Емилия с шокиращо признание: Бебето ми е бахамско!

ЕмилияФолк певицата Емилия най-накрая  се осмели да сподели публично за втората си бременност.

Тя призна, че се вдъхновила от колежката си Елена Паришева. Видях я случайно, като чакаше второто си дете. Имаше толкова сладко коремче, че веднага ме обхвана майчинско чувство и буквално й завидях. Благородно, разбира се.

Прииска ми се и аз да забременея, а месец по-късно отидохме с Коко на Бахамите. Точно тогава заченах и моето бебе е бахамско, каза с усмивка певицата.

В момента тя е в петия месец, затова приключва с участията си, докато бебето се роди. Винаги съм искала още едно дете, твърди Емилия. Не искам Иван да остане само дете, така ще израсне като егоист. Когато имаш две деца, семейството е пълно, а и двете се научават да се грижат едно за друго, да бъдат по-отговорни.

„Синът ми иска братче, аз искам момиченце. Но не е от толкова голямо значение – каквото дойде, такова ще е. Няма да го върнем“, смее е жената на Коко Динев.

Тя призна и че е имала проблем с лекарствата, които пиеше за паническите си атаки. Бях свикнала с тях, обадих се на лекарката си, че съм бременна и питах мога ли да продължа да ги пия. Тя каза, че няма проблем, но една бременност е нещо страхотно. Всичките ми паник атаки спряха! Новият живот, който расте в мен ме накара да забравя страховете си и вече не пия лекарства.

Емилия бе категорична и че няма да вдигат сватба с Коко заради бебето.

Прекалено съм голяма, за да мечтая за бяла рокля, панделки и цялата суета около една женитба, заяви певицата. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/5faf6cYNUVA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *