Д-р Николай Михайлов: Борисов е Сключил Дяволска Сделка със Запада – Българската Независимост срещу…

„Протестът до голяма степен изпълни целта си. Той накара и най-върлите фенове на Борисов да прогледнат и да осъзнаят, че 11 години България се управлява от един корумпиран до мозъка на костите си диктатор. Процесът на осъзнаване в българското общество не е лесен, защото години наред в лицето на Борисов имахме един актьор в унизително пошъл театър. Актьор, чийто напълно фалшив образ се градеше от медиите, социологическите агенции, политолозите и др. под режисурата на западни евро-атлантически кръгове. Този добре платен театър постепенно опошлени във вкуса на управлявания народ, деградира възприятията му, занижи претенциите му и го приучи да живее в особена политическа дрямка“.

Това коментира пред БНР д-р Николай Михайлов, психиатър и богослов.

По думите му българските кабинети падат с намесата на ДПС. Акт, чрез който турската партия периодично изпъчва гърди и припомня, че е незаобиколим фактор в българския политически живот. Като по този начин си постила и за нови договорки с бъдещите управляващи.

В днешния ден на Независимостта д-р Михайлов коментира и що е независимост: „Суверенитетът на България е пряко зависим от нейното вътрешно единство. Независимостта ни като държава днес е много проблематична – главно заради упадъка, в който се намира Евро-Атлантическата империя, към която принадлежим. А когато империите се разпадат, те стават много ревниви към своите сателити и изискват от тях все повече гаранции за лоялността им. Днешната българска зависимост се дължи на собствената ни политическа немощ, зависи и от това доколко сме съгласни като народ да продължаваме да живеем в този деградирал политически режим, зад завесата на на фасадната демокрация, в чудовищна корупция и в условията на дехуманизиран социален ред“.

Според него „независимост“ е дума, която великите западни колониални сили не приветстват, а в определени периоди дори я криминализират:

„В качеството й на западен сателит, на България все пак е разрешен частичен суверенитет и заслугата за това е на Борисов и ГЕРБ. Въпросът обаче е че цената, която са платили за този суверенитет, е чудовищно висока – един особен бартер между нашите управляващи от една страна и Брюксел и Вашингтон от друга. Борисов е обещал пълно послушание, а те са му дали пълна свобода за корупция на Територията… Прийом на тези евро-атлантически структури обаче е че когато собствените им интереси, мислени като лоялност, са застрашени от едно гражданско напрежение, тогава вземат страната на възмутените срещу корумпирания местен елит. Иначе, не само че го търпят, но го и поощряват“, заяви д-р Михайлов. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *