Ексклузивно! САЩ с Таен План да Заличат България с Ядрени Бомби!, разкри разсекретен документ на Пентагона

война16 обекта в 14 български града  са били в списъка за американска ядрена атака, ако между САЩ и СССР избухне война.

Тайният списък е изготвен от американски военни и е планирал България да бъде заличена от лицето на земята, като не остане нито един жив, или поне здрав след удара. Цялото население е щяло да погълне огромна доза радиация. Същото се е готвело и за останалите страни от соц. лагера.

Тайният списък бе публикуван тези дни, след като срокът му на давност изтече и беше разсекретен. В него подробно е упоменато как и какво да се атакува. Досега никой не е знаел за него, а само избрана група военни и топ разузнавачи!

bombardirovka1

Три от планираните обекти са били в столицата София. Там едната бомба трябвало да удари  кварталът „Враждебна“ и да се разруши летището и достъпът до него. Втората цел била Кумарица, където тогава се намирал радиотелевизионният център, а третата – Божурище, където са били разположени поделения на военновъздушните сили, когато България все още имахме армия и самолети.

С по една ядрена бомба се планирало да се ударят  Пловдив, Стара Загора, Ловеч, Карлово, Добрич и Ямбол заради военните им заводи и войсковите подразделения там.

На никого не му пукало за цивилните избити, важното било да има победа във войната.

САЩ са имали план да  ударят не само Русия,  а и всички страни от Източна Европа, заедно с Китай и Северна Корея и така да получат пълно господство на територията на почти цял свят.

bombardirovka

Най-много бомби били приготвени за СССР –  179 в  Москва и 145  са били отредени за Ленинград. За останалите градове на необятната страна имало по една бомба.  Всички  обекти за уцелване са били наречени designated ground zeros, което преведено на български означава да бъдат сравнени със земята и докарани до кота нула.

Любопитното е, че списъкът е останал актуален за бъдещи военни действия доста време след падането на желязната завеса и демократичното развитие на повечето от посочените страни. А именно до 97-ма година!!! Skandalno.net

https://youtu.be/gwkyPvlWPM0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. ГОСПОД ДА ГИ РАЗТЪРСИ С 10 ПО РИХТЕР И ДА ГИ ПОТОПИ КАТО ВЪВ ТЕХНИТЕ ФИЛМИ ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ ДА НЕ ОСТАНЕ САМО ИНДИАНЦИ АКО ИМА ОЦЕЛЕЛИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *