продължение на техния нарцисизъм. Нарцистичната управляваща класа по същество ще се отнася към обществото по същия начин, по който отделният нарцисист се отнася към други индивиди.

Влияние върху възприятието и вземането на решения:

Потисничество и микроуправление: Крайната цел на всяка политика, предложена от нарцистичния елит, е потисничеството на индивидуално ниво. Обикновено е скрито чрез неяснота, сигнализиране за добродетели и насърчаване на фалшиви кризи, но потисничеството винаги може да бъде намерено в „решение“. Тъй като почти цялата западна политическа класа е нарцистична, всички западни вътрешни политики неизбежно съдържат тази цел. Няма значение колко големи или малки по мащаб всички те имат крайна цел. То е мотивирано както на инстинктивно, така и на компулсивно ниво.

Манипулация и измама: Политическите цели и „инициативи“ обикновено включват манипулация, измама и газлайтинг. Нарцисистите се радват да виждат как другите се подчиняват на измама и манипулация, а нарцистичните елити се радват да виждат цели нации да правят същото. Това е особено вярно в случаите, когато хората могат да бъдат убедени да направят доброволно нещо, което им вреди, за предпочитане катастрофално. Способността да убеждават хората да приемат опасни и безполезни ваксини, да бъдат под 24-часово наблюдение и да гласуват за политики, които унищожават поминъка им, е източник на голямо удоволствие и одобрение за нарцистичните елити.

Унижение: Не всички нарцисисти са добри в манипулацията, но всички искат да бъдат. Най-добрият и чист наркотик за нарцисист е крайната цел на манипулацията – унижението на другите. Нищо не потвърждава по-добре тяхното превъзходство. Така унижението се превръща в цел на елита и те се опитват да го включат във възможно най-много политики и инициативи. Добър пример за това е опитът да се убедят хората да ядат буболечки. Единствената цел на това (освен контрол върху производството на храни) е унижение. Способността да се убеди обществото да яде буболечки би било най-опияняващият нарцистичен ритуал на унижение в историята.

Правило #5 – Целта оправдава средствата

Механизъм:

Мнозина смятат западните елити за психопати. Това е отчасти правилно, отчасти грешно. Нарцисистите могат да имат „неморална психопатия“ в допълнение към нарцисизма, но класическата психопатия и нарцисизмът не се смесват добре. Нарцисистите се водят от емоции; Класическите психопати не са такива – поне не в този смисъл.

Нарцисистите всъщност не трябва да са класически психопати, за да се държат по начина, по който се държат. Те имат изключителни способности за рационализиране, които могат да използват, за да си промият мозъка, за да оправдаят почти всяко поведение. Ниското им самосъзнание и слабата способност за интроспективно мислене позволяват почти неограничено двумислие, което прави възможен процесът на рационализация и субективистично мислене.

На всичкото отгоре „напредналите“ нарцисисти имат емоционалните нужди на наркозависимите – и всички знаем докъде ще стигнат наркозависимите, за да се справят. По този начин един „еволюирал“ нарцисист може да стане много по-голямо чудовище от сериен убиец психопат и много по-разрушително.

Влияние върху възприятието и вземането на решения:

Субективизъм: Всеки метод може да бъде оправдан, стига да се използва срещу врагове. В същото време враговете не могат да направят същото, без да се превърнат в подчовеци. Двумислието, лицемерието и противоречивите рационализации са видими в почти всички обяснения и оправдания на западните нарцистични елити. Днес е почти невъзможно да гледате пресконференции или интервюта, включващи западната управляваща класа, без да ги чуете. Всъщност субективистките и противоречиви аргументи, особено по морални въпроси, са сигурен признак за нарцисист.

Нормализиране на геноцида и масовото убийство : Много голяма част от нарцистичната част на обществото (включително Vokesters) вярват, че масовите убийства и геноцидът са оправдани – стига да са извършени срещу тези, които смятат за „лоши“. Това може да изглежда крайно, но все пак е факт. Много нарцистични ходещи ще ви кажат това. Геноцидното усърдие на тези хора към руснаците също е ясен знак за това. Друг пример е различното отношение на нарцисистите към геноцида в Сирия, извършен от ISIS, и геноцида в Газа, извършен от Израел. Сирийският геноцид беше добър (защото Асад = лош) и нямаше причина да протестираме срещу него. Геноцидът в Газа обаче е лош и трябва да се протестира срещу него. Наивен човек като мен може да твърди, че и двете са лоши.

Общо нормализиране на зверствата: Някои зверства и престъпления се нормализират в голям мащаб на Запад. Тези престъпления са или полезни за по-широките цели на нарцистичните елити и техните Кафяви ризи, или трябва да бъдат толерирани, защото борбата с тях ще създаде проблеми за целите на нарцистичните елити. Добър пример за това е променящото се отношение към изнасилването на Запад. Изнасилването, извършено от имигранти, все повече се смята за приемливо и понякога дори не се преследва. Някои шведски феминистки дори казаха, че изнасилванията, извършени от имигранти, не трябва да се разглеждат като проблем и призоваха жертвите на изнасилване да не повдигат обвинения в тези случаи. Друг пример е желанието на нарцисистите за доносени аборти и дори „аборти след раждане“. Всяко зверство може да бъде оправдано и нормализирано, дори и детеубийството, ако отговаря на целите и мирогледа на нарцистичното паралелно измерение. Този нарцистичен процес на нормализация вече има сериозни последици за западните общества.

накрая…

Политическите възгледи и цели са надолу по течението на личността, която е надолу по течението в еволюцията. Когато определен тип личност е поел контрола над нашето общество и ние опознаем и разберем тази личност, можем да видим нейните отпечатъци навсякъде. Виждаме това и за политически цели, и за икономически, и за екологични, и за образователни, и в агресивната външна политика на Запада. Дори грешките на Запада и общата му некомпетентност носят тези отпечатъци.

Лесно е да рационализираме всичко това и да хвърлим вината върху некомпетентността – но в случая са виновни и злобата, и некомпетентността – блажено съчетани в личностния тип нарцисизъм. Да се ​​надяваме, че некомпетентността ще се окаже по-силна сила.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Много интересна статия. Тя вярно описва недостатъците на съвременните политици – наши и чужди. Струва ми се обаче, че е фокусирана предимно в една точка. Съвременните процеси са твърде по- разнородни. В момента липсва а и в предходни периоди от време е липсвала теория, за пътя по който следва да се развива съвременното общество. Теоретиците бяха разделени на два лагера – ляв и десен и от това не произлезе нищо добро. Да, левите загубиха войната за налагане в обществото на лявата идея но какво спечелиха десните? По-малко от половин век след края на стусдената война в Европа се оказа, че и глобалистките разбирания са точно толкова погрешни колкото и социал- демократските. А след тях в теорията – нищо ново. При липса на научно създаден и ли поне оповестен модел за социално развитие, съвременния свят няма какво да експерементира – движението е по инерция, само с непосредствени а не с переспективмни цели. Ако продължава така, вероятно надмощие ще вземат реваншистки разбирания – било леви, било глобалистки и с това ще се сложи край на цивилизацията. Противопоставянето на тези две стари идейни течения в съвремието е равнозначно на пълно унищожение.

  2. Всичко това с една дума-евреи.Тяхната библия-талмуда ги учи на това.

  3. Сбъркана е думата нацисти! ИСТИНСКАТА ДУМА Е НАЦИСТИ!

  4. аз пък смятам,че нищо хубаво не е създадено от човек!!!!ПРИРОДАТА е съзИдател на ВСИЧКО!!!И ТО Е СТРОГО СИНХРОНИЗИРАНО,и ВИНАГИ РАВНО ПОСТАВЕНО в ЕДНАКВА СИЛА И В ПРОТИВОПОЛОЖНИ ПОСОКИ!!!НА ТОЗ ПРИНЦИП СЪЩЕСТВУВА И СТРЕЛКАТА НА КОМПАСА И ВЕЗНАТА!!!АКО МАХНЕШ ЕДНАТА „тавичка“ на ВЕЗНАТА ти РАЗВАЛЯШ ВСИЧКО,ЗАЩОТО ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ВЕЗНА!!!ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА Е СЪВКУПНОСТ ОТ ДВЕ ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИ с УРАВНОВЕСЕНИ (ГОРЕ ДОЛУ) СИЛИ И В ДВЕ АБСОЛЮТНО ПРОТИВОПОЛОЖНИ ПОСОКИ!!!ИМА МАТЕРИЯ,ЗНАЧИ ИМА И „анти“МАТЕРИЯ!!НО НАШИЯТ ЧОВЕК ОЩЕ НЕ Е ДОРАСЪЛ ДА ГО РАЗБЕРЕ ТОВА и ДА ОСЪЗНАЙ,ЧЕ ОТ НЕГО НИЩО НЕ ЗАВИСИ!!!ДОРИ И ВЯТЪРА и СЛЪНЦЕТО НЕ МОЖ’ги СПРЯ!!!а нЕкой ЗАМИСЛЯ ЛИ СЕ „КОЙ“ ДЪРЖИ ТАЗ ОГРОМНА МАСА „ЗЕМЯ“ В ПРОСРАНСТВО ОТ ВАКУУМ,НА ТОВА ОТГОРЕ Я „ВЪРТИ“ С ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА СИЛА В ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ???!!!НеКОЙ НАЕМА ЛИ СЕ ДА СПРЕ ТОЗ ПРОЦЕС???!!!НЕ!НЕ и НЕ!!!КОГАТО ОСЪЗНАЕМ КАКВИ НЕЩАСТНИЦИ сме ний ЧОВЕЦИТЕ,ЧАК ТОГАЗ МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ и НЕЩО ПО ДОБРО!!!но за сега ТОВА СЕ ОТЛАГА!!и мржду ДРУГОТО ,не МОЖ’да СЪЗДАДЕ нЕкой които нЕма ЕСТЕСТВЕН ИНТЕЛЕКТ ,истЕнски иСкуствен „ИНТЕЛЕКТ“!!!ПАК СЕ ОЧАКВА ОТ СЪЩОТО:уБАВА РАБОТА,ама БЪЛГАРСКА!!!!

  5. Снимката ме шокира. Предполагах това, но като виждам явно на кого са потомци тези Европейски „лидери“ ми се изправят косите. Това обяснява защо същите тези НАЦИСТКИ УРОДИ, потомци на същите като тях нацистки уроди плюха на собствените си народи и съграждани, ограбиха собствената си социална система и наляха 50 милиарда в бездънната нацистка яма – бивша украйна.
    До всички тях:
    Спомнете си какъв беше краят на вашите нацистки предци. Руснаците имат една фраза:
    НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН, НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО.
    Един ден вашите народи – германци, французи, италианци, испанци – цяла Европа ще ви изправи пред стената за разстрел.
    Май е време да последваме Британците в Брекзита за да не ставаме подлоги на нацистите.
    хитлер КАПУТ,
    урсула КАПУТ,
    шолц КАПУТ,
    туск КАПУТ,
    и смърт на цялата им пасмина.

  6. браво на г-н Благов….поздравления за изключителното изследване,съпроводено с прецизни наблюдения,верни съждения и точни изводи…крайно време е да се разбере,че една не малка група откачалници и смотаняци са отдавна отритнати и от Царя…и от Бога….по пътя си към…небитието…още веднъж браво..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *