Детето – Убиец Денис редовно пребивало за удоволствие Клошари във Варна!

Детето – убиец Денис Живков, което преби до смърт 58-годишен бездомник във Варна в съучастие с друг малолетен гамен не за първи път е малтретирало безпомощни хора за удоволствие. Това стана ясно в съдебната зала в Морската столица, където магистрати от Варненския окръжен съд взеха решение да задържат за постоянно в ареста 14-годишното циганче.

Малолетният Денис бе задържан преди дни след като на 20 януари преби до смърт посред бял ден 58-годишен бездомник в района на пазара до блок № 20 във варненския кв. „Владиславово“. Зверството на 14-годишното момче е записано на мобилния телефон на негов приятел.

На бруталния видеоклип, изгледан от съдиите, било заснето как Денис и година по-малко от него ромче ритат и удрят с юмруци възрастен мъж.

Клипчето е с продължителност 4 мин., като на него се вижда как малолетните злодеи скачат трупешката върху тялото и главата на вече изпадналия в безсъзнание клетник. Впоследствие 58-годишният бездомник издъхна в болницата без да дойде в съзнание, а аутопсията установи, че смъртта му е настъпила вследствие на тежка черепно-мозъчна травма. Починалият е и със счупени ребра, причинили разкъсване на вътрешните му органи.

Бруталният побой над бездомника бил предшестван от друго издевателство над клошаря, състояло се на 16 януари, 4 дни преди възрастния мъж да бъде убит от бой. Тогава бездомникът направил забележка на Денис и трима негови приятели. Циганчетата се нахвърлили с юмруци срещу човека и му нанесли тежък побой. Зверството обаче им се сторило недостатъчно наказание и дни по-късно бандата малолетни престъпници, ръководена от Денис Живков, решила отново да се саморазправи с бездомника, като този път инквизицията била записана на мобилния телефон на едно от момчетата. Вследствие на бруталния побой на ромите възрастният мъж издъхнал в адски мъки.

За убийството на 58-годишния бездомник подсъдим е само осмокласника Денис Живков, тъй като съучастника му е на 13 г. и не носи наказателна отговорност. Момчето е въдворено в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолитни извършители на престъпления.

Оказа се, че въпреки крехката си възраст циганчето-бандит Денис е изпечен побойник с обемисто досие в Детска педагогическа стая. „Има сигнали, че този малолетен рецидивист редовно е пребивал възрастни хора за удоволствие. Оказа се, че е посягал даже на собствената си майка“, потресени са от агресията на циганчето-убиец криминалистите във Варна.

Въпреки жестокото убийство, Денис едва ли ще лежи дълго в затвора, тъй като според закона непълнолетни убийци не могат да лежат повече от 10 г. в пандиза, дори за изключително тежки престъпления.

По всяка вероятност прокуратурата ще внесе обвинителен акт и срещу родителите на Денис, които са извършили престъпно нехайство и са толерирали агресията на сина си. 

На заседанието на Окръжния съд във Варна, проведено в сряда, циганчето-убиец се яви с модерна прическа и изтупано по последна тийнейджърска мода – с нарязани дънки и с тузарски черен балтон. „Искам само да се видя с родителите си“, промълви малолетния убиец. Според съдиите и прокуратурата Денис не показал никакво разкаяние за извършеното от него брутално убийство. Skandalno.net

Автор: Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. В пандиза трябва да влезат и тези от правителството отговорни за съществуването на клошари и на психично болни убийци които не са поставени в психиатрични болници за лечение.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *