Захарова: Британски министър позира пред нацистки свастики в центъра на Киев (С ВИДЕО)

Фотография на британския министър на отбраната предизвика реакцията на говорителя на руското външно министерство Мария Захарова. Грант Шапс е заснет позиращ пред пленени руски бойни машини при посещението си в украинската столица в Киев.

„Още една красноречива снимка на британския министър на отбраната Грант Шапс, който позира пред пленени руски бронирани машини, изписани с украински лозунги и нацистки свастики, в центъра на Киев“.

Британският министър на отбраната призова за продължаване на подкрепата за Украйна, застанал на фона на пленено руско военно оборудване. Сред надписите зад гърба му се забелязват характерните отличителни знаци на привържениците на Степан Бандера – идеологът на украинското националистическо движение през 20-ти век.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Е, няма как. Страната на този министър открито подкрепя и спонсорира нацизма с парите на своите данъкоплатци, като забравя за образованието, здравеопазвнето и добруването на собствения си народ. Британците са малко инертни, но започнаха да се събуждат.
    Ами тогава, мистър министър?!

  2. Персите показа на Русия как да защитава правата си

    Честно казано, дори не знаeм вече кой в ​​света се противопоставя повече на Съединените щати днес. Според президента Путин това е Русия. Но съдейки по действията му в международната политика, очевидно изостава. Все пак много го е страх да не счупи нещо там. Много мисли, кой как ще реагира на това. Тази позиция на „жертвата” може и да е добра за съда, но в ежедневието не е никак полезна.

    Вижте персите. Тези, които никога не са били и никога няма да бъдат „жертви“, са именно те. Различните организации, които са създали по света хапят навсякъде Запада. А момчетата по джапанки от Йемен, просто открито създават кошмар за целия западен свят. А по това време в Русия с мъка наказат някакъв предател – пилот на хеликоптер, и дори тогава много ги е страх дори да не го кажат официално това, а дори само да намекнат.

    Засега може само да се мечтае за такива действия, които Иран извърши на 6 март, надявайки се, че някой ден Русия ще реши да направи същото. Въпреки, че имат много повече причини и най-вече възможности да направят това. Но, очевидно, за да правиш такива неща, трябва да си „лош танцьор“, а да не се гордееш, че балетната ти школа е най-добрата в света.
    На 6 март Иран плени танкер, превозващ американски петрол. И тук е важен не толкова самият факт, колкото оправданието за тези действия от страна на Иран. Това стана въз основа на решението на иранския съд.

    Само си помислете, иранският съд взе решение по иск на своите граждани, а иранските власти приложиха това решение по отношение на друга държава. Това е истинското върховенство на националните закони. Иначе тази клауза можеш да я пишеш в конституцията колкото искаш, но ако не я използваш, всичко това ще си остане на ниво „бюрократично писание“.

    Най-интересното в тази история е, че решението не е взето заради преките действия на САЩ срещу Иран. Причината бяха санкциите на САЩ, поради които Швеция спря да продава определени лекарства, от които се нуждаят определени категории иранци. И забележете, че ответник бяха САЩ, които наложиха санкциите, а не Швеция, която реши да ги спази.

    И това е много важен момент във възприемането на това събитие. Все пак не става въпрос за петрол. По отношение на петрола, за Иран това е общо взето смешно, както ако пристигне съобщение, че в Сибир е заловена пратка с американски сняг. Основното в това събитие е разкриващият момент.

    Иран показва, че е наистина самодостатъчен по отношение на външната си политика. И се съобразява не със световната конюнктура, а единствено от собственото разбиране за протичащите процеси.

    И тук Русия трябва да се учи на решителност от Иран. Въпреки че разбираме, че такава смелост на иранците до голяма степен разчита на руската подкрепа. Русия беше първата, която предизвика западния свят. Само че политиката не е „книгата с рекорди Гинес” и е добре да си първи, но е глупаво да се гордееш само с този факт.
    Ако вече са събудили арабите и са им дали сили да се изправят открито срещу Запада, тогава какво им пречи да използват същите тези сили. В крайна сметка, защо няма да има отговор на Иран от Съединените щати? Да, защото ги е страх да отговорят. И Русия трябва да създаде условия, при които те ще се страхуват. Да се страхуват за себе си.

    Едва когато руските действия ги ударят и то не с рикошет, както сега, а с преки удари, те ще се уплашат. Докато това не се случи, само разпалват болното им въображение, но това е тема за друг разговор.
    Междувременно може поне да се радват за съюзниците си, които, макар и по-зле да танцуват, правят повече от тях.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *