Западът – НА КОЛЕНЕ! Владимир Путин Спечели 4-ти мандат с РАЗГРОМНА ПОБЕДА! РУСИЯ В АТАКА! Ето какво предстои:

Разгромяваща победа на Владимир Путин на изборите вчера! Действащият руски президент спечели четвъртия си поред мандат с рекордната подкрепа на 76, 4 % от гласувалите. При висока изборна активност, повече от 55 млн. граждани на Руската федерация са дали гласа си за него, съобщи агенция ТАСС.

Така Путин подобри личния си рекорд от 2004 г., когато спечели втори мандат със 71, 31%, или 49, 5 млн. гласоподаватели, които го подкрепиха.

През 2024 г., когато изтече и четвъртият президентски мандат на Владимир Путин, той ще стане вторият най- дълго управлявал Русия лидер, след съветският вожд Йосиф Сталин.

Историческата изборна победа на Путин, всъщност показа, че яростната атака на западните държави срещу Русия през последните години, всъщност е консолидирала руския народ около неговия президент.

През 2012 г. Владимир Путин спечели третият си мандат с 63% подкрепа, като за него гласуваха около 45, 6 млн. гласоподаватели. Което показа отлив от изборните резултати, сравнено с 2004 г., когато получава 71, 31% подкрепа, или гласовете на 49, 5 млн. руски граждани.

Малко след това обаче, отново през 2012 г., започна най- яростната западна агресия срещу Русия след края на Студената война. Ударите на Запада срещу Москва стартираха с организирания от САЩ Майдан в Украйна, последван от огнената касапница в Одеса и гражданската война в Донбас.

От 2012 г. насам САЩ и Европейският съюз не спряха да обвиняват Путин и Русия във всевъзможни грехове (стигнаха дотам да твърдят, че руски тролове помогнали на Тръмп да стане президент на САЩ). Но когато Русия им поиска доказателства за обвиненията – Западът не можа да покаже нищо!

В същото време, най-изненадващо за света се оказа, че Руската федерация тихомълком се е превърнала в най- мощната във военно отношение държава в света – нещо, което сащиса дори самите САЩ, които го потвърдиха… И се втурнаха да се превъоръжават, за да ги догонят.

Президентът Путин разкри, че причината през последните две десетилетия Русия да наблегне на разработването на нови и модерни оръжия, е противоракетният щит на НАТО, обгръщащ държавата им. Целта на този щит е да неутрализира ракети, изстреляни от територията на Русия. Това е сериозен пробив в защитата на нашата страна, защото така Русия може да бъде атакувана, но няма как да отвърне на атаката.

Още през 2002-2004 Путин уведомил западните си партньори, че започва разработката на оръжия, които да преодолеят щита им. От САЩ обаче високомерно му отговорили да прави, каквото иска. И го уверили, че няма да възприемат тези му действия като агресия.

И военно- промишленият комплекс на Русия наистина успя! Към момента руската армия разполага с шест супер модерни и мощни оръжия, които могат да преодолеят защитата на противоракетният щит на НАТО. „Слабопаметния“ Запад обаче реагира като ужилен… и обвини Русия в… агресия!

Путин загатна за мощта на руската армия с операцията в Сирия. За две години, въпреки саботажите от страна на Запада, и особено на САЩ, Москва прочисти джихадистите от ИДИЛ от територията на Сирия. Но драмата в Сирия е много далече от приключване, тъй като американските кучета на войната са решени на всичко, включително да преплуват през реки от невинна кръв… но да прокарат газопровода си от Саудитска Арабия до Европа. Дори цената за това да е Трета световна война – нещо, за което и турският президент Ердоган предупреди народа си съвсем наскоро.

Факт е, че западните държави усилено тикат събитията към мащабен световен конфликт. Но пък президентът Путин хладнокръвно и навсякъде успява да озапти кръвожадните им амбиции. Поне за момента. Затова и Западът не спира да го провокира. Като последният христоматиен случай бе обвинението на Великобритания, че Русия и лично президентът й Владимир Путин стоят зад отравянето на двойния шпионин Сергей Скрипал. Без за пореден път да могат да представят каквото и да е доказателство за обвиненията си.

Ясно е, че провокациите на англосаксонските колониалисти срещу Велика славянска Русия няма да секнат. Така както не са секвали през последните 4 века. Прекалено голяма и богата е на природни ресурси, за да й простят. А през 21-ви век да завладее Русия за Запада е въпрос на оцеляване. Затова и мъдрият руски народ гласува отново за Владимир Путин. Защото води страната им в правилната посока и успява да я спаси от хищническата паст на Запада, който се облизва от векове за несметните богатства в недрата й. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Слава на великата братска русия слава на владимир путин да е свято името ви миротворци обичаме ви братушки вие сте надежда и мечта за българския народ господ да ви пази винаги за радост на цялото човечество

  2. Честита победа владимир путин тази победа е желана от целия български народ не забравяйте че вие сте нашата единствена надежда за спасение обичаме ви господ да ви пази

  3. Треперете злодеи, като постигна на изборите с разгромяваща победа, така ще разгроми и вас, военно престъпници!

  4. Мафиота българоубиец пожарникар и шайката му герб да изчезват от живота на българския народ те са най вродените от народа да живее владимир путин и румен радев

  5. Мафиота българоубиец борисов надмина василий българоубиеца пипалата му на герб в кметства полиция и прокуратура циганизираха българия управлението на борисов българоубиеца прокуди народа на българия в чужбина и в гробището садизма му към българския народ е сатанински превърна българия в индиански резерват за изгодите на нато ес и сащ срещу братска русия въставай народе да изхвърлим българоубиеца мафиот борисов слава на владимир путин слава на великия братски руски народ русия е с нас въставай народе

  6. Който носи мъжко сърце
    и българско име,
    да препаше тънка сабя,
    знаме да развие!
    Дойде време, ставайте,
    от сън се събуждайте,
    доста робство и тиранство,
    всички на оружие!
    Добри Чинтулов

  7. Стани стани юнак балкански от сън дълбок се събуди и поведе българите срещу българоубиеца борисов нато ес сащ

  8. Путин осъществи мечтите на всички врагове на Русия (всъщност не познавам такива) , като доказа , че тя е примитивна изостанала държава . И какво се оказа : СССР 2 няма да има , Евразийския съюз не работи , руската икономика е в колапс , техническия бум се отлага . Традиционни съюзници на Русия се обърнаха към ЕС и НАТО . Всъщност Русия няма съюзници . Русия се отказа от ценностите на Европейската цивилизация , оплюва Свободата и Демокрацията и търси „свой път на развитие“ – в дебрите на XIX-ти век . Е , това е правото на всеки дивак , но това , че се опитва да клати устоите на държавността в други развити държави – това беше малко в повече …За това вместо „свръхдържава“ , Русия е извън световните процеси , посочена като агресор и убиец …

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *