Денков: Русия не може да спечели тази война. Кремъл воюва и срещу правото на мир и щастие на всеки българин

Пресслужбата на Министерския съвет разпространи обръщение на соросоида, чуждестранен агент и национален предател, наричан само за благозвучие „премиер“ на България Николай Денков по повод 2 г. от началото на войната в Украйна.

Публикуваме, макар и с дълбока погнуса, пълния му текст. Не за друго, а като доказателство за поредното му национално предателство. И с надеждата някой ден на него и подобните му да им бъде потърсена сметка:

На тази дата, точно преди 2 години, осъмнахме с новината, че Русия е започнала война срещу Украйна. Непредизвикана, безпричинна, абсурдна война, която разтърси демократичния свят.

Повече от 700 дни сме свидетели на ужасите на тази брутална война, водена от режима на Путин – опустошаване на мирни градове в Украйна, убийства на невинни хора, разрушени семейства, над 20 000 украински деца, незаконно отвлечени от руските сили. Всичко това с отвратителната цел – една независима и свободна държава, в сърцето на Европа, или да бъде поставена на колене, или да бъде унищожена.

С действията си в Украйна Русия продължава да погазва човешките права, да нарушава международното право, да нанася удари върху икономиките на всички демократични държави. Независимо от мащабната дезинформация и пропаганда на Кремъл, няма никакво съмнение, че Русия воюва срещу правото на мирен, щастлив и пълноценен живот на всеки гражданин на Европа, включително и на България.

Нашата страна отдавна направи своя избор – да бъде мирна, демократична, свободна европейска държава. Преди две години Кремъл ни напомни, че трябва да се борим за мира и да защитаваме нашите ценности всеки ден.

Днес ги защитаваме като продължаваме да подкрепяме Украйна – жертвата на тази агресия.

България беше сред първите държави, които помогнаха на Украйна в началото на войната. Ще продължим да оказваме политическа, хуманитарна, материална и военна помощ, в максимална степен според нашите възможности и законодателство. Оставаме силно ангажирани в процесите по реализиране на Формулата за мир на президента Зеленски, Коалицията за украинските деца и в процесите по възстановяване на Украйна.

Русия не може да спечели тази война. И един ден ще има правосъдие за всички военни престъпления срещу украинския народ. 

А България остава солидарна с Украйна в битката й за справедлив мир – за Украйна и за всички демократични народи!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

21 коментара

  1. Не смятам да го чета този гнусен сорсоиден червей, просто защото знам какво ще каже.
    Нека му се радват дебългаризаторите и обрязаните му господари.
    Аз просто искам да доживея денят, в който тази паплач марширува към гилотината!

    • Те затова и тьпчат джобовете си, като за последно. За да избегнат бесилото, като избягат при господарите си. Обаче не си правят сметка, че такива гнусни изроди, като тях, не се котират много-много даже и при пиндосите. Я някоя тухла ще им падне на главата, я вратоврьзката им ще се увие около шията, докато приемат душ. Или кафенцето с полоний вместо захар ще им поднесат.

      • Нали затова написах, че всяка българка, трябва да възпитава детето си от бебе така, че когато срещне жител от америка, западна европа или техен слуга, да го заплюе в лицето и да му резне празната зелка.
        Тези толкова много щети са ни нанесли само в последните 1000 години и продължават да нанасят, че нормалните хора дори не могат да го осмислят! Не трябва да припарват повече на свещената българска земя.

  2. НЕЩАСТЕН КНИЖЕМ ПЛЪХ – академик ..
    и ЦЯЛОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ТРБВА ДА ГО ТИКНАТ ЗАТВОРА ..

  3. Национален Предател!
    Говори от името на народа, но има ли право като никой не го е избирал! Такъв тъп и продажен тип! Отвратително същество! Още не е разбрал, че Русия спечели войната не само срещу нацистка Украйна, но и срещу Америка и НАТО! Дано по-скоро някой му покаже пътечката по която тръгна руският пилот на въртолет към Испания! Амин!

  4. Странно, българите искаме нов живот, и без зидаромазачи кой да ни го построи. Живота го налага, потребност е ПМ Денков. Комсомолците разрушиха социализма, наследниците капитализма ще, Работа е нужда, конструктивизъм, импатриация, ботанически да ти допада, не воплите на фолкщурма

  5. еми педал гнусен продажен , как говориш от името на нас ? защо не отидеш там да защитаваш това в което вярваш и запомни едни ПОВЕЧЕ ОТ 80% СМЕ ЗА РУСИЯ , И ВИЕ ДОЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ДА ГО ДУХАТЕ . ДАЙТЕ ОРЪЖИЕ ЗА ДА ВИДИТЕ НА КЪДЕ ЩЕ СОЧИ ТО ??

  6. Жалко, че позволих ме да ни управляват предатели с посредствени знания. Тези мишоци и гъзолизци трябва да знаят, че предателите винаги свършват на бунището. Ще бъдат използвани и за хвърлени.

  7. Като прочетох, че Русия води безпричинна и непредизвикана война и спрях да чета и да си губя времето.Тези мишоци или са много нагли или сериозно подценяват интелекта на българите.Май първото е пи-вярно.

  8. Кремъл воюва ЗА правото на мир и щастие на всеки българин и против идеологията на твоите господари и ментори, гнусен продажен и страхлив плъх.

  9. денков, БОКЛУК ИЗРОДЕН!!!
    ТИ И ВСИЧКИ КАТО ТЕБЕ СЛУГИ НА ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ СТЕ ИСТИНСКИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!
    Вие сте като един раков тумор, който разяжда земята НИ.
    Вие узурпирахте властта с интриги, подкупи, задкулисни машинации и фалшифицирани избори и продадохте всичко Българско.
    Вие мърсите НАШАТА ЗЕМЯ само с това, че сте живи и хабите въздуха на по – полезните и достойни от вас хора.
    А днес е ВЕЛИКА ДАТА!
    Преди 2 години на днешния ден Русия за първи път след Втората Световна Вийна се изправи открито срещу ставащите все по – нагли нео нацисти.
    От тогава до днес Русия показа на целия свят, че нацистката идеология и нейните последователи НЯМАТ МЯСТО МЕЖДУ ЖИВИТЕ на тази Земя.
    Както се видя потомците на Хитлеристките „възпитаници (като фон дер лайното), допълзели с интриги, подкупи, задкулисни машинации и фалшифицирани избори показаха истинското си лице и както на времето при хитлер се обединиха срещу Русия. С дребната разлика, че съединените краварско-еврейски щати и британоварварите тогава формално бяха „съюзници“ на Русия, след като разбраха, че Хитлер няма шансове.
    Русия се изплю в мутрите на всички и ще преследва нацизма ДО ФИЗИЧЕСКОТО МУ УНИЩОЖЕНИЕ.
    СМЕХОТВОРНИТЕ САНКЦИИ САМО НАПРАВИХА рУСКАТА ИКОНОМИКА И ДЪРЖАВА ПО – СИЛНА.
    РУСИЯ СВЕТКАВИЧНО РАЗВИ ДО НЕМИСЛИМО ПРЕДИ НИВО ВОЕННАТА СИ ПРОМИШЛЕНОСТ и в момента щатските генерали и дебилът им президент се посират от страх и като улични помияри лаят от далече.
    А и на нашите „български“ помияри, наречени „правителство“: кирчо, кокорчо, асенчо, дилянчо, бойко, денков, магарев и всички като тяхим иде краят. Те нямат никаква ценност за господарите си от посолството и след като ги използват ще ги захвърлят на „милостта“ на Българите. А краварите имат голям опит в това да бият шута на непотребните вече бивши слуги.
    НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН И НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО!

  10. Само като го видя и се разтрепервам , не мога да ви опиша с думи какво му мисля……

  11. На този плъх изобщо не бива да му давате думата,просто не знам как е станал академик с тази мн.тежка от рождение олигофрения.Ако наистина има Бог (аз вярвам че има )трябва всички такива природни недоразумения час по скоро да си ги прибере докато не са направили по големи поразии.

  12. мамицата ти мръсна на теб дянков и на всички от сглобката , и дано дойде видов ден , а той е близо само дайте оръжие ние народа знаем към кого да го насочим , педераст долен , как се прибираш при семейството си де капут

  13. Смърт за такива фашисти мръсни! Да живее Русия!

  14. Скапан, миризлив сапун, ти си част от фашистката, саксонска сган, вечен враг на славянството и останалите народи. Ти си долен, кирлив лакей и това няма да ти донесе облаги в този живот! Презрян си от истинските българи! Ща платиш жестока цена на видов ден!

  15. Тоя нищо човек, тоя плъх, прави всичко което му се нареди!!! Елементарно, смразяваме на двата народа, руският и българският, по всякакъв начин, дори и с изпращане на българи на фронта!!!
    Мръсници, сър!!! Гадове мръсни!!!

  16. Мъчих се дълго да открия причините за тази моя асоциация. Когато му гледам физиономията, неизменно в съзнанието ми изниква един стар репортаж от слънчев италиански площад с много хора и висящия за краката Дуче. Толкво много обичан от италианците, че го бяха проснали на слънце да съхне с главата надолу. Четейки за голямата народна „любов“ към плъха, която блика и на тази страница, се чудя какъв ще бъде неговият последен ден. Май няма да е въжето а нещо по-така!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *