Ексклузивно! Румен Радев нанесе як шамар на парламента и правителството! Вижте какво направи!:

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ БЛОКИРА СЕТА!

„Давам споразумението СЕТА за разглеждане от Конституционния съд, след което ще настоявам да бъде разтълкувано и широко разяснено на всички български граждани“!

Toва  написа  във „Фейсбук“ преди минути президентът Румен Радев. Държавният глава обясни, че е загрижен, че като международен договор, СЕТА е споразумение със смесен характер, което включва не само въпроси от изключителната компетенция на ЕС, но е и от националната компетентност на всички държави-членки.

„Необходима е и споделената компетентност между ЕС и всяка държава поотделно. В СЕТА има неясноти, които пораждат куп въпроси у българските производители и потребители. СЕТА практически засяга всички сфери на обществения живот. Така че е нужно гражданите и институциите да имат пълна яснота за цялата същност на такива споразумения и да преценят дали те имат място в българския конституционен модел.

Ратифицирането им предопределя посоката на развитие на държавата и икономиката в дългосрочна перспектива. Според мен това  следва да става с максимален консенсус, а не само с гласуване в парламента“, написа още Радев.

Така президентът с един замах отсече раболепното гласуване „За“ СЕТА от българския парламент и договорът няма да влезе в сила у нас на 21 септември, както се договориха Жан Клод Юнкер и канадския президент. За тази дата бе предвиден експерименталният старт на СЕТА в няколко държави в ЕС от втората писта, включително и в България.

Парламентът ни гласува разединено, но все пак „За“ въвеждането на мракобесната СЕТА. И то беприето с гласовете на ГЕРБ и т. нар. Обединени „патриоти“.

„Искам за българския народ да е напълно ясно какво е гласувано и какви са последствията от това търговско споразумение, заяви президентът. Искам КС да разтълкува всички спорни точки, които никой в България не знае какво значат. Искам широко допитване и пълна яснота“, отсече Радев.

В ЕС изпаднаха в шок, че малка, доскоро безхарактерна и силно раболепна България скочи срещу договора. И то в последния момент.

Президентът Радев обаче има правото да сложи вето или да поиска референдум относно ратификацията. Което най-вероятно и ще направи. А на допитването народът ни със сигурност ще заяви, че не желае въвеждане на робското търговско глобално споразумение СЕТА, за което е знайно, че със сигурност ще унищожи и без това мизернатани индустрия и селско стопанство.

Браво, господин президент!

Най-после някои наистина защити интересите на България! Skandalno.net

Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

58 коментара

  1. БРАВО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ! ТАКА СЕ ЗАЩИТАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ! ВИЕ НАИСТИНА СТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН И ИЗПЪЛНЯВАТЕ ПОЕТИЕ ОТ ВАС ПРЕДИЗБОРНИ ОБЕЩАНИЯ! УСЕХ, КУРАЖ, ТЪРПЕНИЕ И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ!

    • Браво, г-н Радев!! Най- накрая някой да защити бълтарина!!Г, че Вие сте нашия президент!орда съм

  2. „Искам за българския народ да е напълно ясно какво е гласувано и какви са последствията от това търговско споразумение, заяви президентът. Искам КС да разтълкува всички спорни точки, които никой в България не знае какво значат. Искам широко допитване и пълна яснота“, отсече Радев.

  3. НАЙ ПОСЛЕ ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ДА МИЛЕЕ ЗА НАРОДА СИ

  4. Този сайт SKANDALNO NET да не е на хранилка към президентството? Такава смехотворна патетична ПРОПАГАНДА не съм виждал и по времето на Тодор Живков…. :)

    • Ами чети си другите сайтове – тези на Пеевски, които възхваляват Бойко.

      • Той не е влязъл да чете, а да плюе. ГЕРБ здраво плащат за всяка храчка.

    • А на чия хранилка са повечето медии залети с „мъдрости“ и снимки на човек с култ към „култа на личноста“

  5. Най-тъпият президент за цялата история…
    Ще връща комунизма в Велика България…(

    • Димитре, ето какво беше при комунизма от времето на Тошо.
      При Тошо всичко беше в ред,
      Ядяхме хляб с масло и мед.
      През лятото се къпехме в морето,
      През зимата със ски
      Кръстосвахме Балкана под небето.
      Но щом си Тошо замина,
      В боклука ровим за храна.
      За старците морето пресъхна,
      Част от Балкана в боклуци потъна,
      Останалата част я царят открадна.

    • Димитре явно нямаш нищо в кратуната. Вземи се скрий някъде и не си показвай носа особено когато някой друг ти защитава интересите. И вземи прочети някоя книжка, може да ти е от полза.

    • Димитър,България не е вече Велика,заради такива като тебе.Комунизъм не е имало,следователно никой няма да го връща.Бъркаш комунизъм със социализъм.И не ти прави чест да наричаш президента тъп.Хубава вечер!

    • ДИМИТРЕ ТИ СИ НАЙ ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК !ТЪП ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ ТРОЛ ЗА ТРОХА ХЛЯБ СИ ГОТОВ ДА ПРОДАДЕШ И МАЙКА СИ !

    • Димитре, оправи си пълния и непълния член момче. А също така прочети и кога се пише в и във. Май доста си изостанал с правописа…

  6. ТЕ ТОВА Е ИСТИНСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ И ДЪРЖАВНИК, ЗА КОГОТО ОТ 27 ГОДИНИ МЕЧТАЕШЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ЗА КОГОТО ДОБРУВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е ЦЕЛ И ЗАДАЧА НАЙ- ВАЖНА, И КОЙТО ПРАВИ ВСИЧКО, ДА ПОМОГНЕ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЖИЗНЕНИЯТ СТАНДАРТ И ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ.
    ТАЗИ „СЕТА“ НАЛАГАНА ПОЧТИ СИЛОВО ОТ НЕОКОЛОНИЗАТОРИТЕ НА 21ВЕК, ЕС, САЩ И КАНАДА. ЩЕ ДО РАЗСИПЕ ИКОНОМИКИТЕ НА ДЪРЖАВИ КАТО НАШАТА, И ЩЕ НИ НАПРАВИ, ПО МНЕНИЕТО НА ЗНАЕЩИ ХОРА ИКОНОМИСТИ- СПЕЦИАЛИСТИ. МНОГО ПО БЕДНИ, ОТКОЛКОТО СМЕ И СЕГА.
    ЩЕ НИ ЗАРОБЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ ТОТАЛНО, НАПРАВЯТ РОБИ НА ЗАПАДНИ НА САЩ И КАНАДА, НА ЕС ТРАНСНАЦИОНАЛНИ КОМПАНИИ,КОИТО ЩЕ ЗАРОБЯТ ОКОНЧАТЕЛНО И ЗАВИНАГИ.
    БРАВО Г- Н ПРЕЗИДЕНТ, НИЕ СМЕ ЗАД ВАС, ДО ВАС И ЩЕ ВИ ПОДКРЕПИМ ВЪВ ВАШАТА БОРБА ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА.

  7. Браво, господин Радев! Покажете им, че България не е робиня!
    А на тези, които лаят тук, простете им. Плащат им да лаят. Утре и майките си ще наплюят, ако ГЕРБ им нареди.

  8. Подкрепям мнението на ПРЕЗИДЕНТА!Подкрепям хората с истински български дух!

  9. Тук вече стъпи по мазолите на „великите сили“. Ако така иска целия български народ, ще ни съсипят. Чака ни война с целия свят.

  10. Президентът Радев няма равен на себе си, но дали народът, по-голямата част от който е с промити мозъци, ще го подкрепи? Един от коментаторите по-горе се изрази, че ако народът застане на страната на президента, то войната е неизбежна. Войните и без това са неизбежни. Както при феодализма така и при капитализма. Важно е чия страна ще заемат народите. Дали ще заемат страната на крадците и мошениците, или ще подкрепят политици като президентът Радев.

    • До Славко:

      Няма народ с промити мозъци. Има една малка, но силно гръмогласна шайка по медиите и в интернет, която прави джънгър, защото е добре заплатена от властта и „Америка за България“. А инак народът ни направи своя избор като гласува за Радев. Не обръщай внимание на платени интернет гербаджийски и соросоидни тролове.

    • СЛАВКО,този президент не беше назначен като онази шушумига,А избран с внушително болшенство,така,че народа няма как да се отметне!

  11. Интересно ми е къде „острите“ виждат война в решенията на президента. Днешният президент НЕ Е ПЛЕВНЕЛИЕВ, чехълчето на Пожарникаря. Така и трябва да бъде! Биле сме малко куче, за да се репчим на големите помияри. Малко, но защо не и зъбато? В политиката НЯМА МАЛКИ И ГОЛЕМИ НАРОДИ. Има народи правещи политика, има народи консумиращи готово смлените отпадъци на политиката. Е, нека да се държим като държава, родила, отгледала и дала на света една невероятна личност – Васил Левски Апостола на несбъднатата ни свобода.

  12. Тоя мухльо Радев до сега, явно оставен на самотек, направи хиляда гафа, но сравнително безобидни – предизвикващи само смях. Явно вече го задействаха от щаба на Решетников и започна с истинските антибългарски и антиевропейски ходове.
    Не зная за селсите идиоти, може би за тях няма значение (а те си мислят, че е добре), но за активните българи всяко отделяне от Европа е накърняващо интересите им. И намаляващо жизненото равнище. Лично аз вече бях планирал малък бизнес в Канада и много се надявах визите да паднат.

    • До Експерт:
      Абе, ей, боклук! Къв бизнес в Канада сънуваш ти бе. Я спри да бълнуваш, платен гербаджийски трол нещастен. Колко удобно само: СЕТА-Визите за Канада- и нашия платен трол дето обмислял бизнес в Отава, може би! Палячо! Точно заради такива платени отрепки като теб, „Експерте“, България е в това жалко състояние.

    • Ей,платена отрепко! Провокатор смръдлив! Страха ви тресе, нали духачи подли!
      Ние „селските идиоти“,както просташки ни наричаш, искаме да знаем как на вас-„АКТИВНИТЕ БЪЛГАРИ(???)“ се накърняват интересите? И веднага ще те светна – парите които идват от ЕС,практически са много по малко ,от това което НАРОДА на Б-я внася в ЕС!!! Защото точно такива „Активни“ като тебе гниди, ги КРАДАТ и нищо не остава за обикновените хора!На какви нива са магистрали,здравеопазване,ред и сигурност,правосъдие,закони,икономика,образование, местна власт,селско стопанство,малък и среден бизнес – още ли да ти изброявам мръснико продажен?
      Наистина,след зулумите които си(сте) извършили,Канада щеше да е добро място ,да си харчите откраднатото! Нооооо – този Президент нещо не ви върви по гайдите ХАЙДУЦИ! Да е жив и здрав!

    • Експерт – самозванец. Експертчо, най-важни за нас са българските интереси, което явно не си осъзнал. Дори и да си от платените тролове, трябва да имаш малко сиво вещество за да разбереш кое е в твой интерес и кое е в национален интерес, продажнико.

    • ДО,,ЕКСПЕРТА,,-ПОДЛОГО соросоидна на такива като теб езика ще отрежем-БОКЛУК.

    • До “ Експерт препоръчвам Вида открийте тук проектирания от Вас бизнес , с което да покажете ,че сте българин!
      Адмирации за заетата позиция на ПРЕЗИДЕНТА!

    • експерт може да си по лизане на дупета като твоя бай х.й но ми е много интересно като имаш такива оганичени умствени способности за какъв бизнес говориш и то в канада ходи се гръмни някъде глупак смотанили татко сорос ви обеща светло бъдеще в канада

  13. Президент имаме,но нас ни няма.така е било 500 години и след това.

  14. Визите паднаха още преди няколко месеца. Ако наистина планираше нещо, щеше да го знаеш. Направо ще ме разплачеш с тъпотията си!

  15. Цирк за наивници и шушумиги ! Подписал договора па сега ще го оспорва…. и къде,…. в българския съд, от който НИЩО не зависи ! Лайнарска история , ……. “блокирал“ некому оная работа !

  16. ДАНЧО,в тон с твоя коментар относно „Малкото куче“ще дам един пример:Имам средно едър пинчер,но има кураж и сила за питбул.Веднъж отворих пътната порта и по улицата минаваше доста едър уличе пес.Пинчера обаче също видял песа и с бясна скорост изкочи на улицата.В движение връхлетя помияра и онзи направо се обърна с краката нагоре.Пинчера ръмжеше и хапеше ,като изтърван.Чудех се,да се смея ли,или да бързам да си отърва дребосъка,защото,ако оня разбере с какво си има работа,на моя юнак му е спукана работата.Но не се наложи,защото помияра се изправи и без да се огледа,поне да види с кого си има работа,включи на пета и изчезна като дим.Та така стоят нещата.Не е нужен бои,нужно е сърце,смелост и честност,за да видиш нещата и да ги наречеш с истинските им имена.Нищо,че два-три помияра ревнаха срещу президента.Аз го поздравявам за дързостта.

  17. КАКВО ПРАВЯТ ГЕРБ И ПАТРИОТИТЕ???? КАКЪВ КАПАН СЕГА ЩЕ СПРЕТНАТ НА ПРЕЗИДЕНТА????? НЯМАТ РАВНИ НА СЕБЕ СИ ОТНОСНО УНИЩОЖАВАНЕТО НА НЯКОЯ ЛИЧНОСТ КОЯТО ГИ ПРЕВЪЗХОЖДА И ИМ БЪРКА В МАФИОТСКИТЕ СДЕЛКИ. КАКВИ ЛИ КОМИСИОННИ ЩЕ ПОЛУЧАТ БОКО И КОМПАНИЯ???? АМИ СЕГА!!!! СТРАШНО Е, ЧЕ И НАРОДА МИСЛИ КАТО ПРЕЗИДЕНТА.

  18. Г-н генерал,
    Крайно време беше да им се стъпи на врата на тези блюдолизци от парламента и правителството,които след всяко заседание тичат по посолствата ,за да докладват какви реше ния са взели и да получат инструкции за бъдещето си поведение.Да заслужат топло място след като избягат от България.Единствената им цел е да пълнят джобовете си за сметка на българската държава и да я одоопоскат,което заявяват съвсем откровенно.Г-н Президент моля не забравяйте,че зад Вас стои голяма част от офицерският и сержантски корпус,част от художествено творческата интелигенция са за Вас.Това са хора,които разбират от професията си.Изключвам „прехвалената“ корумпирана и прогнила от всякъде българска полиция,а същото така и славното българско правосъдие.Г-н генерал смело напред.Ние сме с Вас.А за предателите на българските интереси,които се опитват да преиначат българската история и българските интереси ще говорим по-късно,но най-напред да върнат парите които са откраднали.Винаги Ваши офицери от запаса,които все още могат и знаят и не са издухани старци.

  19. Г-н Генерал,
    можебисе повтаряме,но бихме искали да ви уверим,че повечето от така наречените „идеолози“ на псевдодемокрацията и ръководители на хайдушката приватизация са известни и престъпленията им са документирани.Е. Костадинов и неговата компания отдавна трябваше да понесат най- строга наказателна отговорност по чл.104 от НК за предателство и разгласяване на държавна тайна
    .

  20. Много точно е казано от Петър Милев разбира се г-н президента има пълната подкрепа на офицерите от запаса.Крайно време е да защитим интересите на българските производители. Успех г-н президент.

    • Експерте,
      Очевидно си много далеч от историята,след като наричаш мухльо един достоен човек по този начин.Предишните президенти бяха мухльовци,защото никъде по никакъв начин не защитаваха интересите на Майка България, а собственият си джоб.И този наистина мухльо,които за целия си мандат не направи нищо,освен да дрънка всевъзможни глупости вкл.да целува папата по лицето,вместо ръката му не изпрати на Червения площад на 9 май 2015 год.във връзка със 70-та годишнина от победата над фашистка Германия поне нашата гвардейска рота начело с националния флаг Самарското знаме и знамената на полковете участвали в боевете при Драва и стигнали до австрийските Алпи.В гробището на Харкан почиват костите на повече от 30000 доблестни български войни,които защитаваха и извоюваха целостта на България.А мухльото Р.Плевнелиев ти и други като тебе сте истинските мухльовци и предатели.Треперете и се надявайте да не паднете поне в мойте ръце.

  21. Приветствам позицията на ПРЕЗИДЕНТА.Така се зщитава
    българският интерес !

  22. Здравейте аз искам да кажа следното.
    За съжаление България не се контролира от Българи.
    И определено не , и от вътрешната политика.
    Това е моето наблюдение от около 20 години.
    Яд ме е за това ходих на доста протести.
    Но промяна няма само се надявам Г-н Радев да знае какво точно върши .

  23. Димитре,
    Като необразован, като изрод и предател на българския род трябва да гориш на клада пред народа.

  24. ДАНО, И НА НАШАТА УЛИЦА ИЗГРЕЕ СЛЪНЦЕ! ДАНО ДА ИМА ОЩЕ ТАКИВА СМЕЛИ УПРАВНИЦИ ,ДА МИЛЕЯТ ЗА НАРОДА.БОГ ДА ПАЗИ ВАС И СЕМЕЙСТВОТО ВИ!

  25. БРАВО, ТАКА ТРЯБВА.НЕКА ДА РАЗБЕРАТ , ЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ СЪБЕРЕМ СИЛИ И НАДИГНЕМ ГЛАВА. НИЕ СМЕ – БЪЛГАРИ

  26. БРАВО, ТАКА ТРЯБВА.НЕКА ДА РАЗБЕРАТ , ЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ ЩЕ СЪБЕРЕМ СИЛИ И НАДИГНЕМ ГЛАВА. НИЕ СМЕ – БЪЛГАРИ

  27. Bravo G-n prezident!Jelay Vi uspeh ! Dano ne e kasno che tezi prodajnisi prodadoha Bulgaria I balgarskiy narod straba ,che osven da kradat 27godini da prodavat Balgariy ni6to ne napravili Malka krasiva Balgariy SAS been I izgonen narod po drugite garjavi da raboti I da izkarva prihranata si. Balgariy edin 6tat v America tova e nashata Balgariy I ne y upaziha Neka da ne prodavat Balgariy a da se uchat of prizidenta na America . D. Tramp za6titava interesite na.America.l n
    aroda si zatova che Vie za6titavaite interesite na Balgariy I na naroda ni Badete kato prizidenta na America s dobro sparse za chestnuts hora I SAS silent duh za Balgariy a prodajnisite l mrasnisite dalech of parlamentas ,tyhnoto mysto ne e tam a drugade ,no da varnattova koeto sa vzeli za smetka na naroda I Balgariy jelay Vi uspeh I badete silni za blagoto na vsichki

  28. Харесвам всички положителни коментари за президента ни Радев! Гордея се с Вас г-н Радев! Бог да Ви закриля!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *