Д-р Пламен Пасков РАЗКРИ Защо ГЕРБ продължават да ЛЪЖАТ за ЧУМАТА по Добитъка, Въпреки Неоспоримите доказателства! Стадото на Ани Петрова е здраво! Вижте Истината:

Изтъкнатият политик и общественик д-р Пламен Пасков разкри какво е причинило смъртта на 11-те животни от стадото на Ани Петрова от Болярово миналата седмица. Слугинските медии на властта побързаха да обявят, че смъртта на добичетата е“живото доказателство“, че наистина са болни от чума. Но д-р Пасков доказа, че чума няма и го направи по най- категоричния начин – като представи резултатите от аутопсията на животните.

„Аутопсионния протокол с фотографиите доказва, че животните на Ани Петрова (11 на брой от 203) са умрели от преяждане с концентриран фураж. Не от чума“, каза Пасков.

И продължи: „Аутопсията, която днес извършиха трима колеги от БАБХ на място, по искане от петък до днес от Ани Петрова, препотвърдиха същото: стадото е клинично здраво. Животните, които са умрели, са се наплюскали не с каквото трябва и не колкото трябва. И са платили за удоволствието по най-високата тарифа. Толкова.

Тоест, повтарям: и според колегите от БАБХ стадото е клинично здраво (3 месеца след обявената от ГЕРБ чума в него) и смъртта (според аутопсионния протокол) е от друго.

ЧУМА НЯМА! Избити животни и щета за стопаните и държавния бюджет обаче има, и то – големи!

Това обаче НЕ Е краят на гафовете, нарушенията и престъпленията на БАБХ.

На 13.09.2018 те изпратиха отчетен доклад на OIE, където бе указано, че стадото на Ани и Тошко в Болярово (203) се брои за унищожено. PDF документът, свален от сайта на БАБХ е у мен. В метаданните на файла се вижда, че издател са именно те. Подмяната под сурдинка не може да ги спаси.

Днес, след като публикувах тази им (не за първи път лъжа-отчет) ия представих на външни международни организации, те бързо промениха документа си с невярно съдържание и закачиха друг, където “убити и унищожени” в Болярово вече не са 203 овце (стадото на Ани).

Ани Петрова, село Болярово

Но не, и това не е всичко.
Заместник-министърът днес в Ямбол при областния управител (от ГЕРБ, разбира се) излъга, или е излъган от местните колеги-ветеринари за няколко неща, които проверката от Radio 999 BG на място, днес, веднага установи:
Ани отрече твърденията и лъжите на колегите и на зам.министъра и ги обвини в лъжа. Направи го публично и за нейните твърдения си има свидетели, защото опълченците от цяла България дежурят, дават караул покрай фермата й денонощно вече трети месец.

Отказът на Ямболския съд да уважи жалбата на Ани и Тошко за тормоза и щетите, нанесени им от БАБХ чрез неправомерните им действия срещу тях ще има само един резултат: придвижването по стълбицата нагоре, докато стигне до Страсбург. След което Ани, Тошко, и адвокатите им ще могат да си купят поне 3-4 такива ферми“.

източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

4 коментара

  1. Битката за истината с избиването на хиляди животни трябва да стигне до Страсбург и виновните да понесът отговорността си,а потърпевшите собственици съответното справедливо заплащане !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *