Свалят Николета от екран!

Николета конкурсПапараци” и тяхната водеща Николета Лозанова няма да се върнат в ефира на bTV, след края на лятната ваканция.

Хора от екипа споделят на ухо, че тази възможност се обсъжда от доста време в медията, тъй като плеймейтката не се справя дори с четенето на анонсите си от аутокюто, което всъщност е единствената й работа в „Папараци“

. „Договорът на предаването още не е изтекъл и е за две години, но  дали ще бъде преподписан, все още не се знае”, съобщиха  близки до продукцията.

Едната причина била, че Лозанова така и не успяла да се сприятели и сработи с колегите си в телевизията, гледала ги надуто, а самите те пък я избягвали и даже говорили, че се срамуват да работят с нея. От друга страна зрители масово критикуват БТВ, че са взели от улицата една жена с гимназиално образование и са й поверили предаване, а други много по-талантливи падат от екран.

Освен това ровенето в мръсно бельо не правело чест на такава сериозна медия. Някои дори подхвърлят, че Николета използвала предаването да се разчиства личните сметки със свои врагове и врагини.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *