ЕвроПАРЛАМЕНТЪТ в Резолюция: РУСИЯ Е ПО-ВИНОВНА ОТ ХИТЛЕР ЗА ВСВ! Равен ли е комунизмът на нацизма?! Топ Коментар:

Европарламентът прие резолюция, която хвърля вината за избухването на Втората световна война главно върху СССР и в по-малка степен върху хитлеристка Германия. А основният аргумент на евродепутатите за това им твърдение е пакта за ненападение между Русия и Германия – „Молотов-Рибентроп“.

Западът винаги се е нахвърлял да опоска като вредител приноса на СССР за 9 май – победата на Русия над нацизма. Сега обаче ЕвроПАРЛАМАНТЪТ отива още по-далеч, но не само защото грубо манипулира факти от историята, а защото поставя праведника до сатаната.

А ето каква е историческата истина: Преди Хитлер да се развилнее из Европа, Кремъл предлагаше на Великобритания и Франция антихитлеристки съюз. Срещу такъв съюз с неговото военно превъзходство фюрерът, склещен от запад и изток, нямаше как да се разпищоли. Нямаше да се стигне и до най-кръвопролитната война в човешката история. Но Лондон и Париж отхвърлиха предложението на Москва, а сега излиза, че виновницата е тъкмо Русия. Докато всъщност Великобритания и Франция са първите, които трябва да бъдат поставени до Хитлер като подпалвачи на Голямата война.

Великобритания и Франция носят вина и за смазването на Чехословакия през 1938-1939 г., когато отказаха да й помогнат с военна сила срещу Хитлер, въпреки че и двете държави имаха с Прага договори да я защитават. Докато Москва им предлагаше заедно да защитят Чехословакия и бе готова да изпрати войски там… Но британско-френската марионетка Полша не разреши преминаването на съветски войски през територията си на път за Чехословакия. Заради това Полша заедно с Лондон и Париж трябва да бъде поставена редом до нациста Хитлер, но както виждаме ЕвроПАРЛАМАНТЪТ прикри сатаните, за да очерни разума и сърцето.

Преди самата тя да бъде смазана от нацисткия ботуш, Варшава е крояла планове за Велика Полша от Балтийско до Черно море и открито е предлагала на Берлин, да я включи в плановете си за унищожаването на СССР – като помагач. Варшава сключва с Германия договор за ненападение още през 1934 г., т.е. 5 години преди Хитлер да я нападне. Москва е предлагала помощ и на Полша, месец преди Хитлер да прегази тази страна, но Полша я отхвърли. Историкът от САЩ Уилям Ширър писа по този повод, че „поляците показаха непостижима глупост“. И сега за тази глупост на Полша изкарват виновна Москва. Впрочем Полша е сред инициаторите на днешната резолюция на Европарламента срещу Русия.

Но да се върнем на историческите факти: Русия бе последната страна, която подписа договор с Хитлер за ненападение – буквално в навечерието на ВСВ – преди нея същото сториха общо 10 европейски държави, сред които Великобритания, Франция, Дания, Полша, Швеция и т.н. Сега обаче същата тази разблудна Европа изкарва Русия грешница, задето последна е направила същото като тях, за да се защити. Дори върлият русофоб Чърчил е бил категоричен, че на Русия не й е оставал друг полезен ход, за да се защити. Какво се случва с днешна Европа, какво ли бъдеще я очаква, щом е способна така сатанински да фалшифицира дори собствената си история? Skandalno.net

Автор: Юри Михалков

Юри Михалков

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Спотайваха се 75 години, гълтайки злобата си и позора на Дюнкерк, а сега се опитват да фалшифицират и да разказват небивалици. В киното от доста време върви пропаганда, а неуките американци в 90% слагат Русия (не СССР) за съюзник на Хитлер. Изобщо западът е територия на измамата, където полуобразованието и пропагандата препускат като конниците на Апокалипсиса през главите на хората. Който не помни историята е осъден да я преживее отново. Руснаците помнят и са готови. Тежко на тези, които мислят, че като си вържат очите и звярът на войната вече го няма. Дано ние не сме оглупели достатъчно, за да се запшем отново в лагера на губещите, а той е ясно изразен.

  2. БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОДИН МИХАЛКОВ ЗА ИСТИНАТА СЛАВА С С С Р ВЕЧНА СЛАВА И БЕЗСМЪРТИЕ НА ВЕЛИКАТА ЧЕРВЕНА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА ОТ ФАШИЗМА БЛАГОДАРИМ ВИ БРАТУШКИ НА ВСИЧКИ ВАС ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ГЕРОИ 27 МИЛИОНА СВИДНИ ЖЕРТВИ ЗА ПОБЕДАТА НАД ФАШИЗМА С РАДОСТ ЩЕ ВИ ПОСРЕЩНЕМ В БЪЛГАРИЯ ОТНОВО

  3. А какво е вашето мнение за Соболевата акция в България за взаимопомощ в случай на нападение от Германия?

  4. Само заради такива резолюции Европарламентът не трябва да съществува ,а евросъюза да се разпадне…това е поругаване с паметта на милионите жертви не само по-бойните полета,а в лагерите на смъртта, в обсадения Ленинград, в бомбардираните градове и сигурно свободолюбивите французи са забравили победния марш на немските войски под Триумфалната арка…Хора, фашизмът отново навдига глава,бдете!Едно зло никога не идва само,най-малко – три…Плюят в ръката ,която им даде свобода,започнаха със санкции,сега резолюция,следващото какво ли ще е?

  5. НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИСКАМЕ СИ НРБ И ДА ПОСРЕЩНЕМ ОТНОВО ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА СЛАВА С С С Р

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *