Денис Ризов се цепна: Митко Щерев е по-малък и от оная ми работа

Денис РизовМитко Щерев е абсолютна номенклатура. Може да е написал много песни, обаче  90% от тях са крадени. Мога да направя даже списък откъде е взета всяка песен.
Не го уважавам. Нито като композитор и музикант, нито пък като човек. Това заявява  Денис Ризов. Коментарът на музиканта от „Ахат” е по повод  оплакване на Щерев, че в предаването си „Денис и приятели” бил поканен Максим Горанов, а не „истинската” „Диана Експрес”, за която отдавна се водат спорове коя е истинска и коя имитацията.

„ И той, който се разциври, че съм поканил „Диана Експрес”, пък това не било точната група… Та аз и всички  помним Максим Горанов и солиста.

Щерев достигна дотам, че ме обвини, че не съм бил музикант, тъй като не съм завършил съответното образование! Та образованието ли прави твореца?
Може според него да не съм, обаче пък  съм свирил със солистите на „Ковънт гардън”. Да си музикант, е въпрос на талант, а не на образование. Винаги съм имал успех и не съм откраднал нищо. Текстовете ми са плод на мои лични преживявания. Не мога да се се разправям с човек като Митко Щерев, който за мен е е по-малък от оная ми работа”, казва разпалено Ризов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *