Жан Виденов прави нова партия, ще участва на изборите! „ВЪН ОТ ЕС И НАТО! Ако трябва, Ще Защитя България и с Оръжие в ръка“, закле се бившият премиер!

„Има Инициативен комитет за създаването на нова лява партия. Аз съм сред най-активните членове, защото имам най-голям опит. Иван Атанасов е инициаторът на идеята за формиране на новата политическа партия „Лявата алтернатива“. Тъй като предстоят избори на 11 юли, а за създаването на нова партия по закон са необходими поне 4-5 месеца, ПП „Лявата алтернатива“ ще участва в предизборна коалиция с други партии, една от които е Съюз на комунистите в България. Коалицията ни най-вероятно ще се нарича „За чиста и свята република“. Това обяви днес бившият премиер на България Жан Виденов в интервю за пловдивска медия. Той сподели, че не го боли за това, което става в БСП, защото то е безнадеждно.

„Боли ме за България, която през последните 25 години беше превърната в колония на западния свят. България не е суверенна държава, а тотално зависима територия, управлявана от законите на колониалния глобо-капитализъм. Като такава, тя няма никакво бъдеще и ако не се вземат екстремни мерки, скоро няма да ни има на картата на света. БСП няма бъдеще. Напуснах тази партия още през 2000 година. Това беше очевидно още тогава, оставиха я да деградира като отпаден продукт на Генералското движение. Тя не е нито социалистическа, нито капиталистическа партия, а изповядва някакъв хибриден и безсмислен и подчинен слугински на Запада социалдемократизъм. След толкова много години всички виждат резултата и всеки си прави оценката. Предполагам, че е една и съща. Тази партия няма бъдеще. Сигурен съм, че същото мисли и Корнелия Нинова, но естествено, няма да го признае на глас.“, бе категоричен бившият премиер.

Запитан накъде върви България и кой е виновен за политическата криза, Виденов коментира: „България върви към изчезване и заличаване от картата на света. А главният виновник за това е, разбира се, перестройката. Тя съсипа и приятелските народи на Съветския съюз. Всички ги познавам и ги обичам, аз съм част от тази култура и се гордея с това. От тази велика дипломатическа и политическа школа съм и се гордея с това. В момента в България свършва перестройката. В Русия свърши доста по-рано, други страни загинаха, защото не можаха да излязат от нея. В България свършва в момента.“

Виденов счита, че у нас предстоят много тежки и всепомитащи катаклизми, както и поредица от огромни национални предателства. И мисията на новата му партия ще е да се бори срещу тях. Страната ни е превзета и колонизирана от САЩ и ако иска да оцелее, тя по най-бързия начин трябва да напусне Европейския съюз и НАТО. Това не са съюзи, а окови за заробване. Ако не можем да постигнем това, ако не можем да освободим страната си чрез участие в парламента, ще го направим на улицата. Ако се наложи, и с оръжие в ръка. Родината трябва да се пази, а Виденов лично се е клел за България. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Че е прав Жан Виденов, няма съмнение, защото такава декларация не е правил никой досега у нас, никой. Навеждането пред диктата на стратегическия партньор, че и пред ЕО, която и Франция се кани да напусне е добило наистина невиждан висоти. Съмнението идва от това колко хора са готови да го последват, щото голям процент или са се продали, или не им пука, или са налапали някое държавно виме и бъдещето на България им е последната грижа. Да не говорим за една невиждана русофобия, за една готовност да се продаде всичко което поискат, един народ от ГУАЙДОВЦИ. Особено сега, когато в страната ще влязат хиляди американски военни, а президентът е приготвил едно масонско правителство, където Гергов може да се окаже водеща фигура.

  2. И все пак Виденов не призна, че от всички партии БСП начело с Нинова е далеч по-принципна и по- полезна от всчки останали. И ако си е направил сметката да изтегли част от електората на БСП, както го направи Първанов с АБВ, и Дончева без никакъв резултат, ако не съумее да увлече тези, които гласуваха за Слави и за другите соросоидни партиийки, ако не се коалира с Възраждане, с Гражданското на Клисаров, Минчо Спасов , ще остане още един кьор фишек, като този на Цветанов. Пък пари и трибуна кой ще му даде, когато е обявил война на Козяк, това е най трудното.Ще се нахвърлят върху него като хиени.

  3. САМО ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ОКУПАЦИОННИ СЪЮЗИ НАТО И ЕС ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ ДА ЗАСТАНЕМ ДО ЖАН ВИДЕНОВ ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ БРАТСКА РУСИЯ И СВОБОДАТА В ИМЕТО НА РОДИНАТА

  4. Така или иначе краварските слуги скачат като хиени на всеки дръзнал да заяви, че е българин и ще се бори за България.
    Не виждам как обявяваш нова партия и в същия ден правиш реклама на тази от която си се махнал, защото гъмжи от сорсоиди и слугува на сатаната.
    Нямам нищо против БСП, но е факт че половината са мръсни сорсоидни помияри слугуващи на запада, докато затрива родината ни.
    Нека първо видим хората в партията на Жан и след това да даваме оценки!

  5. Браво Жан, винаги съм мечтал да сме вън, не толкова от ЕС – тя все пак ни подхвърля някави трохи, колкото от НАТО, която дори законен наем за техните бази не ни плаща. Жан, все пак няма да подкрепя новата ти партия, защото така отклоняваш електората от основната партия, която ти е създала. Жан, не се уподобявай на Лупи, Татяна, Мая Гергов, Миков и прочая сволоч.

  6. Виденов с какво ще воюваш, с рапира, шпага или сабя бе комсомолец такъв? Запиши се в ПП „Атака“!

  7. Безсрамието и лудостта у нас са всекидневие. Каракачанов, освинения министър предложил на Костадинов да се явяват заедно на избори.Такова плоскомислие и тоя свинар се кани пак да влезе в парламента, субсидията за 3,5% не му е достатъчна, след него тича и другия разгонен нерез Джамбазки. Какъв свят живее на тази земя вече не ми е ясно.

  8. Подкрепяме те !Единствения политик ,който не предаде България.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *