Захарова към фон дер Лайен: Русия контролира климата? А дали и земната ос не се премества по заповед от Москва?

Хубаво е, че Русия контролира климата, а дали и земната ос не се премества по заповед от Москва? Така официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова, коментира речта на ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която най-безцеремонно заяви, че за проблемите на стачкуващите фермери в цяла Европа са виновни Русия и изменението на климата. След което намекна, че дори в изменението на климата пръст има Москва. Захарова се пошегува в канала си в Telegram, че това твърдение на Фон дер Лайен е било „неочаквано“, след което очевидно поласкана добави, че „хубаво е, че контролираме и целия климат на планетата“.

По-рано днес ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен обвини изменението на климата и Русия за всички проблеми, пред които са изправени европейските фермери, които през последните седмици организираха безпрецедентно масови протести в много европейски страни.

„Това е мощен обрат в ситуацията. Неочаквано е за нас, но е приятно да научим, че ние контролираме и целия климат на планетата. Протестите на фермерите от ЕС са незначителни на фона на тази новина. Не е ли очевидно, че в протестите им са замесени предучилищните „руски хакери“. Чудя се дали земната ос също не се премества по заповед на Москва?“, написа Захарова.

Безумната реч на Фон дер Лайен пред Европарламента ВИЖ ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *