Емануела Плати на Папараци да Следят Динев! ВИЖ СНИМКИТЕ:

ЕмануелаЕмануела нае вместо частни детективи –  папараци-любители, които  да следят таткото  на малкия й  син.

Така тя се сдоби с пикантни кадри какво прави и как се забавлява бившият й. Певицата не се вълнува дали той й кръшка, защото двамата отдавна не живеят заедно, а просто какви ги върши, когато му е оставила по негово желание общото им дете.

Хора с фотокамери срещу скромен хонорар следили милионерското синче и запечатвали на кадър какви ги върши.

Снимките са предимно от дискотеки и клубове, а там Димитър се вихри здраво и минимум до зори!

Певицата събрала цяла колекция от такива фотоси, част от които публикува в профила си във Фейсбук. Така тя се сдоби с железни доказателства срещу бившия си мъж, че не е никакъв баща и не може да се грижи за детето им. И се застрахова от ново гневно опровержение, че лъже и си измисля истории с цел да го злепостави.

Според Емануела, Митко Динев само на приказки е грижовен татко, който любвеобилно дундурка сина им. Оказа се обаче, че във времето, в което детето му гостува, той буквално не изтрезнява и не излиза от нощните заведения. Фолкаджийката пусна снимки, от които е видно как таткото  се забавлява на дансинга, заобиколен от красавици: „Дали Мити спи някъде тук, че не го виждам? Или човекът с титлата  „Най-добрият татко!“ го е оставил някъде другаде?“ – написа певицата под скандалните фотоси. Така тя доказа, че говори истината, че се страхува да остави детето на баща му, защото той няма време да се грижи за него и е баща само де юре. Цяла нощ купонясва, спи до обяд, а кога е с Мити, не е ясно!

Наскоро Динев обвини певицата, че всяка нейна дума е лъжа. Тя обаче му го върна с красноречиви снимки.

„Детето е оставено на някоя бавачка, а той се забавлява“!

Емануела не крие, че също се забавлява, но поне не лъже. И когато е заета с участия поверява детето на майка си, а не на когото й падне.  Отделно тя намеква, че Динев е само на думи загрижен за отрочето си, а всъщност няма време да го гледа и да му се радва.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Милия дано фамилията го пребере за отглеждане.Да получи адекватно образувание.Иначе с тая куха ЛЕЙКА е ясно до дрогата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *