Забъркаха брадъра Богданов в гей-скандал, той заплаши с адвокат

Богданов беснееПламен Богданов, който стана известен с участието си в „Биг брадър“ и фукането си с колко жени е спал и коя фолкпевица е влюбена в него, лъсна  в клип с гей по*но.

В клипа се вижда как двама мъже си разменят доста брутални ласки върху дивана. Двамата са запенени, голи, разгорещени и е повече от ясно какво вършат. Оказва се, че скандалната лента била изпратена от читател на сайта  Live Magazin. Според „доброжелателя“, единият от героите е Пламен, а и на двамата не се виждат лицата по обясними причини. Действието пък се развивало  в старата квартира на брадъра.

Богданов люто се разгневил на излязлата за него информация. Той буквално побеснял и написал възмутено писмо до медията със заплаха, че ще я съди за разпространение на неверни  обстоятелства. Брадърът твърди, че телефонът му звънял непрекъснато и всички го питали това вярно ли е и на него му писнало да обяснява, че на лентата не е той, а някой, който прилича на него. Освен това била обидена неговата ск*уалност. Той заплашил сайта със съд.

Ударът бил голям. Как сега фолкпевиците ще се вързват на мачо, който е интимен с мъж?

Накрая, за да се спре воят Богдановски, от изданието му се извиняват оправдавайки се, че получили клипа и инфото на  редакционната поща и нямало как да проверят истина ли е.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *