Снимки от дрон показаха първите уцелени обекти в Ислямска държава

Сирия дронРуските самолети, която вчера започнаха ударите срещу Ислямска държава, нанесоха първите си точни и прецизни удари по стратегически обекти на международната терористична организация, наречена ИДИЛ.

Бяха предоставени и снимки от дрон, който е летял над поразените цели и е  заснел  попаденията. Снимките са разпространени от говорителя на Министерството на отбраната на Русия. Бойните самолети  са нанесли удари по осем обекта в ИД.

Уцелени са оръжейни складове и складове с боеприпаси и  с горивно-смазочни материали, бойна техника, разположена на земята, бази за управления и свръзка, както няколко военни транспортни средства на войните от Ислямска държава. Всичките предварително планирани  цели са поразени, твърдят от министерството, като подкрепят думите си със снимки на разрушените обекти.

Унищожени са и команден пункт и щаб за управление на терористичните формирования, които се  били скрити  в гориста местност.

Междувременно бяха пуснати контраснимки и контравидеа, в които се твърди, че руските самолети са стреляли по мирно население  са убивали жени и деца. Веднага настъпи скандал, а Русия отрече да е бомбардирала цивилни обекти. Настъпи и сериозно съмнение откъде са снимани видеата и кога. Появиха се съмнения, че са монтирани кадри от други кървави събития в Сирия и даже друга арабска държава. В момента тече компроматна война между Русия и САЩ и всеки пуска различни снимки от вчерашните удари.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *