Зарко с Гореща Мацка в Дубай! Деси Слава търси инфо за съперницата си!

Зарко ДубайБившето гадже на фолкпевицата Деси Слава  замина за Дубай, за да похарчи част от лесно спечелените се пари  от „Биг Брадър.

Говори се, че той е взел сума, по-голяма от тази на останалите участници, за да поддържа вътре нишката на любовната интрига и да задържи зрителското внимание към формата, което сериозно се беше разклатило.

Младокът изпълни всичко, което беше поискано от него, имаше скандали, имаше сълзи, имаше опити за сдобряване и зрителите отново се върнаха, за да наблюдават сапунката.

След като излезе обаче, той не потърси ново сближаване с бившата си, а отпраши направо за Русе и не й се обади повече.

След празниците ММА боецът Светлозар Савов  замина за Дубай да попече малко мускули под жаркото слънце. Той нетипично започна да  пуска горещи снимки в профила си,  като показваше перфектно оформеното си мъжкарско тяло.

Макар и на всички снимки да е сам, отвсякъде личи, че е в компания, но упорито крие с кого е. Най-малкото с него е фотографът, който го улавя в различни пози край басейна, на плажа и в заведенията.

Тръгна слух, че Зарко е забил гореща мацка и я води на топла, далеч от студовете в България. Това била новата му любов, но той не искал да я показва и да я вкара веднага в клюкарски рубрики, където ще разнищят биографията й до девето коляно.

Най-притеснена от този факт била самата Деси Слава.  Тя се надявала, че сръднята между тях ще отмине и той ще се върне при нея, но по всичко личи, че окончателно я зарязал. Фолкаджийката упорито разпитвала свои познати в Дубай коя е тайнствената дама със Светлозар и се заканвала люто, че ще й оскубе косата.

https://youtu.be/9Ar5zm_5VYI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *