Грубо! Емануела Затвори фризьорски салон само за себе си! 12 часа топ коафьори й оформяха прическа! Виж Тук:

Емануела плиткиЕмануела затвори елитен фризьорски салон и го обсеби напълно като единствена клиентка.

Причина за това стана новата й екстравагантна прическа със ситни плитчици, с която възнамерява да се вихри пред феновете цяло лято.

Цели 12 часа коафьорите сплитаха  косата на чалгаджийката, разделена на десетки кичури, а  останалите клиенти на салона с неотложни нужди,  били помолени да се отбият в друг ден, тъй като персоналът бил зает изцяло с каприза на фолкаджийката.

Веднага завалели оплаквания от други дами, които държали тутакси, сега и на момента да бъдат обслужени в елитното заведение. Това е пълно безочие! Да ангажира цял салон само за себе си! Да ни отменят часовете в последния момент, понеже някаква чалгаджийка е решила да се прави на афроамериканка! – бесняха пренебрегнатите дами.

Като са звезди, какво  си мислят?  Ние също си плащаме! Да не би да сме хора, втора ръка? – съскаха дори клиентки, които нямаха записан час.
Вип коафьорът Ивайло Колев, който се грижи за косата на Емануела, се похвали във Фейсбук с произведението си и заяви, че прическата става красива, но най-вероятно ще плетат до полунощ.

Подобни плитчици изискват много грижи за косата – след като бъдат сплетени, тя трудно се мие и още по-трудно съхне! Но на певицата не й пука.

Важното е да е оригинална!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *