Заповед за ареста на Путин?!? Нито една от великите сили не признава легитимността на Съда в Хага, в това число и САЩ! (С ВИДЕО)

Съдът в Хага не е признат за легитимна институция от нито една от великите сили на планетата – като започнем със САЩ и приключим с Русия, Китай, Индия, Бразилия и пр. Решенията на тази европейско-глобалистка политическо-пропагандна институция нямат никаква юридическа стойност извън Европа. Която е 100 % васал на САЩ. Вашингтон обаче не признава решенията на нейния наднационален съд. Но пък това не му пречи в момента да използва решението му за ареста на Владимир Путин с пропагандна цел. По същата логика, по която се противопостави на Грузия да приеме чисто американския закон за регистрация на чуждестранните агенти. Объркахте ли се? Ами така стоят нещата в затъналия в радикални, несъвместими с реалността противоречия и в собствената си лъжлива пропаганда фалиращ Запад. Подробности по темата дава политическия анализатор Александър Сивилов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/lBb7viD5W6I

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Каква Хага,какви пет лева?!Кой го бръсне за слива тоя измислен съд?За 10 минути няма да ви има ,Нещастници!Как ще ви шиба Мечката,идея си нямате!

    • Да но в този съд умря Милошевич,човек който защитаваше ДЪРЖАВАТА СИ.ПО ЗАПОВЕД НА САЩ.КАКТО ООН ТАКА И ДРУГИ ИНСТИТУЦИИ СА ПОДЧИНЕНИ НА САЩ.ВИНАГ РАЗКРАЧЕНИ НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ПАДНАТ В ЛАЙНАТА СИ.

  2. Една много поучителна приказка от Рибния буквар на д-р Петър Берон:
    Мислили мишките, мислили как да се избавят от котката и накрая решили да й закачат звънче, та да чуват кога се приближава и да се крият. Да, ама не се намерил ни един мишок да свърши тази работа; затова и до днес си живеят в страх.

    Та въпросът е : кой (мишок) ще отиде да го арестува?

  3. Съдът, като явление, е за предварително загубилите, т.е. само загубилите ги осъждат. Хагският трибунал има пропагандна роля. Само реклама. Той е лост на глобалистите, и главно е европейските и холандски фашисти, за натиск върху славянските етноси. И в крайна сметка: за да съдиш някого трябва първо да го хванеш. Да видим дали им стиска на западните фашисти да хванат Путин?

  4. Вържи попа да не си вее расото,та да ти е мирно селото!
    И кого трябва да съдят тези измислени европски „институции“ дето налагат терор в цял свят???!!!
    Тези,които защитават държавите и народите си или тези ,които налагат терор и завладяват държави ,за да ги крадат и унищожават??
    Такива са всички държави с колониално минало ,живеещи от труда и на гърба на цял свят,начело с фащката пасмина изселила се на континента америка!

  5. Няма нито една международна организация от какъвто и да е характер и предмет на дейност, която да не е овладяна и подчинена на САЩ. Няма! Просто не съществува такава. Колкото до правото, т.н. международно право и престъпленията срещу човечеството, янките си съчиниха специален закон, съгласно който никоя държава заловила на територията си американец, извършил каквото и да е престъпление, не може да бъде съден на територията на същата държава. И за да бъде гаврата пълна, наложиха на болшинството държави да потвърдят (вкл. и на нас) съгласието си за спазването на този изключително дискриминационен закон. И тези самообявили се за недосегаеми свръхчовеци, предварително имунизирани срещу отговорност за беззакония ще ни учат на право и демокрация? Това е просто невиждана диктатура и подчинение без граници.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *