Диляна Попова хукна по врачи и баячки

Диляна ПоповаСлед раждането на сина си Диляна Попова буквално е врътнала  от притеснение. Моделката отнесе жестоки критики от пуритани заради факта, че е забременяла точно от женения Блатечки и е развалила семейството му, станала истинска параноичка.

Тя непрекъснато се озъртала, докато разхожда малкия Борил в парка и си въобразявала, че постоянно я заглеждат разни мъже, вървят подире й тръгват да я заговарят и даже флиртуват с нея, смятайки я за лесна. Освен това се страхувала и от папараци, които я дебнели да я снимат с детето.

Затова Диляна поискала  от Асен да й наеме гардове, които да й осигуряват спокойствието.  От няколко седмици двамата охранители всеки ден бдяли над  зеленооката брюнетка и я следвали по петите. Уплашената  красавица не се задоволила  само с осигурената й охрана, а започнала да ходи по манастири и храмове, за да ръси невръстния си наследник със светена вода,  за да го пази от зли сили.

„Непрекъснато слага на Борилчо червени конци по ръчичките и сини мъниста по дрешките, а из цялата си къща е разхвърляла  амулети, лечебни  камъни, кандила и икони и пирамиди.  Тя много се страхува да не й направи някой магия, да не я урочаса и нещо да се случи със сина й. Страшно се е наплашила  от отношението на хората и медиите“, споделят близки до звездата.

Двамата с Асен наскоро се нанесоха в новия си дом, но актьорът  нямал достатъчно време да й помага  заради непрекъснатите си ангажименти и репетиции.  Тя  най-често разхождала Борил в компанията на приятели и под зоркия поглед на двамата бодигарда.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *