Горещо! Депутатът Стефан Кенов замесен в се*с афера с палави студентки

КеновДепутат от БДЦ започна да се обяснява по телевизията  търсил ли е се*с услуги или не е търсил.

Скандалът със Стефан Кенов гръмна, когато бе отрит негов профил с негова снимка в горещ сайт за още по-горещи услуги. Там той е написал, че търси масажи от разкрепостени студентки или по*но клипове, снимани в домашни условия.

Атаките срещу мен  вероятно идват от бивши съпартийци, оправда се депутатът. „Твърденията, че съм търсил по*но, са абсолютна 100 процентова клевета. Няма и не може да има никаква истина в това скалъпено обвинение. Тези, които имат интерес да ме топят и непрекъснато да плюят срещу мен, най-вероятно са направили  тези машинации. Аз няма да падам на нивото им и да им отговарям. Да си приказват каквото искат!  Смятам, че мои бивши съпартийци са в основата на тези гнусна атака, защото не виждам кой друг няма интерес от това да ме види смачкан, опозорен и окалян.

Очаквам, че още подобни компромати ще се появят през следващата седмица, но съм вече душевно  готов да ги понеса“, каза депутатът, който твърди, че е бил въвлечен в се*сскандал. Той отрече да е търсил в мрежата еротични масажи и палави студентки.

Кенов кой знае защо намери връзка между компроматите и  странното обръщане на позицията си за новия заем от 16 млрд. лева, като каза, че техният консултант по финансовите въпроси бил заявил, че може да се постигне компромис, само ако се намали дългът с 2 млрд. лева.

Междувременно излезе информация, че депутатът иска да узакони проституцията в България и в големите градове да се направят квартали на удоволствята. Така жриците нямало да висят на магистралите и щели да пълнят държавната хазна с данъци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Те всички депутати тичат след млади дупенца, ама този даже и снимката си сложил. Тъпанар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *