Доказа се: България е US – КОЛОНИЯ! САЩ Фалшифицират Изборите у нас!

Всичко, което трябва да знаете, за да си обясните изцяло процесите в българската политика, се изчерпва в две точки:

1 – България е колония на САЩ… с всички произтичащи от това последствия за територията и нейното население.

2- Изборите в България се фалшифицират под диктовката на САЩ.

Нека обясня: Светът е в нова Студена война. От 30 години дирижираният от Вашингтон НАТО пълзи и все по-плътно приближава границите на Русия. В този нов военно-икономически сблъсък България се намира на прифронтовата линия с 4 американски военни бази на своя територия. Да подчертаем, че базите не са НАТО-вски, а американски. И са най-сигурното доказателство, че страната ни е окупирана. За де си подсигури дълговечен военен престой тук, окупаторът е взел страната ни под свой контрол. Едно от средствата, чрез които го осъществява са 4-те хиляди неправителствени организации (НПО), спонсорирани от САЩ. НПО са средства за граждански натиск чрез т. нар. „мека сила“ и са изцяло под контрола на ЦРУ. Именно тези НПО формират вътрешната и външната ни политика, пренаписват учебниците ни по история, дирижират културата и медиите ни, налагат новата политика на джендър идентичностите и неспирно плюят по „комунизма“.

Ако се чудите защо пък се занимават с последното, знайте, че анти-комунистическата риторика е част от стратегията на САЩ за контрол върху колониите й в Източна Европа. Вашингтон до такава степен държи на нея, че е издал заповед: „Нито една социалистическа и социална партия не трябва да взима властта в тези държави“. И българските политици се съобразяват с тази заповед. Сега обяснихте ли си защо въпреки чудовищно некомпетентните и корумпирани правителства на ГЕРБ, БСП не само не може да вземе властта, но и нито една политическа партия не желае да се коалира с нея. (ДПС ги подкрепи закратно в правителството на Орешарски, но след разговор с амиреканския посланик, Доган скоропостижно разтури кабинета и предаде Левицата). Американската директива е категорична: „Ляво правителство не трябва да управлява в България!“

Изборите в България се фалшифицират с благословията на САЩ. Нещо повече: Вашингтон определя кой ще влезе в българския парламент, с какъв процент… и кой ще управлява. Надявам се вече разбирате защо всички политически партии бягат от БСП като от прокажена и я критикуват за щяло и нещяло, в повечето случаи или силно преувеличено, или напълно неоснователно. Ето и защо Мая Манолова, Отровните, Слави Трифонов, Христо Иванов предизборно се обявяват като противници на ГЕРБ, но не пропускат възможност да декларират, че дваж повече мразят БСП. Защото не го ли направят, просто американците ще им „резнат“ изборните проценти и въобще няма да влязат в парламента. Такава е политическата матрица, която САЩ са задали и в която на българските партии е позволено да се разполагат: БСП трябва да стои като някаква имагинерна политическа и социална алтернатива, но в никакъв случай не трябва да бъде допускана до властта. А всяка партия, която се доближи до нея – изгаря от играта.

Второто условие, на което родните политически партии трябва да отговарят, за да се пласират в Народното събрание е- по всяко време да са готови да се коалират с основния американски състезател „ГЕРБ“. Спомнете си какво беше в предишните народни събрания: Единствената опозиционна партия беше БСП, а всички останали бяха или коалиционни партньори като Обединените патриоти, Реформаторския блок и АБВ, или задкулисно подкрепящи управлението като ДПС, РЗС и „Воля“. Особено жалка беше съдбата на „Атака“, която стартира като яростна опозиция на ГЕРБ, но сетне US-посолството на два пъти принуди лидера й Волен Сидеров да подкрепи управлението на Борисов. Нещо подобно се случи и с РЗС на Яне Янев, както и с редица ярки опозиционери на властта като Антон Тодоров (автора на „Шайка“ 1 и 2, който после стана депутат от ГЕРБ и тяхно основно острие), с опозиционния журналост Тома Биков и пр.

Същата ще е схемата и в следващия парламент, ако съдим от изявленията на Слави Трифонов, Мая Манолова и Христо Иванов, че за нищо на света няма да участват в правителство на БСП.

Впрочем, американците нямат особено развито въображение. В два поредни парламента те разиграха една и съща изборно-управленска схема: Заложиха на разкапаната от корупция и тотално компрометирана ГЕРБ като на основен играч, който да получи мандат за съставяне на правителство и й подбраха съответните „патерици“. В първия случай това бяха партиите от т. нар. „Градска десница“, които „Козяк“ посъветва да се обединят в коалиция „Реформаторски блок“. А във втория случай ролята на коалиционен партньор в правителството „Борисов-3“ изиграха трите малки „патриотични партии“, които отново САЩ посъветваха да се обединят в Партиотичен блок. Без значение как гласуват българските граждани, САЩ решават кой ще спечели и с колко процента, но те играят и за пред електората. Всичко трябва да изглежда логично. Например, няма как след 3 провалени мандата ГЕРБ да вземат изборите с 50-60 %. За американските стратези е достатъчно Борисов да води с 2 % пред БСП и да получи мандат за съставяне на правителство. Защото всички останали партии, попаднали в парламента са предварително обработени от самите американци да крепят Борисов.

Вярва ли някой, че САЩ, които драпат със зъби и нокти към границите на Русия и хвърлят трилиони долари в новата си Студена война, спечелването на която очевидно за тях е въпрос на оцеляване… та същите тези американци ще оставят политиката и управлението на прифронтовата зона България без диктаторски контрол?! А и няма как САЩ всяка година да налива в българските си НПО-та по 100 млн. долара „за борба с комунизма“ и в същото време да не й дреме дали наследницата на БКП – Българската социалистическа партия ще вземе властта в страната или не.

Тоест- Всичко, което трябва да знаете, за да си обясните изцяло процесите в българската политика, се изчерпва в две точки:

1 – България е колония на САЩ… с всички произтичащи от това последствия за територията и нейното население.

2- Изборите в България се фалшифицират под диктовката на САЩ. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ЗАДАВАМ СИ ВЪПРОСА????РУСНАЦИТЕ СПЯТ ЛИ?НА 4000 НПО СЪЗДАВАТ 8000,ФИНАНСИРАТ И ПРОТИВОПОСТАВЯТ???АЗ НЕ СИ СПОМНЯМ ДА Е ПРОВЕЖДАН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВЛИЗАНЕ В ЕС И НАТО??? НА ТОВА МУ СЕ КАЗВАШЕ ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ НАЛИ???ЗА 30 ГОДИНИ РАЗРУШИХМЕ И ИКОНОМИКА ,И ОБРАЗОВАНИЕ, И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,И ЛЕКА ПРОМИШЛЕНОСТ,И,И ВОЕННА ПРОМИШЛЕНОСТ,И АРМИЯ И ЗАГУБИХМЕ ЧОВЕШКИЯ СИ ОБЛИК.КЪДЕ СА ВЛАКОВЕТЕ,ГРАЖДАНСКАТА АВИАЦИЯ, ТЪРГОВСКИЯ ФЛОТ,КЪДЕ СА СПОРТНИТЕ УСПЕХИ, КЪДЕ СА 2,5 МИЛИОНА БЪЛГАРИ????КОГА И КЪДЕ СЕ ЗАЩИТИ ,НАШИЯ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС???ПРАВ БЕШЕ БАТЕТО, ЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА БОЯДИСАМЕ ТОВА, КОЕТО ИМАХМЕ , ТА ЗА ТОВА ГО РАЗРУШИХМЕ!!!! 4 АПРИЛ ИДВА И КОЙТО НЕ ИСКА ПОВЕЧЕ ОТ СЪЩОТО ДА ГЛАСУВА!!!!

  2. ОТ ТОЛКОВА НАВЕЖДАНЕ И ПЪЛЗЕНЕ, ПРЕД ЕС И САЩ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗАБРАВИХА ,ЧЕ СА БЪЛГАРИ И В НЕИСТОВОТО СИ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ХАРЕСАТ НА НОВИТЕ СИ
    ГОПОДАРИ ПОЖЕРТВАХА ДОСТОЙНСТВОТО НА ЕДИН ГОРД НАРОД.НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ЗА ПАРТИЯ НА БЪЛТАРИТЕ. НЕ ЗА ГРАБЛИВО ЕВРОПЕЙКО РАЗВИТИЕ/ГЕРБ/ НЕ АМАРИКАНЦИ/РЕПУБЛИКАНЦИ/ ЗА БЪЛГАРИЯ, НЕ ДПС ЗАД ,КОИТО СТОЯТ ЧУЖДИ ПАРИ И ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, ПАРТИЯ ЗА БЪЛГАСКО РАЗВИТИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ!!!!4 АПРИЛ ИДВА!!!!НА ОНЕЗИ ,КОИТО ГЛАСУВАТ СРЕЩУ 50 ЛВ.–ТОЛКОВО ЛИ СТРУВАТЕ, ЗА 4Г СА ПО 12,50 НА ГОДИНА ЗА ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ МИЗЕРНОТО СИ ЖИВУРКАНЕ…

  3. АТАКАААААААААААААААААААААА! НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ СТРЕЛБА НА МЕСО

  4. Глупости!
    Че БСП е с ПЕС и левите и Баъйдън,бе!
    Да не говорим,че сега и Цветанов се премести в ляво със социалдемократите,а той е по-опасен и от Бойко,хората се страхуват от него,нали гледам и чета какво пишат,не го дишат!

  5. БСП е ПЕС,лявото,Байдън, те са амерканска партия, вееее, а герберите са европейско-американска!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *