Емануела кацна под носа на Динев, нае апартамент в Слънчев бряг

Емануела море1Емануела ще прекара цялото лято на морето.

Тя се е преместила близо до вълните от началото на юни и е в изключително мъжка компания. С нея неотлъчно е малкият й син Митко, който явно обожава водата, а и климатът му влияе много добре.

Певицата пуска непрекъснато в профила си умилителни снимки и клипчета как хлапето плува, смее се, мръщи се срещу слънцето и даже пее „Зайченцето бяло“ в дует с мама.

Не. Певицата и Димитър Динев не са се сдобрили. Те продължават да не контактуват и той изобщо не е поканил наследника си и майка му в свободния им апартамент в Свети Влас. Пък и дори да ги е поканил с половин уста, зеленооката хубавица твърдо е отказала да приема милостиня. Тя има достатъчно пари, за да си наеме жилище в курорта, че даже и да си го купи.

Емануела мореНе искам после някой да се хвали, че ни е приютил! Ние със сина ми можем да се справяме и сами, категорична е тя.

Все пак фолкаджийката таи надежда, че Динев няма да издържи и ще поиска да се сближи с детето си, когато то е на няколко километра от него. Младият татко обаче е прекалено зает да обикаля баровете до сутринта, а сетне цял ден да спи! И съвсем не може да намери време да води малкия на плаж, нито пък на въртележки и водна пързалка.

Милионерският наследник все още не може да се възприеме като баща, прекалено е незрял за отговорностите, които го чакат в семейния живот и предпочита да си ергенува.

Емануела отдавна го е отписала, както него, така и семейството му.

Оправя се с живота сама, а когато вечер ходи по участия, вика свои приятелки да наглеждат Митко.

Засега не ми трябва мъж, категорична е певицата, известна с независимия си нрав.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *