Ернестина Шинова ПОГНУСИ Зрителите с Печен Гошо на цигарена пепел в ОМЪРЛЯНА КУХНЯ

Ернестина цигара
Така Ерна посрещна гостите си

Амбициозната актриса Ернестина Шинова успя да допълзи до второто място във ВИП Брадър, но в „Черешката на тортата“ зае пето, по липса на шесто.

Самите участници я класираха последна, при това без да видят как се изявява тя в кухнята, а само опитаха резултата. Съпругата на Слабаков се опита да блесне с малко пълнено прасенце, обаче явно не прекарва много време в кухнята си. Първо, помещението беше забърсано едва едва и си личеше, че вътре много много  не се чисти, ел. уредите са доста овехтели.

Съдовете за готвене също не бяха първа младост, но това не е най-важното. Важно е ястието. И тук актрисата се издъни яко. Докато запържваше лук, ориз, моркови и други зеленчуци, тя не извади цигарата от устата си. Пепел се сипеше на воля и върху малкото прасенце Гошко и върху плънката, даже и върху салатата…

В опушването на вечерята дейно участие взимаше и съпругът й Андрей Слабаков, който също не спираше да дими и с едната ръка държеше тавата, а с другата цигарата. Което потресе и доста пушачи. Защото и те готвят, но не пушат в кухнята и не ръсят  пепел навсякъде.

След това артистичното семейство окади с никотин и гостите си, като домакинята не спря да дими, докато те се хранеха, а извън кадър за задушевната обстановка допринасяше и Андрей. Освен това Ернеситна погали кучето и котката и след това никой не я видя да си мие ръцете.

Гостите си затвориха очите, но Коцето Калки не й прости. Заради полусуровите сарми, които получи и салатата без шунка, но с дъх на цигари, той прати актрисата на последно място.

Шушука се, че Ерна люто му се разсърдила, но зрителите също бяха втрещени от артистичното семейство, което нехае за хигиената и пред цяла България показа как не трябва да се готви.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *