Коко Динев заключи Емилия вкъщи, не й дава да пее!

ЕмилияПод ключ и контрол ще живее  фолкпевицата Емилия през следващите няколко месеца.

Това не е наказание, а грижа за нея.  Съпругът й Коко Динев скръцнал със зъби и я накарал  да отмени  участията си през май и юни, които вече били договорени,  за да не рискува развитието и здравето на бъдещото им дете и на самата нея. Важно било да не се напряга и да си седи повече вкъщи, а не да подскача пред публика.

Наскоро стана ясно, че  Емилия чака втора рожба от Коко. Доскоро тя криеше този факт и твърдеше, че е напълняла от лекарствата си, но коремът й все повече и повече започна да я издава, въпреки широките дрехи. И в един момент Емилия нямаше как да не каже истината. Тя я загатна в свое интервю, като каза, че очаква до месеци нещо важно да се случи в живота й и много се радва.

Въпреки бременността си Емилия по примера на Кали и Емануела изобщо не спря участията по нощните клубове, а даже и планира нови. Това ядосало Коко и той категорично й е забранил да приема следващи покани, докато не роди. Като всеки баща,  Динев се притеснявал за нея и  за здравето на бъдещото им отроче не одобрявал жена му да се кълчи с къси роклички и набъбнал корем в пълните с цигарен дим и алкохолни изпарения клубове и то след полунощ…

Бъдещето отроче е планирано и много желано и от двамата, твърдят техни приятели.

Емилия и Коко смятали, че ще станат по-пълноценно семейство, ако освен осемгодишния Иван отглеждат братчето или сестричето му. Това щяло да ги сплоти и да изглади раздорите между тях.

През последните години семейство Диневи имаха разногласия и бяха на път да се разведат. Слуховете за многобройните кръшкания на Коко изнервяха Емилия до краен предел, а накрая дори предизвикаха у нея панически атаки.

Точно това стресна хазартния бос и той реши, че трябва да запази семейството си и здравето на жена си. А какво по-полезно за една жена от това отново да стане майка и да се грижи за рожбите си.

Емилия също била съгласна да си дадат втори шанс и с радост чакала детето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/FPYXE9UQxHI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *