Започна се! Заразена от серопозитивния Чарли Шийн го даде под съд, още четири чакат на опашката

ЧарлиЧарли Шийн май ще прекара остатъка от живота си в съдебната зала.

След като обяви в сензационно интервю, че е серопозитивен, че го знае от четири години, но продължавал да прави с партньорките си се*с без презерватив, над 1000 хубавици хукнаха да се изследват с паническа скорост.

Първа към съда се втурна неговата бивша приятелка, младичката  по*нозвезда Брет Рос. Тя побързала да заведе дело  против актьора заради факта, че не й е казал  навреме за заболяването си и я е поставил под голям риск.

Рос обясни, че е била пет пъти в леглото с него и не е знаела, че е болен, затова действали по пълната програма. Освен това тя забременяла миналата година, но той веднага я накарал да направи аборт, но отново не й съобщил защо. Тя махнала бебето срещу щедро обезщетение, но едва сега осъзнала, че можела да го роди болно. Още тогава той намекнал, че на бебето може да му има нещо, затова обещал да й даде
1 милион долара за пазенето на тайната му, като намекнал, че може да има СПИН. И да й дава процент от приходите от последния си филм, но не направил нито първото, нито второто.

Адвокатът Чарли Мартин Зингер каза, че клиентът му ще се  защитава яростно в съда.

Още шест креватни партньорки на актьора с потърсили юридическа консултация и смятат да го съдят. А общия брой на застрашените е огромен, но някои предпочитат да скрият срама и да не се развяват на показ в съда.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *