Евгений Бакърджиев: С Голямо Удоволствие ВЗРИВИХ МАВЗОЛЕЯ на Георги Димитров! Готов съм да РАЗРУША и всички останали Комунистически Символи в България! Виж Тук:

Взривих мавзолея на Георги Димитров с удоволствие и от сърце.

Ако пак бъде построен, което едва ли ще се случи, отново съм готов да взривявам!  Това заяви гордо бившият вицепремиер Евгений Бакърджиев, който изпълзя на телевизионния екран, за да заклеймява комунизма и да рони сълзи по СДС.

Аз всеки символ на комунизма бих го сринал, бих го сравнил със земята, отговори той на въпроса  дали съжалява, че в зората на демокрацията заповяда взривяването на мавзолея на Георги Димитров. За съжаление бил срещнал отпор от някои свои колеги, иначе щял да започне да гърми наред всички паметници и символи на комунистическото ни минало.

Мавзолеят на Георги Димитров остана в историята като сградата, която бе разрушена за толкова дни, за колкото навремето е била построена. Първият опит на сините не успя дори да я разклати и се наложи на няколко пъти в продължение на дни да избухват взривове, а после се включи и армада тежки машини, за да съборят монумента.

Бакърджиев, останал в историята като българския Херострат, сега започна да анализира какво се случи със СДС и по-точно къде изчезна, тъй като на последните избори сините, които едва влизаха в парламента напоследък, сега останаха вън.

Иван Костов е виновен, отсече Евгений Бомбата. Той ни разцепи, той направи така, че ликвидира дясното.

Колкото му върви с взривовете, толкова му върви на Бакърджиев и с анализите. Той или не разбра, или не поиска да каже две неща.

Първото е голямата жажда за власт в различните структури на десницата и огромното его на всеки. Там накрая останаха повече лидери, отколкото членове. Вместо да се обединят, седесарите се разделиха на малки партийки с по един файтон хора и логично никоя не влезе в парламента. И за това вина Иван Костов няма.

И второто – истинският задкулисен разрушител на СДС  беше Бойко Борисов, но това никой няма да го признае.

На хитреца от Банкя не му трябват десни формации, защото самият той узурпира дясното и се обяви за демократ. И за да не му мътят водата, изхвърли всички зад борда. Кого с компромати, кого с министерски места, на които се провали здраво и му сложиха динена кора, кого с обещания за по-високи постове и кариера.

На Кунева й размахаха поста еврокомисар и тя веднага се оттегли от партията си. Москов сам се плъзна по пързалката заради неадекватността си и алчността си. Лукарски заради политическата слепота. На Радан Кънев и Христо Иванов пък им спретнаха такива медийни активни мероприятия, че отказаха и най-тъмносините да посегнат към тяхната бюлетина. Най-много си изпати човекът на Костов – Радан. Той даже беше замесен в гнусна гей-афера от придворните сайтове на ГЕРБ.

Така Борисов успя да разчисти пътя си и да приватизира дясната идея и да я използва за свои цели. Да вземе властта и да продължава да ограбва еднолично България заедно с мафиотските структури, които стоят зад гърба му.

А къде е СДС?

Ако Бакърджиев не беше взривил мавзолея, останките от демократите можеха да преместят офиса си там!

И без това от „Раковска“ 134 вече ги изгониха.

Автор Станислава Славова Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Бъки бомбата бил жив, от нафталина ли го извадихте? Има грешка – три пъти го взривяваха но не успяха да го сринат, на края го разбиха с компресори. Бъки даже и да взривява е некадърен та камо ли да прави политика. Абе защо се занимавам с недоножчета?

  2. И този човек е бил министър и демократ.Абе глупак най-лесно е да рушиш.По трудно е да съхраниш и преустроиш една сграда функционално.А десните липсват от ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТА защото освен да РУШАТ И КРАДЪТ друго не показаха за четери години управление.

  3. След мавзолея забрави да спомене какво още разрушиха от СДС. Селското стопанство, икономиката и живота ни.

  4. Tova ne e powod sa gordost.Tova e 4ast ot ISTORIATA na Bulgaria. Nito edna nazia ne se sramuva ot minailto i nikoi ne si satriva ISTORIATA. Tova e tipi4no samo sa Bulgaria. Nima Gegmanzite niamat povot da se sramuvat ot Hitler????Vsi4ki konzlageri se pasiat v Germania. Hubawa ili loscha tova e ISTORIA….

  5. Някъде четох, че в Русия вземат по 15-16 млрд евро от билети за разглеждане на мавзолея и мумията на Ленин! Очаква се сега за 100 години от Октомврийската революция приходите да са над 20 млрд… Така и ние вместо да печелим пари от този исторически паметник (Това и Вежди Рашидов го отчете като тъпотия и грешка!!!), на неговото място се разхождат няколко цигани с елеци и събират такси за паркинг!!! А тъпака Е. Бакърджиев плямпа глупости! Смях, смях, смях…

  6. Когато се зададе мътен порой всичкия гюбюр /боклук/ излиза от горе.Такива боклуци жадни за власт изплуваха и разрушиха основите на България през деветдесетте години, говорейки за демокрация без да разбират какво аджеба е това нещо И започнаха да рушат. Всичко което беше сътворил нашия народ, без оглед на материални или духовни ценности. И този жалък човечец се гордее с това. Какво нищожество.

  7. Абсолютно алчен мръсник!Не съм почитател на комунистите,но този е абсолютен престъпник.Идеята му беше да придобие огромни имоти.

  8. Преди години бях в Индия, с интерес и възхищение разгледах гробницата Тадж Махал. Сега си мисля добре че навремето не се е намерил индийски Евгени Бакърджиев, воден от нечовешка злоба, да взриви гробницата и тя остана за поколенията да се наслаждават на това произведение на изящество и архитектура.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *