Гроздето е кисело! Гала не искала брак със Стефан

Гала и СтефанНикога не съм искала да се женя за Стефан, заяви оправдателно Гала, след плъзналите слухове, че той й подарил годежен пръстен на Малдивите.

Имаме почти десетгодишна  връзка и с годините тя става все по-пълна и по-хубава. Той успя за ме превърна в истинска жена и да мисля  за себе си като жена за желана жена.

 Защото до преди да го срещна бях като робот, бях се отдала на работата и само на работата. Някаква програмирана машина бях. Гала не успя да скрие, че непрекъснатите подмятания за сватба със Стефан сериозно я дразнят и ядосват. Водещата обясни, че не я блазни това, двамата са имали по един брак в миналото, но той не е донесъл нищо добро.  Ако беше възможно, щях да сключа само църковен брак, обаче в никакъв случай  граждански, само така  бих се омъжила за Стефан, заяви водещата, но която любимият Стефан й избяга няколко пъти през годините.
Гала се похвали и че всичко по нея е естествено. Не ходи на никакви сериозни  козметични интервенции, понеже  била много страхлива. Веднъж ми слагаха  ботокс в ефир и едва не се разпищях, усетих как зверски  боли“, коментира водещата, която иначе смело пробва разни методи за разкрасяване, но само пред публика и само в името на предаването си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *